Een beller is sneller

Logo | Huisstijl | Website | Webshop

Flyer of brochure laten ontwerpen

30% korting
Op alle pakketten

Wij leveren kwaliteit

Sinds 2013 vertrouwd door 500+ klanten, omdat wij prachtige logo’s, huisstijlen en websites ontwikkelen. Inclusief 100% tevredenheidsgarantie.

#trots

Een kleine greep uit ons portfolio

 

 

 

 

 

 

Flyer of brochure laten ontwerpen met garanties

Unieke branding

Wij bouwen een uniek logo voor u. Uw nieuwe logo kunt u gebruiken voor websites (PNG en JPG) en print (EPS en PDF).

100% tevredenheidsgarantie

U wilt zekerheid voor een vast bedrag, dat begrijpen wij. Daarom 100% tevredenheidsgarantie. We gaan door tot u tevreden bent.

Meerdere designs

U ontvangt meerdere designs van ons. Op basis daarvan kunt u een keuze maken of correctie op één van de logo’s laten uitvoeren.

100% eigendomsrecht

U bent 100% eigenaar van uw logo. Dit betekent dat u geen toestemming nodig heeft om uw logo te reproduceren 

Support

Na de oplevering staan we nog steeds klaar voor u. Ons team staat op werkdagen (telefonisch of per mail) voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Snelle levering

We leveren snel, maar wél met de juiste kwaliteit. Dit betekent dat u geen last heeft van lange wachtrijen. Wij leveren u binnen 48 uur de eerste designs. 

u

Geen inspiratie?

Soms weet u nog niet wat u wilt, dat is geen probleem. Wellicht kunt u ons aangeven welke kleuren u aanspreken. Dan gaan wij voor u aan het werk.

Vaste accountmanager

Wij houden van korte lijntjes zodat we optimaal kunnen sparren én snel kunnen schakelen. Daarom krijgt u één-op-één ondersteuning van uw accountmanager.

Wij geven uw bedrijf een professionele uitstraling

Vraag volledig gratis een offerte aan

hier doen we het voor!

Flyer of brochure laten ontwerpen Bekijk onze reviews!

Chris
Chris
Frans Bloemers
Frans Bloemers
Snelle reactie en zeer vriendelijk contact gehad.👍Het ontwerp was echt super
Friso Timmer
Friso Timmer
Super tof ontwerp voor mijn bedrijfje!
Hans Kroon
Hans Kroon
Goede persoonlijke service.Daar het nieuw voor mij was,was het toch een beetje spannend.maar ik ben prima geholpen..Heel veel dankJohannes kroon
Dynamiet Nederland
Dynamiet Nederland
- Goed advies voor aanvang opdracht- Prijs-kwaliteitverhouding is goed- Schakelen snel
Sander Ulehake
Sander Ulehake
Heel mooi en snel werk!
Ibrahiem Mohammed
Ibrahiem Mohammed
Sonia Santos
Sonia Santos
Hele.leuke samenwerking. Zit ook een super tempo achter. Echt het gevoel, dat er naar je geluisterd wordt. Jammer dat door Corona de fysieke samenwerking niet tot stand konn komen.Dan was de creatie nog persoonlijker geweest.Maar.overall zeer content.
Vincent Welten
Vincent Welten
Niet alleen een fijne samenwerking, maar ook nog erg snel en vakkundig.
Brenda Bezemer
Brenda Bezemer
Ellen Van Voornveld
Ellen Van Voornveld
Ls De
Ls De
Nomaan Reza
Nomaan Reza
Erik Compadre
Erik Compadre
Pinar Turker
Pinar Turker
Denken goed mee. Raad het zeker aan.
Turia Dell' Innocenti
Turia Dell' Innocenti
Fijne samenwerking, snelle service, betaalbaar, super resultaat, tevreden!
Casa Buena
Casa Buena
Mooie logo's, prettige communicatie.
Chanelle Albertus
Chanelle Albertus
Wij zijn zeer tevreden!Goede en snelle service, fijne communicatie en een top ontwerp binnen no time!Dankje Cassandra voor ons geweldige logo !
Bart Niemantsverdriet
Bart Niemantsverdriet
Joost Geerdink
Joost Geerdink
zeer prettige samenwerking gezien ik best veel eisen /vragen had werd alles zonder enig probleem opgelost!! aanrader!
Lascifo S
Lascifo S
Snelle service en gaan door tot dat je tevreden bent! 😁
Linda Kooijman
Linda Kooijman
Abdi Samantar
Abdi Samantar
Ik ben blij met de logo die dit bedrijf voor mij ontworpen heeftService was top
rami chuhuf
rami chuhuf
👍🔝
A.R. Ramradj
A.R. Ramradj
Voor het eerst een online ontwerper nodig gehad voor een professionele logo. Vanaf het eerste contactmoment is er een vriendelijke, meedenkende en geduldige samenwerking. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Elke keer is onze mening en ideeen meegenomen en zijn onze wensen elke keer gerespecteerd en waar nodig ook elke keer gewijzigd. We hebben veel materialen gehad om over na te denken en om uit te kiezen. Door eigen inbreng van ons en ook vanuit hen zijn we tot een zeer mooie en professionele logo gekomen.Dankjewel voor het mooie eindproduct en ervaring met jullie diensten.Groetjes,Richard & Aarti
EURObizz Academy
EURObizz Academy
Petra Zomer
Petra Zomer
Fijn contact, wordt goed naar je geluisterd en heel belangrijk snel en mooi resultaat.
Ismayil 78
Ismayil 78
Asmara Smit
Asmara Smit
Margo Luurssen-Verbeek
Margo Luurssen-Verbeek
Super tevreden. Er wordt begrepen wat je wilt uitbrengen. Een aanrader voor iedereen! En er wordt snel gehandeld wat voor een ondernemer heel erg prettig is.
Kadir Unal
Kadir Unal
Dylaan Broer
Dylaan Broer
HARLEM0271
HARLEM0271
lex leenders
lex leenders
Dit is een echte aanrader!! Snel, duidelijk en geen onaangename verassingen aan het eind.Er wordt goed geluisterd wat de wensen zijn, en het resultaat is verbluffend!!
Kim
Kim
Snel geregeld, mooi logo. Vriendelijk contact. Ik ben blij! Aanrader
Frank Vogel
Frank Vogel
Mooie logo ontworpen , vriendelijk en snel geholpen.Er wordt gedaan wat gevraagd wordt.
Brigitte
Brigitte

Alle prijzen zijn exclusief btw

Flyer of brochure laten maken prijzen

 

Voordelig een flyer of brochure laten ontwerpen

Wilt u een flyer of brochure laten ontwerpen voor uw bedrijf? Dan bent u bij logo-latenontwerpen.nl aan het juiste adres. Ons team van professionele designers ontwerpt sinds 2012 diverse promotieartikelen waaronder flyers en brochures. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om ook voor uw bedrijf een unieke flyer of brochure te ontwerpen. Hieronder leest u meer over het belang van een goed ontwerp en onze werkwijze.

Waarom een flyer of brochure laten ontwerpen?

Een flyer of brochure laten ontwerpen is niet iets wat u door het eerste de beste marketingbureau laat doen. Het is immers van belang dat uw promotiemateriaal niet alleen technisch goed in elkaar zit, maar ook qua vormgeving onderscheidend is. Wij kunnen voor u een uniek ontwerp maken waarbij kleuren, lettertypes en beelden perfect aansluiten op uw bestaande huisstijl en imago. Een goede brochure werkt als een naslagwerk voor bestaande klanten en een informatiegids voor potentiële klanten. Heeft u nog geen huisstijl? Dan kunt u ook bij ons terecht voor het ontwerp van een complete huisstijl: van een professioneel logo tot een bedrijfswebsite. Op onze website kunt u kiezen tussen verschillende voordelige pakketten.

Onze werkwijze

Het ontwerp van een brochure begint met uw input. Daarom neemt de accountmanager contact met u op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Dit wordt door ons team van ontwerpers vertaald naar een uniek ontwerp voor een flyer of een brochure. Doordat wij met korte lijntjes werken binnen ons bedrijf, kunt u het eerste ontwerp al op korte termijn verwachten. Het is dan aan u om akkoord te gaan met het ontwerp of nog enkele suggesties tot verandering aan te geven. Wij blijven net zo lang sleutelen aan ons ontwerp totdat u helemaal tevreden bent over het eindresultaat. Na oplevering van de brochure of flyer bent u de rechtmatig eigenaar van het ontwerp. Ook nadat wij het ontwerp hebben aangeleverd kunt u altijd terugvallen op onze expertise.

Uw voordelen

Veel mensen kiezen voor ons team van designers vanwege de ervaring en knowhow, maar ook vanwege onze korte lijntjes. Als klant krijgt u een accountmanager toegewezen die als vast contactpersoon voor u fungeert binnen het bedrijf. Wij ervaren dat klanten het prettig vinden om altijd zaken met dezelfde persoon te doen. Bovendien kunnen wij door de korte lijntjes snel en effectief werken waardoor wij uw opdracht snel kunnen voltooien. Ook de prijzen zijn bij ons goed betaalbaar, ook veel startende ondernemers kunnen door de scherpe tarieven gebruik maken van onze diensten. Tot slot bieden wij de 100% tevredenheidsgarantie en eigendomsrecht. Wij voeren net zo lang correcties door tot u tevreden bent en na oplevering wordt het ontwerp volledig uw eigendom.

Meer informatie over flyers en brochures

Wilt u ook uw flyer of brochure laten ontwerpen door onze professionele designers? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvende prijsopgave. U kunt ook eerst contact opnemen voor meer informatie op (0318) 78 72 88 of een mail sturen naar info@logo-latenontwerpen.nl. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.Wilt u ook visitekaartjes laten ontwerpen door ons team van designers? Neem dan vandaag nog contact op met logo-latenontwerpen.nl voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave. Op werkdagen zijn we binnen kantooruren bereikbaar op (0318) 78 72 88. U kunt ook altijd mailen naar info@logo-latenontwerpen.nl voor meer informatie over onze diensten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Van uitstel komt afstel

Meer informatie over flyers en brochures of een complete huisstijl? Laten we direct beginnen!