a

Les Bagages

Fijne communicatie, snelle service en een super mooi ontwerp voor een betaalbare prijs! Top!

Turia Dell' Innocenti

Fijne samenwerking, snelle service, betaalbaar, super resultaat, tevreden!

Ruim 500 bedrijven gingen u voor

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 41 beoordelingen

Wij geven uw bedrijf

Kleur

Transformeer de uitstraling van uw bedrijf

Professionele huisstijl laten ontwerpen

Wilt u een huisstijl laten ontwerpen voor uw bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen voor u een unieke huisstijl die u door kunt voeren op al uw marketingproducten. Met ons team van experts weten wij een huisstijl te ontwikkelen die goed aansluit op uw bedrijf zodat u herkenbaar bent voor de klant.

Waarom een huisstijl laten ontwerpen?

Door uw huisstijl door te voeren in alle vormen van communicatie zorgt u dus voor een grote mate van herkenbaarheid. Het komt daarom heel secuur hoe u een huisstijl vormgeeft, de stijl moet immers terugkomen in uw bedrijfslogo en specifieke lettertypes en kleuren. Voor onze experts is dit echter keer op keer een leuke uitdaging. Een huisstijl laten ontwerpen door een professioneel designer loont dus altijd. Kiest u voor een huisstijl van logo-latenontwerpen.nl dan weet u zeker dat uw huisstijl professioneel, uniek en effectief is.

Huisstijl laten ontwerpen Heeten met garanties

Unieke branding

Wij bouwen een uniek logo voor u. Uw nieuwe logo kunt u gebruiken voor websites (PNG en JPG) en print (EPS en PDF).

100% Tevredenheidsgarantie

U wilt zekerheid voor een vast bedrag, dat begrijpen wij. Daarom 100% tevredenheidsgarantie. We gaan door tot u tevreden bent.

l

Meerdere designs

U ontvangt meerdere designs van ons. Op basis daarvan kunt u een keuze maken of correctie op één van de logo’s laten uitvoeren.

100% Eigendomsrecht

U bent 100% eigenaar van uw logo. Dit betekent dat u geen toestemming nodig heeft om uw logo te reproduceren.

Support

Na de oplevering staan we nog steeds klaar voor u. Ons team staat op werkdagen (telefonisch of per mail) voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Snelle levering

We leveren snel, maar wél met de juiste kwaliteit. Dit betekent dat u geen last heeft van lange wachtrijen. Wij leveren u binnen 48 uur de eerste designs.

u

Geen inspiratie?

Soms weet u nog niet wat u wilt, dat is geen probleem. Wellicht kunt u ons aangeven welke kleuren u aanspreken. Dan gaan wij voor u aan het werk.

Vaste accountmanager

Wij houden van korte lijntjes zodat we optimaal kunnen sparren én snel kunnen schakelen. Daarom krijgt u één-op-één ondersteuning van uw accountmanager.

A.R. Ramradj

Voor het eerst een online ontwerper nodig gehad voor een professionele logo. Vanaf het eerste contactmoment is er een vriendelijke, meedenkende en geduldige samenwerking. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Elke keer is onze mening en ideeen meegenomen en zijn onze wensen elke keer gerespecteerd en waar nodig ook elke keer gewijzigd. We hebben veel materialen gehad om over na te denken en om uit te kiezen. Door eigen inbreng van ons en ook vanuit hen zijn we tot een zeer mooie en professionele logo gekomen. Dankjewel voor het mooie eindproduct en ervaring met jullie diensten.

Krijg de perfecte eerste indruk

Vraag volledig Gratis een offerte aan

Chanelle Albertus

Chanelle Albertus

Wij zijn zeer tevreden! Goede en snelle service, fijne communicatie en een top ontwerp binnen no time! Dankje voor ons geweldige logo !

Vincent Welten

Vincent Welten

Niet alleen een fijne samenwerking, maar ook nog erg snel en vakkundig.

Joost Geerdink

Joost Geerdink

Zeer prettige samenwerking gezien ik best veel eisen /vragen had werd alles zonder enig probleem opgelost!! aanrader!

Hoe werkt een huisstijl laten ontwerpen?

Ruim 500 bedrijven gingen u voor

Bij ons kunt u kiezen tussen verschillende pakketten, bijvoorbeeld een pakket voor het ontwerpen van een unieke huisstijl. Nadat u een keuze heeft gemaakt, nemen wij contact met u op om uw wensen te bespreken. Door uw wensen te combineren met onze kennis en kunde ontwerpen wij een huisstijl die perfect aansluit bij uw bedrijf. Al binnen 48 uur kunt u de eerste ontwerpen verwachten. Daarna kunnen er eventueel nog veranderingen doorgevoerd worden indien de huisstijl nog niet 100% aan uw wensen voldoet. Dit is bij ons geen enkel probleem en altijd bij de prijs inbegrepen. Wij streven namelijk naar een hoge klanttevredenheid en stoppen niet voordat u de huisstijl heeft die u zoekt. De huisstijl wordt vervolgens volledig uw eigendom zodat u deze breed toe kunt passen.

Bedrijfslogo en huisstijl laten ontwerpen

Profiteer van een geweldige huisstijl

Wilt u profiteren van uitgebreide pakketten tegen scherpe prijzen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maar dat is niet de enige reden om voor onze experts te kiezen. Zo bieden wij een groot aantal diensten aan waardoor u voor het ontwerp van vrijwel alle marketingproducten bij ons terecht kunt, of u nu T-shirts wilt laten ontwerpen of een designer zoekt voor uw complete huisstijl. Een ander voordeel is het feit dat u een vaste accountmanager krijgt. Eén contactpersoon die u begeleidt tijdens het proces, dat is niet alleen prettig maar werkt ook een stuk sneller. Tot slot zijn wij vrijwel uniek met onze tevredenheidsgarantie. Wij sleutelen net zo lang aan het design tot u 100% tevreden bent met ons werk.

Zij kunnen het, en u kan het ook!

Businezz Booster
Businezz Booster
Chris
Chris
Frans Bloemers
Frans Bloemers
Snelle reactie en zeer vriendelijk contact gehad.👍Het ontwerp was echt super
Friso Timmer
Friso Timmer
Super tof ontwerp voor mijn bedrijfje!
Hans Kroon
Hans Kroon
Goede persoonlijke service.Daar het nieuw voor mij was,was het toch een beetje spannend.maar ik ben prima geholpen..Heel veel dankJohannes kroon
Dynamiet Nederland
Dynamiet Nederland
- Goed advies voor aanvang opdracht- Prijs-kwaliteitverhouding is goed- Schakelen snel
Sander Ulehake
Sander Ulehake
Heel mooi en snel werk!
Ibrahiem Mohammed
Ibrahiem Mohammed
Sonia Santos
Sonia Santos
Hele.leuke samenwerking. Zit ook een super tempo achter. Echt het gevoel, dat er naar je geluisterd wordt. Jammer dat door Corona de fysieke samenwerking niet tot stand konn komen.Dan was de creatie nog persoonlijker geweest.Maar.overall zeer content.
Vincent Welten
Vincent Welten
Niet alleen een fijne samenwerking, maar ook nog erg snel en vakkundig.
Brenda Bezemer
Brenda Bezemer
Ellen Van Voornveld
Ellen Van Voornveld
Ls De
Ls De
Nomaan Reza
Nomaan Reza
Erik Compadre
Erik Compadre
Pinar Turker
Pinar Turker
Denken goed mee. Raad het zeker aan.
Turia Dell' Innocenti
Turia Dell' Innocenti
Fijne samenwerking, snelle service, betaalbaar, super resultaat, tevreden!
Casa Buena
Casa Buena
Mooie logo's, prettige communicatie.
Chanelle Albertus
Chanelle Albertus
Wij zijn zeer tevreden!Goede en snelle service, fijne communicatie en een top ontwerp binnen no time!Dankje Cassandra voor ons geweldige logo !
Bart Niemantsverdriet
Bart Niemantsverdriet
Joost Geerdink
Joost Geerdink
zeer prettige samenwerking gezien ik best veel eisen /vragen had werd alles zonder enig probleem opgelost!! aanrader!
Lascifo S
Lascifo S
Snelle service en gaan door tot dat je tevreden bent! 😁
Linda Kooijman
Linda Kooijman
Abdi Samantar
Abdi Samantar
Ik ben blij met de logo die dit bedrijf voor mij ontworpen heeftService was top
rami chuhuf
rami chuhuf
👍🔝
A.R. Ramradj
A.R. Ramradj
Voor het eerst een online ontwerper nodig gehad voor een professionele logo. Vanaf het eerste contactmoment is er een vriendelijke, meedenkende en geduldige samenwerking. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Elke keer is onze mening en ideeen meegenomen en zijn onze wensen elke keer gerespecteerd en waar nodig ook elke keer gewijzigd. We hebben veel materialen gehad om over na te denken en om uit te kiezen. Door eigen inbreng van ons en ook vanuit hen zijn we tot een zeer mooie en professionele logo gekomen.Dankjewel voor het mooie eindproduct en ervaring met jullie diensten.Groetjes,Richard & Aarti
EURObizz Academy
EURObizz Academy
Petra Zomer
Petra Zomer
Fijn contact, wordt goed naar je geluisterd en heel belangrijk snel en mooi resultaat.
Ismayil 78
Ismayil 78
Asmara Smit
Asmara Smit
Margo Luurssen-Verbeek
Margo Luurssen-Verbeek
Super tevreden. Er wordt begrepen wat je wilt uitbrengen. Een aanrader voor iedereen! En er wordt snel gehandeld wat voor een ondernemer heel erg prettig is.
Kadir Unal
Kadir Unal
Dylaan Broer
Dylaan Broer
HARLEM0271
HARLEM0271
lex leenders
lex leenders
Dit is een echte aanrader!! Snel, duidelijk en geen onaangename verassingen aan het eind.Er wordt goed geluisterd wat de wensen zijn, en het resultaat is verbluffend!!
Kim
Kim
Snel geregeld, mooi logo. Vriendelijk contact. Ik ben blij! Aanrader
Frank Vogel
Frank Vogel
Mooie logo ontworpen , vriendelijk en snel geholpen.Er wordt gedaan wat gevraagd wordt.
Brigitte
Brigitte

Krijg direct korting en profiteer

Krijg het pakket van uw keuze met een flinke korting

Veel gestelde vragen

Hoe gaan jullie te werk als ik het pakket met logo, huisstijl en website bij jullie afneem?

Eerste willen wij uw wensen voor de ontwerpen weten. Dan starten met het ontwerpen van uw logo, vervolgens de huisstijl en als laatst wordt de website voor u gebouwd.

Wat kosten een logo laten ontwerpen?

De kosten voor het ontwerpen van een logo zijn afhankelijk van uw wensen. De kosten voor een logo laten ontwerpen liggen tussen de €189,- en €329,-

Is een offerte vrijblijvend?

Jazeker! U kunt vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. U zit dan nergens aan vast.

Wat gebeurt er als ik jullie de opdracht geef?

Als u akkoord heeft gegeven op de offerte, ontvangt u binnen 2 werkdagen ten minste 2 concepten van uw ontwerp. Daarop kunt u feedback geven om eventuele aanpassingen te laten verrichten.

Maken jullie logo’s na?

Nee, het namaken van een logo mag niet volgens de auteurswet. Wel kunnen we een logo wat u mooi vindt gebruiken als inspiratie voor uw logo.

Wanneer ontvang ik mijn logo ontwerp?

U ontvangt binnen 48 uur na betaling van het factuur uw concepten per email. Hierop kunnen wijzigen aangebracht worden.

Wat als het ontwerp mij tegenvalt?

Wij starten met ontwerpen, als uw wens bij ons helemaal duidelijk is. Als er toch iets tegenvalt, gaan we in gesprek om het ontwerp aan te passen naar uw wens. 

Welke bestandstypes leveren jullie op als ik een logo laat ontwerpen?

U ontvangt van ons zowel vector als rasterbestanden. U krijgt van de vectorbestanden AI, EPS en PDF en van de rasterbestanden JPG en PNG. Dus u kunt de ontwerpen gebruiken voor web en print doeleinden, bijvoorbeeld voor op de bedrijfsauto, winkelpand of kleding.

Als u andere bestanden wenst, kunt u dit aangeven bij uw accountmanager.

Maken jullie vrijblijvend een voorbeeld ontwerp?

Nee, wij gaan beginnen met ontwerpen zodra er een akkoord is gegeven voor de opdracht.

Ik heb een eigen ontwerp/schets, kunnen jullie dit professionaliseren?

Jazeker! Stuur de schets met de specifieke wensen naar info@logo-latenontwerpen.nl. Wij zullen met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Ik wil mijn huidige logo/huisstijl aangepast hebben, kan dat?

Ja, laat ons weten welke aanpassingen u wil hebben. Wij zullen uw huidige ontwerpen redesignen en uw ontwerpen zullen weer helemaal van deze tijd zijn.

Geen bewerkbare bestanden? Geen probleem! Ook dan kunnen we uw ontwerpen updaten.

Krijg ik de volledige rechten van de ontwerpen?

Ja, u wordt 100% eigenaar van de opgeleverde ontwerpen. U mag het dus volledig naar eigen wens en inzicht gebruiken.

Marc Bekker

In een korte tijd heb ik voor relatief weinig geld een mooi en professioneel uitziend logo ontvangen. Na de eerste ontwerpvoorstellen waren zelfs nog wijzigingen mogelijk

Profiteer van onze diensten

Grafisch ontwerp voor alle doeleinden. Krijg kwaliteit en maatwerk. Kies voor logo-latenontwerpen.nl

Uniek Huisstijl laten ontwerpen Heeten

De meeste nieuwe websitebezoekers nemen minder dan drie seconden om een ​​volledige webpagina te scannen, in die drie seconden kijken ze naar het logo en vormen hun eerste indrukken. Een goed logo wordt iconisch en gedenkwaardig omdat het de waarden van uw bedrijf communiceert. Uw logo is het gezicht van uw merk. Het moet opvallend, gemakkelijk herkenbaar en geschikt zijn voor uw bedrijf. Uiteindelijk is het tot stand brengen van een goede connectie met uw klanten het doel van een goed logo-ontwerp. Veel bedrijven hebben baat gehad bij onze aanpak en we hebben veel succesvolle logo’s ontworpen in een breed scala van industrieën. Een doeltreffend logo ontstaat ​​uit de samenwerking tussen u en onze ontwerpers. We stellen veel vragen en luisteren naar de antwoorden om een ​​duidelijke richting te vinden. Zodra we uw doelstellingen en uw doelmarkt hebben vastgesteld, gaan we aan de slag met ontwerpen. Vervolgens volgen er feedbackrondes, hierbij passen we uw logo aan totdat u de definitieve versie kiest.

BedrijfsHuisstijl laten ontwerpen Heeten

Het conceptualiseren van een effectief logo kan een hele uitdaging zijn. Een logo moet kunnen voldoen aan bestaande ontwerpprincipes en normen zoals: balans, eenheid, uitlijning, witruimte en contrast. Het moet ook bestand zijn tegen verkleinen. Of het nu over een billboard wordt gespat of op een visitekaartje wordt afgedrukt, het moet zijn integriteit en originele vorm behouden. Dit is een echte uitdaging voor elk logo-ontwerpbedrijf. Uiteindelijk is een logo altijd de eerste associatie die klanten maken met het merk van een bedrijf. Het negeren van het ontwerpprincipes om  sneller tot een resultaat te komen of geld te besparen, kan uiteindelijk duurdere gevolgen hebben. Aan de andere kant kan een gedenkwaardig logo dienen als springplank voor een nieuwe merkstrategie en kan het imago van een bedrijf opnieuw worden gedefinieerd voor de consument.

Professioneel Huisstijl laten ontwerpen Heeten

Wilt u een professioneel logo laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team van experts heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en andere designontwerpen waarmee u zich kunt onderscheiden van de concurrent. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Op deze pagina vertellen wij u meer over onze werkwijze en van welke voordelen u als klant kunt profiteren.

Meer informatie?

Wilt u ook een professioneel logo laten ontwerpen? Ga dan direct naar de pakketten waar u meer kunt lezen over onze diensten en prijzen en kies een pakket dat bij u past. Wij nemen op korte termijn contact met u op om uw wensen te bespreken. Wilt u liever eerst meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met via info@logo-latenontwerpen.nl of het contactformulier op de website. Op maandag tot en met vrijdag zijn wij ook bereikbaar (0318) 78 72 88.

Logo ontwerp door grafische designers

De prijs van een logo laten maken varieert enorm, de kwaliteit ook. Kiest u ervoor om uw bedrijfslogo te laten ontwerpen door ons team van experts? Dan kunt u profiteren van een aantal voordelen. Ten eerste profiteert u van een uiterst scherpe prijs waardoor het wel heel aantrekkelijk wordt om uw logo door ons te laten ontwerpen. Bovendien kunt u ook voor het design van andere onderdelen van uw (online) marketing bij ons terecht. Wij bieden diverse pakketten aan. Zo kunt u een complete huisstijl laten ontwerpen met of zonder website. Andere zaken die wij ontwerpen; brochures, flyers, productverpakking, visitekaartjes, apps, boekomslag, posters, folders, banner, video animatie etc. Daarnaast werken wij met korte lijntjes en kunnen daardoor een snel resultaat voor u realiseren. Het grootste voordeel is echter onze 100% tevredenheidsgarantie. Onze werkzaamheden voor u zijn pas afgerond wanneer u tevreden bent over ons design.