Een beller is sneller

Logo | Huisstijl | Website | Webshop

Brochure laten ontwerpen

30% korting
Op alle pakketten

Wij leveren kwaliteit

Sinds 2013 vertrouwd door 500+ klanten, omdat wij prachtige logo’s, huisstijlen en websites ontwikkelen. Inclusief 100% tevredenheidsgarantie.

#trots

Een kleine greep uit ons portfolio

 

 

 

 

 

 

Brochure laten ontwerpen met garanties

Unieke branding

Wij bouwen een uniek logo voor u. Uw nieuwe logo kunt u gebruiken voor websites (PNG en JPG) en print (EPS en PDF).

100% tevredenheidsgarantie

U wilt zekerheid voor een vast bedrag, dat begrijpen wij. Daarom 100% tevredenheidsgarantie. We gaan door tot u tevreden bent.

Meerdere designs

U ontvangt meerdere designs van ons. Op basis daarvan kunt u een keuze maken of correctie op één van de logo’s laten uitvoeren.

100% eigendomsrecht

U bent 100% eigenaar van uw logo. Dit betekent dat u geen toestemming nodig heeft om uw logo te reproduceren 

Support

Na de oplevering staan we nog steeds klaar voor u. Ons team staat op werkdagen (telefonisch of per mail) voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Snelle levering

We leveren snel, maar wél met de juiste kwaliteit. Dit betekent dat u geen last heeft van lange wachtrijen. Wij leveren u binnen 48 uur de eerste designs. 

u

Geen inspiratie?

Soms weet u nog niet wat u wilt, dat is geen probleem. Wellicht kunt u ons aangeven welke kleuren u aanspreken. Dan gaan wij voor u aan het werk.

Vaste accountmanager

Wij houden van korte lijntjes zodat we optimaal kunnen sparren én snel kunnen schakelen. Daarom krijgt u één-op-één ondersteuning van uw accountmanager.

Wij geven uw bedrijf een professionele uitstraling

Vraag volledig gratis een offerte aan

hier doen we het voor!

Brochure laten maken? Bekijk onze reviews!

Chris
Chris
Frans Bloemers
Frans Bloemers
Snelle reactie en zeer vriendelijk contact gehad.👍Het ontwerp was echt super
Friso Timmer
Friso Timmer
Super tof ontwerp voor mijn bedrijfje!
Hans Kroon
Hans Kroon
Goede persoonlijke service.Daar het nieuw voor mij was,was het toch een beetje spannend.maar ik ben prima geholpen..Heel veel dankJohannes kroon
Dynamiet Nederland
Dynamiet Nederland
- Goed advies voor aanvang opdracht- Prijs-kwaliteitverhouding is goed- Schakelen snel
Sander Ulehake
Sander Ulehake
Heel mooi en snel werk!
Ibrahiem Mohammed
Ibrahiem Mohammed
Sonia Santos
Sonia Santos
Hele.leuke samenwerking. Zit ook een super tempo achter. Echt het gevoel, dat er naar je geluisterd wordt. Jammer dat door Corona de fysieke samenwerking niet tot stand konn komen.Dan was de creatie nog persoonlijker geweest.Maar.overall zeer content.
Vincent Welten
Vincent Welten
Niet alleen een fijne samenwerking, maar ook nog erg snel en vakkundig.
Brenda Bezemer
Brenda Bezemer
Ellen Van Voornveld
Ellen Van Voornveld
Ls De
Ls De
Nomaan Reza
Nomaan Reza
Erik Compadre
Erik Compadre
Pinar Turker
Pinar Turker
Denken goed mee. Raad het zeker aan.
Turia Dell' Innocenti
Turia Dell' Innocenti
Fijne samenwerking, snelle service, betaalbaar, super resultaat, tevreden!
Casa Buena
Casa Buena
Mooie logo's, prettige communicatie.
Chanelle Albertus
Chanelle Albertus
Wij zijn zeer tevreden!Goede en snelle service, fijne communicatie en een top ontwerp binnen no time!Dankje Cassandra voor ons geweldige logo !
Bart Niemantsverdriet
Bart Niemantsverdriet
Joost Geerdink
Joost Geerdink
zeer prettige samenwerking gezien ik best veel eisen /vragen had werd alles zonder enig probleem opgelost!! aanrader!
Lascifo S
Lascifo S
Snelle service en gaan door tot dat je tevreden bent! 😁
Linda Kooijman
Linda Kooijman
Abdi Samantar
Abdi Samantar
Ik ben blij met de logo die dit bedrijf voor mij ontworpen heeftService was top
rami chuhuf
rami chuhuf
👍🔝
A.R. Ramradj
A.R. Ramradj
Voor het eerst een online ontwerper nodig gehad voor een professionele logo. Vanaf het eerste contactmoment is er een vriendelijke, meedenkende en geduldige samenwerking. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Elke keer is onze mening en ideeen meegenomen en zijn onze wensen elke keer gerespecteerd en waar nodig ook elke keer gewijzigd. We hebben veel materialen gehad om over na te denken en om uit te kiezen. Door eigen inbreng van ons en ook vanuit hen zijn we tot een zeer mooie en professionele logo gekomen.Dankjewel voor het mooie eindproduct en ervaring met jullie diensten.Groetjes,Richard & Aarti
EURObizz Academy
EURObizz Academy
Petra Zomer
Petra Zomer
Fijn contact, wordt goed naar je geluisterd en heel belangrijk snel en mooi resultaat.
Ismayil 78
Ismayil 78
Asmara Smit
Asmara Smit
Margo Luurssen-Verbeek
Margo Luurssen-Verbeek
Super tevreden. Er wordt begrepen wat je wilt uitbrengen. Een aanrader voor iedereen! En er wordt snel gehandeld wat voor een ondernemer heel erg prettig is.
Kadir Unal
Kadir Unal
Dylaan Broer
Dylaan Broer
HARLEM0271
HARLEM0271
lex leenders
lex leenders
Dit is een echte aanrader!! Snel, duidelijk en geen onaangename verassingen aan het eind.Er wordt goed geluisterd wat de wensen zijn, en het resultaat is verbluffend!!
Kim
Kim
Snel geregeld, mooi logo. Vriendelijk contact. Ik ben blij! Aanrader
Frank Vogel
Frank Vogel
Mooie logo ontworpen , vriendelijk en snel geholpen.Er wordt gedaan wat gevraagd wordt.
Brigitte
Brigitte

Alle prijzen zijn exclusief btw

Brochure laten maken prijzen

 

Een professionele brochure laten ontwerpen

Wilt u een flyer, folder of brochure laten ontwerpen voor uw bedrijf? Dan bent u bij ons op de juiste plek.  Ons team van designers kan bouwen op jarenlange ervaring in het ontwerpen van promotionele producten voor bedrijven. Bovendien kunt u bij ons altijd rekenen op een snelle levering en betaalbare prijzen. Lees meer over de mogelijkheden en onze werkwijze of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom een brochure laten ontwerpen?

In een brochure kunt u veel informatie over uw bedrijf en producten of diensten kwijt. In het geval van een bedrijfsbrochure kan deze dienen als informatie voor potentiële klanten of als naslagwerk voor bestaande klanten. Het is belangrijk dat de brochure niet alleen informatief is, maar ook op een aantrekkelijke wijze is vormgegeven. De kleur, het lettertype, de afbeeldingen en positionering van de tekst zijn daarbij van doorslaggevend belang. Onze experts kunnen u hierbij helpen. U kunt in korte tijd een professionele brochure laten ontwerpen die volledig aansluit bij het imago van uw bedrijf. Zo weet u zeker dat u een goede indruk achterlaat bij (potentiële) klanten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Uw persoonlijke accountmanager en tevens vaste contactpersoon binnen ons bedrijf neemt na uw aanvraag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Uw wensen worden meegenomen in het ontwerp. Indien u nog niet goed weet wat u wilt, kan de accountmanager u een persoonlijk advies op maat geven. Nadat uw wensen in kaart zijn gebracht, gaat het ontwerpteam voor u aan de slag. U ontvangt al snel een eerste ontwerp en geeft ons feedback. Dit proces herhaalt zich totdat u tevreden bent over het eindresultaat. U ontvangt dan de brochure die u kunt laten drukken of online kunt verzenden. De brochure is altijd 100% uw eigendom, u kunt deze dus naar eigen inzicht gebruiken.

De voordelen van logo-latenontwerpen.nl

Wij bieden u een aantal garanties waardoor onze samenwerking met u altijd succesvol zal zijn. U las hierboven al over onze tevredenheidsgarantie: wij stoppen niet met ons werk voordat u volledig tevreden bent over het eindresultaat. Dat is voor veel mensen een prettig vooruitzicht. Bovendien worden onze ontwerpen altijd uw eigendom: nadat wij een product hebben afgeleverd bent u ons niets meer verplicht. Bovendien garanderen wij een snelle levertijd. Doordat de lijntjes binnen ons bedrijf kort zijn, kunnen wij snel en effectief aan uw opdracht werken. Tot slot zijn onze prijzen altijd betaalbaar. Of u nu een startende ondernemer bent of de eigenaar van een grote speler op de markt: onze producten passen altijd binnen uw budget.

Meer informatie over flyers, folders en brochures laten ontwerpen

Wilt u ook een brochure laten ontwerpen voor uw bedrijf? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvende prijsopgave. Ook wanneer u meer informatie wilt over onze diensten of werkwijze, staan wij u graag te woord. Wij zijn tijdens openingstijden te bereiken op (0318) 78 72 88. Buiten kantoortijden kunt u altijd een bericht sturen naar info@logo-latenontwerpen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Van uitstel komt afstel

Een bedrijfslogo laten ontwerpen of een complete huisstijl? Laten we direct beginnen!