Een beller is sneller

Logo | Huisstijl | Website | Webshop

Logo video animatie laten maken

30% korting
Op alle pakketten

Wij leveren kwaliteit

Sinds 2013 vertrouwd door 500+ klanten, omdat wij prachtige logo’s, huisstijlen en websites ontwikkelen. Inclusief 100% tevredenheidsgarantie.

#trots

Een kleine greep uit ons portfolio

 

 

 

 

 

 

Logo video animatie laten maken met garanties

Unieke branding

Wij bouwen een uniek logo voor u. Uw nieuwe logo kunt u gebruiken voor websites (PNG en JPG) en print (EPS en PDF).

100% tevredenheidsgarantie

U wilt zekerheid voor een vast bedrag, dat begrijpen wij. Daarom 100% tevredenheidsgarantie. We gaan door tot u tevreden bent.

Meerdere designs

U ontvangt meerdere designs van ons. Op basis daarvan kunt u een keuze maken of correctie op één van de logo’s laten uitvoeren.

100% eigendomsrecht

U bent 100% eigenaar van uw logo. Dit betekent dat u geen toestemming nodig heeft om uw logo te reproduceren 

Support

Na de oplevering staan we nog steeds klaar voor u. Ons team staat op werkdagen (telefonisch of per mail) voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Snelle levering

We leveren snel, maar wél met de juiste kwaliteit. Dit betekent dat u geen last heeft van lange wachtrijen. Wij leveren u binnen 48 uur de eerste designs. 

u

Geen inspiratie?

Soms weet u nog niet wat u wilt, dat is geen probleem. Wellicht kunt u ons aangeven welke kleuren u aanspreken. Dan gaan wij voor u aan het werk.

Vaste accountmanager

Wij houden van korte lijntjes zodat we optimaal kunnen sparren én snel kunnen schakelen. Daarom krijgt u één-op-één ondersteuning van uw accountmanager.

Wij geven uw bedrijf een professionele uitstraling

Vraag volledig gratis een offerte aan

hier doen we het voor!

Logo laten ontwerpen? Bekijk onze reviews!

Chris
Chris
Frans Bloemers
Frans Bloemers
Snelle reactie en zeer vriendelijk contact gehad.👍Het ontwerp was echt super
Friso Timmer
Friso Timmer
Super tof ontwerp voor mijn bedrijfje!
Hans Kroon
Hans Kroon
Goede persoonlijke service.Daar het nieuw voor mij was,was het toch een beetje spannend.maar ik ben prima geholpen..Heel veel dankJohannes kroon
Dynamiet Nederland
Dynamiet Nederland
- Goed advies voor aanvang opdracht- Prijs-kwaliteitverhouding is goed- Schakelen snel
Sander Ulehake
Sander Ulehake
Heel mooi en snel werk!
Ibrahiem Mohammed
Ibrahiem Mohammed
Sonia Santos
Sonia Santos
Hele.leuke samenwerking. Zit ook een super tempo achter. Echt het gevoel, dat er naar je geluisterd wordt. Jammer dat door Corona de fysieke samenwerking niet tot stand konn komen.Dan was de creatie nog persoonlijker geweest.Maar.overall zeer content.
Vincent Welten
Vincent Welten
Niet alleen een fijne samenwerking, maar ook nog erg snel en vakkundig.
Brenda Bezemer
Brenda Bezemer
Ellen Van Voornveld
Ellen Van Voornveld
Ls De
Ls De
Nomaan Reza
Nomaan Reza
Erik Compadre
Erik Compadre
Pinar Turker
Pinar Turker
Denken goed mee. Raad het zeker aan.
Turia Dell' Innocenti
Turia Dell' Innocenti
Fijne samenwerking, snelle service, betaalbaar, super resultaat, tevreden!
Casa Buena
Casa Buena
Mooie logo's, prettige communicatie.
Chanelle Albertus
Chanelle Albertus
Wij zijn zeer tevreden!Goede en snelle service, fijne communicatie en een top ontwerp binnen no time!Dankje Cassandra voor ons geweldige logo !
Bart Niemantsverdriet
Bart Niemantsverdriet
Joost Geerdink
Joost Geerdink
zeer prettige samenwerking gezien ik best veel eisen /vragen had werd alles zonder enig probleem opgelost!! aanrader!
Lascifo S
Lascifo S
Snelle service en gaan door tot dat je tevreden bent! 😁
Linda Kooijman
Linda Kooijman
Abdi Samantar
Abdi Samantar
Ik ben blij met de logo die dit bedrijf voor mij ontworpen heeftService was top
rami chuhuf
rami chuhuf
👍🔝
A.R. Ramradj
A.R. Ramradj
Voor het eerst een online ontwerper nodig gehad voor een professionele logo. Vanaf het eerste contactmoment is er een vriendelijke, meedenkende en geduldige samenwerking. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Elke keer is onze mening en ideeen meegenomen en zijn onze wensen elke keer gerespecteerd en waar nodig ook elke keer gewijzigd. We hebben veel materialen gehad om over na te denken en om uit te kiezen. Door eigen inbreng van ons en ook vanuit hen zijn we tot een zeer mooie en professionele logo gekomen.Dankjewel voor het mooie eindproduct en ervaring met jullie diensten.Groetjes,Richard & Aarti
EURObizz Academy
EURObizz Academy
Petra Zomer
Petra Zomer
Fijn contact, wordt goed naar je geluisterd en heel belangrijk snel en mooi resultaat.
Ismayil 78
Ismayil 78
Asmara Smit
Asmara Smit
Margo Luurssen-Verbeek
Margo Luurssen-Verbeek
Super tevreden. Er wordt begrepen wat je wilt uitbrengen. Een aanrader voor iedereen! En er wordt snel gehandeld wat voor een ondernemer heel erg prettig is.
Kadir Unal
Kadir Unal
Dylaan Broer
Dylaan Broer
HARLEM0271
HARLEM0271
lex leenders
lex leenders
Dit is een echte aanrader!! Snel, duidelijk en geen onaangename verassingen aan het eind.Er wordt goed geluisterd wat de wensen zijn, en het resultaat is verbluffend!!
Kim
Kim
Snel geregeld, mooi logo. Vriendelijk contact. Ik ben blij! Aanrader
Frank Vogel
Frank Vogel
Mooie logo ontworpen , vriendelijk en snel geholpen.Er wordt gedaan wat gevraagd wordt.
Brigitte
Brigitte

Alle prijzen zijn exclusief btw

Wat kost een logo video animatie?

 

Logo video animatie laten maken

Een logo video animatie is een moderne manier om uw logo te gebruiken op online toepassingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bewegend beeld van uw logo op uw bedrijfswebsite. Ook wanneer u gebruik maakt van video content is het aan te raden een video animatie van uw logo te integreren. Ons team van experts kan op korte termijn een video animatie voor u ontwerpen voor een betaalbare prijs. Hieronder leest u meer over onze werkwijze.

Waarom kiezen voor een logo video animatie?

Een bedrijf dat meegaat met de tijd kiest niet langer enkel voor een stilstaand logo, maar laat ook een bewegend beeld ontwerpen waarmee het logo tot leven komt. Marketing bestaat vandaag de dag immers voornamelijk uit online activiteiten, dus waarom zou u niet profiteren van de mogelijkheden die online marketing biedt? Een professionele animatie van uw logo zorgt niet alleen voor herkenning bij de klant, maar sluit ook aan bij de diensten of producten die u aanbiedt. Als u kiest voor ons ontwerpteam, krijgt u gegarandeerd een effectief logo dat de klant aan zal spreken.

Een logo laten maken: hoe werkt dat?

Een logo laten maken start met het kiezen van een pakket via de website. Nadat u een keuze heeft gemaakt, neemt de accountmanager contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Ook wanneer u nog geen inspiratie heeft voor een goed ontwerp, kan de accountmanager met u sparren over de verschillende opties. Ons team van experts gaat vervolgens direct voor u aan de slag. Binnen 48 uur kunt u de eerste ontwerpen verwachten. U kunt dan gelijk een keuze maken wanneer een logo-ontwerp u aanspreekt, of aangeven wat u graag zou willen veranderen aan de aangeleverde ontwerpen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u tevreden bent over het logo dat wij voor u maken. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan leveren wij het logo op in verschillende bestandstypes voor online gebruik en geschikt voor print. Het logo is altijd uw volledige eigendom.

Garanties

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze diensten. Daarom bieden wij een aantal garanties waar u als klant van profiteert. Ten eerste houden wij onze prijzen laag zodat ook startende ondernemers kunnen kiezen voor een professioneel logo-ontwerp. Daarnaast garanderen wij dat uw logo uniek is en volledig uw eigendom wordt. Bovendien werken wij snel, u kunt de eerste ontwerpen al binnen twee dagen na het eerste contactmoment verwachten. U heeft een vaste accountmanager, één aanspreekpunt tijdens onze volledige samenwerking. Het belangrijkste voor u is waarschijnlijk echter de 100% tevredenheidsgarantie. Wij begrijpen hoe belangrijk een logo voor u is, daarom stoppen wij pas met sleutelen aan uw logo-ontwerp totdat u volledig tevreden bent met het resultaat.

Onze garanties

Wij bieden een aantal garanties die ons onderscheiden van de concurrent. Zo garanderen wij altijd dat wij voor u een uniek logo ontwerpen dat volledig is afgestemd op uw bedrijf. Bovendien werken wij met een 100% tevredenheidsgarantie: onze inzet blijft onverminderd totdat u volledig tevreden bent over het eindresultaat. Wij garanderen ook dat een logo video animatie uw eigendom wordt. U betaalt dus eenmalig voor onze diensten en zit niet vast aan een contract. Dit brengt ons misschien wel tot onze belangrijkste kenmerk voor u als ondernemen: wij werken met scherpe prijzen en bewijzen dat een logo laten ontwerpen helemaal niet duur hoeft te zijn.

Meer informatie over logo video animaties

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een logo video animatie voor uw bedrijf of heeft u vragen over onze diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Wij beantwoorden uw vragen graag op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer (0318) 78 72 88. Buiten kantooruren kunt u ons altijd bereiken via info@logo-latenontwerpen.nl of het contactformulier op de website.

Meer informatie?

Van uitstel komt afstel

Een bedrijfslogo laten ontwerpen of een complete huisstijl? Laten we direct beginnen!