Een beller is sneller

Logo | Huisstijl | Website | Webshop

Logo voor app laten ontwerpen

30% korting
Op alle pakketten

Wij leveren kwaliteit

Sinds 2013 vertrouwd door 500+ klanten, omdat wij prachtige logo’s, huisstijlen en websites ontwikkelen. Inclusief 100% tevredenheidsgarantie.

#trots

Een kleine greep uit ons portfolio

 

 

 

 

 

 

Logo voor app laten ontwerpen met garanties

Unieke branding

Wij bouwen een uniek logo voor u. Uw nieuwe logo kunt u gebruiken voor websites (PNG en JPG) en print (EPS en PDF).

100% tevredenheidsgarantie

U wilt zekerheid voor een vast bedrag, dat begrijpen wij. Daarom 100% tevredenheidsgarantie. We gaan door tot u tevreden bent.

Meerdere designs

U ontvangt meerdere designs van ons. Op basis daarvan kunt u een keuze maken of correctie op één van de logo’s laten uitvoeren.

100% eigendomsrecht

U bent 100% eigenaar van uw logo. Dit betekent dat u geen toestemming nodig heeft om uw logo te reproduceren 

Support

Na de oplevering staan we nog steeds klaar voor u. Ons team staat op werkdagen (telefonisch of per mail) voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Snelle levering

We leveren snel, maar wél met de juiste kwaliteit. Dit betekent dat u geen last heeft van lange wachtrijen. Wij leveren u binnen 48 uur de eerste designs. 

u

Geen inspiratie?

Soms weet u nog niet wat u wilt, dat is geen probleem. Wellicht kunt u ons aangeven welke kleuren u aanspreken. Dan gaan wij voor u aan het werk.

Vaste accountmanager

Wij houden van korte lijntjes zodat we optimaal kunnen sparren én snel kunnen schakelen. Daarom krijgt u één-op-één ondersteuning van uw accountmanager.

Wij geven uw bedrijf een professionele uitstraling

Vraag volledig gratis een offerte aan

hier doen we het voor!

Logo voor app nodig? Bekijk onze reviews!

Frans Bloemers
Frans Bloemers
Snelle reactie en zeer vriendelijk contact gehad.👍Het ontwerp was echt super
Lotte Visser
Lotte Visser
Thank you for the beautiful end product and experience with your services.
Lucas Bakker
Lucas Bakker
Thank you for the beautiful end product and experience with your services.
Friso Timmer
Friso Timmer
Super tof ontwerp voor mijn bedrijfje!
Hans Kroon
Hans Kroon
Goede persoonlijke service.Daar het nieuw voor mij was,was het toch een beetje spannend.maar ik ben prima geholpen..Heel veel dankJohannes kroon
Dynamiet Nederland
Dynamiet Nederland
- Goed advies voor aanvang opdracht- Prijs-kwaliteitverhouding is goed- Schakelen snel
Sander Ulehake
Sander Ulehake
Heel mooi en snel werk!
Ibrahiem Mohammed
Ibrahiem Mohammed
Sonia Santos
Sonia Santos
Hele.leuke samenwerking. Zit ook een super tempo achter. Echt het gevoel, dat er naar je geluisterd wordt. Jammer dat door Corona de fysieke samenwerking niet tot stand konn komen.Dan was de creatie nog persoonlijker geweest.Maar.overall zeer content.
Vincent Welten
Vincent Welten
Niet alleen een fijne samenwerking, maar ook nog erg snel en vakkundig.
Brenda Bezemer
Brenda Bezemer
Ellen Van Voornveld
Ellen Van Voornveld
Ls De
Ls De
Nomaan Reza
Nomaan Reza
Erik Compadre
Erik Compadre
Pinar Turker
Pinar Turker
Denken goed mee. Raad het zeker aan.
Turia Dell' Innocenti
Turia Dell' Innocenti
Fijne samenwerking, snelle service, betaalbaar, super resultaat, tevreden!
Casa Buena
Casa Buena
Mooie logo's, prettige communicatie.
Chanelle Albertus
Chanelle Albertus
Wij zijn zeer tevreden!Goede en snelle service, fijne communicatie en een top ontwerp binnen no time!Dankje Cassandra voor ons geweldige logo !
Bart Niemantsverdriet
Bart Niemantsverdriet
Joost Geerdink
Joost Geerdink
zeer prettige samenwerking gezien ik best veel eisen /vragen had werd alles zonder enig probleem opgelost!! aanrader!
Lascifo S
Lascifo S
Snelle service en gaan door tot dat je tevreden bent! 😁
Linda Kooijman
Linda Kooijman
Abdi Samantar
Abdi Samantar
Ik ben blij met de logo die dit bedrijf voor mij ontworpen heeftService was top
rami chuhuf
rami chuhuf
👍🔝
A.R. Ramradj
A.R. Ramradj
Voor het eerst een online ontwerper nodig gehad voor een professionele logo. Vanaf het eerste contactmoment is er een vriendelijke, meedenkende en geduldige samenwerking. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Elke keer is onze mening en ideeen meegenomen en zijn onze wensen elke keer gerespecteerd en waar nodig ook elke keer gewijzigd. We hebben veel materialen gehad om over na te denken en om uit te kiezen. Door eigen inbreng van ons en ook vanuit hen zijn we tot een zeer mooie en professionele logo gekomen.Dankjewel voor het mooie eindproduct en ervaring met jullie diensten.Groetjes,Richard & Aarti
EURObizz Academy
EURObizz Academy
Petra Zomer
Petra Zomer
Fijn contact, wordt goed naar je geluisterd en heel belangrijk snel en mooi resultaat.
Ismayil 78
Ismayil 78
Asmara Smit
Asmara Smit
Margo Luurssen-Verbeek
Margo Luurssen-Verbeek
Super tevreden. Er wordt begrepen wat je wilt uitbrengen. Een aanrader voor iedereen! En er wordt snel gehandeld wat voor een ondernemer heel erg prettig is.
Kadir Unal
Kadir Unal
Dylaan Broer
Dylaan Broer
HARLEM0271
HARLEM0271
lex leenders
lex leenders
Dit is een echte aanrader!! Snel, duidelijk en geen onaangename verassingen aan het eind.Er wordt goed geluisterd wat de wensen zijn, en het resultaat is verbluffend!!
Kim
Kim
Snel geregeld, mooi logo. Vriendelijk contact. Ik ben blij! Aanrader
Frank Vogel
Frank Vogel
Mooie logo ontworpen , vriendelijk en snel geholpen.Er wordt gedaan wat gevraagd wordt.
Brigitte
Brigitte

Alle prijzen zijn exclusief btw

Logo voor app prijzen

 

Logo voor app laten ontwerpen

Met een professioneel logo voor app kunt u zich succesvol onderscheiden van de concurrent. U bent immers al lang niet meer het enige bedrijf met een handige app, maar met een professionele vormgever kunt u ervoor zorgen dat uw app met kop en schouders boven de rest uit steekt. Met ons team van specialisten zijn wij op de hoogte van de laatste trend en kunnen we ook voor u een uniek logo ontwerpen.

Waarom een logo voor app laten maken?

Met een professioneel logo voor app maakt u direct een goede indruk bij de klant. Hij zal zien dat u tijd en moeite heeft gestoken in een kwaliteitslogo en zal direct overtuigd zijn van de kwaliteit van de app. Een goed logo doet echter meer dan een goede indruk achterlaten alleen. Een effectief logo sluit nauw aan bij uw huidige huisstijl qua kleur en vormgeving en laat de klant direct zien waar uw bedrijf voor staat. Het is in een oogopslag duidelijk wat de meerwaarde is van uw app. Ons team weet precies hoe het ontwerp van een professioneel logo aangepakt moet worden. Wij zien het dan ook als een mooie uitdaging om een uniek logo voor uw bedrijfsapp te ontwikkelen.

Hoe werkt het?

Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen voor het logo te bespreken. Wij brengen uw wensen in kaart en vertalen deze met onze expertise naar een uniek en pakkend logo voor uw app. U krijgt binnen enkele dagen de eerste ontwerpen toegestuurd. U maakt een keuze voor het ontwerp dat u het meeste aanspreekt, vervolgens kunnen onze ontwerpers deze net zo lang perfectioneren tot het logo naar uw volle tevredenheid is. Het definitieve logo wordt met onze 100% eigendomsgarantie direct uw volledige eigendom. U kunt deze naar eigen inzicht gebruiken voor uw apps. Neem direct contact op voor een vrijblijvende prijsopgave of een oriënterend gesprek.

Overige diensten van logo-latenontwerpen.nl

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het ontwerpen van bedrijfslogo’s voor online en offline gebruik, u kunt bij ons terecht voor diverse promotieproducten. Zo kunnen wij een volledige huisstijl voor u ontwerpen die bestaat uit een bedrijfslogo, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Kiest u voor een bedrijfswebsite dan nemen wij de vormgeving van uw website volledig voor onze rekening. Daarnaast zijn wij het adres voor banners, boekomslagen, T-shirts en diverse andere producten waar uw logo de hoofdrol bij speelt. Bent u benieuwd naar onze tarieven? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek en een prijsopgave.

Meer informatie over onze diensten

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van design of wilt u direct een logo voor app bestellen? Neem dan direct contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat. Wij zijn op maandag tot en met vrijdag te bereiken op telefoonnummer (0318) 78 72 88. Buiten openingstijden kunt u een bericht sturen naar info@logo-latenontwerpen.nl of contact opnemen door middel van het contactformulier. Wij nemen na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op.

Van uitstel komt afstel

Een logo laten ontwerpen of een complete huisstijl? Laten we direct beginnen!