Een beller is sneller

Logo | Huisstijl | Website | Webshop

Banner laten ontwerpen

30% korting
Op alle pakketten

Wij leveren kwaliteit

Sinds 2013 vertrouwd door 500+ klanten, omdat wij prachtige logo’s, huisstijlen en websites ontwikkelen. Inclusief 100% tevredenheidsgarantie.

#trots

Een kleine greep uit ons portfolio

 

 

 

 

 

 

Banner laten ontwerpen met garanties

Unieke branding

Wij bouwen een uniek logo voor u. Uw nieuwe logo kunt u gebruiken voor websites (PNG en JPG) en print (EPS en PDF).

100% tevredenheidsgarantie

U wilt zekerheid voor een vast bedrag, dat begrijpen wij. Daarom 100% tevredenheidsgarantie. We gaan door tot u tevreden bent.

Meerdere designs

U ontvangt meerdere designs van ons. Op basis daarvan kunt u een keuze maken of correctie op één van de logo’s laten uitvoeren.

100% eigendomsrecht

U bent 100% eigenaar van uw logo. Dit betekent dat u geen toestemming nodig heeft om uw logo te reproduceren 

Support

Na de oplevering staan we nog steeds klaar voor u. Ons team staat op werkdagen (telefonisch of per mail) voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Snelle levering

We leveren snel, maar wél met de juiste kwaliteit. Dit betekent dat u geen last heeft van lange wachtrijen. Wij leveren u binnen 48 uur de eerste designs. 

u

Geen inspiratie?

Soms weet u nog niet wat u wilt, dat is geen probleem. Wellicht kunt u ons aangeven welke kleuren u aanspreken. Dan gaan wij voor u aan het werk.

Vaste accountmanager

Wij houden van korte lijntjes zodat we optimaal kunnen sparren én snel kunnen schakelen. Daarom krijgt u één-op-één ondersteuning van uw accountmanager.

Wij geven uw bedrijf een professionele uitstraling

Vraag volledig gratis een offerte aan

hier doen we het voor!

Banner laten ontwerpen? Bekijk onze reviews!

Chris
Chris
Frans Bloemers
Frans Bloemers
Snelle reactie en zeer vriendelijk contact gehad.👍Het ontwerp was echt super
Friso Timmer
Friso Timmer
Super tof ontwerp voor mijn bedrijfje!
Hans Kroon
Hans Kroon
Goede persoonlijke service.Daar het nieuw voor mij was,was het toch een beetje spannend.maar ik ben prima geholpen..Heel veel dankJohannes kroon
Dynamiet Nederland
Dynamiet Nederland
- Goed advies voor aanvang opdracht- Prijs-kwaliteitverhouding is goed- Schakelen snel
Sander Ulehake
Sander Ulehake
Heel mooi en snel werk!
Ibrahiem Mohammed
Ibrahiem Mohammed
Sonia Santos
Sonia Santos
Hele.leuke samenwerking. Zit ook een super tempo achter. Echt het gevoel, dat er naar je geluisterd wordt. Jammer dat door Corona de fysieke samenwerking niet tot stand konn komen.Dan was de creatie nog persoonlijker geweest.Maar.overall zeer content.
Vincent Welten
Vincent Welten
Niet alleen een fijne samenwerking, maar ook nog erg snel en vakkundig.
Brenda Bezemer
Brenda Bezemer
Ellen Van Voornveld
Ellen Van Voornveld
Ls De
Ls De
Nomaan Reza
Nomaan Reza
Erik Compadre
Erik Compadre
Pinar Turker
Pinar Turker
Denken goed mee. Raad het zeker aan.
Turia Dell' Innocenti
Turia Dell' Innocenti
Fijne samenwerking, snelle service, betaalbaar, super resultaat, tevreden!
Casa Buena
Casa Buena
Mooie logo's, prettige communicatie.
Chanelle Albertus
Chanelle Albertus
Wij zijn zeer tevreden!Goede en snelle service, fijne communicatie en een top ontwerp binnen no time!Dankje Cassandra voor ons geweldige logo !
Bart Niemantsverdriet
Bart Niemantsverdriet
Joost Geerdink
Joost Geerdink
zeer prettige samenwerking gezien ik best veel eisen /vragen had werd alles zonder enig probleem opgelost!! aanrader!
Lascifo S
Lascifo S
Snelle service en gaan door tot dat je tevreden bent! 😁
Linda Kooijman
Linda Kooijman
Abdi Samantar
Abdi Samantar
Ik ben blij met de logo die dit bedrijf voor mij ontworpen heeftService was top
rami chuhuf
rami chuhuf
👍🔝
A.R. Ramradj
A.R. Ramradj
Voor het eerst een online ontwerper nodig gehad voor een professionele logo. Vanaf het eerste contactmoment is er een vriendelijke, meedenkende en geduldige samenwerking. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Elke keer is onze mening en ideeen meegenomen en zijn onze wensen elke keer gerespecteerd en waar nodig ook elke keer gewijzigd. We hebben veel materialen gehad om over na te denken en om uit te kiezen. Door eigen inbreng van ons en ook vanuit hen zijn we tot een zeer mooie en professionele logo gekomen.Dankjewel voor het mooie eindproduct en ervaring met jullie diensten.Groetjes,Richard & Aarti
EURObizz Academy
EURObizz Academy
Petra Zomer
Petra Zomer
Fijn contact, wordt goed naar je geluisterd en heel belangrijk snel en mooi resultaat.
Ismayil 78
Ismayil 78
Asmara Smit
Asmara Smit
Margo Luurssen-Verbeek
Margo Luurssen-Verbeek
Super tevreden. Er wordt begrepen wat je wilt uitbrengen. Een aanrader voor iedereen! En er wordt snel gehandeld wat voor een ondernemer heel erg prettig is.
Kadir Unal
Kadir Unal
Dylaan Broer
Dylaan Broer
HARLEM0271
HARLEM0271
lex leenders
lex leenders
Dit is een echte aanrader!! Snel, duidelijk en geen onaangename verassingen aan het eind.Er wordt goed geluisterd wat de wensen zijn, en het resultaat is verbluffend!!
Kim
Kim
Snel geregeld, mooi logo. Vriendelijk contact. Ik ben blij! Aanrader
Frank Vogel
Frank Vogel
Mooie logo ontworpen , vriendelijk en snel geholpen.Er wordt gedaan wat gevraagd wordt.
Brigitte
Brigitte

Alle prijzen zijn exclusief btw

Wat kost banner laten ontwerpen?

 

Een professionele banner laten ontwerpen

Een banner laten ontwerpen door een professioneel designer zorgt voor een effectieve banner die doet wat ie moet doen: de aandacht trekken van de klant. In tegenstelling tot wat veel ondernemers denken hoeft het laten ontwerpen van een banner en andere marketingproducten helemaal niet duur te zijn. Als je kiest voor een banner van logo-latenontwerpen.nl kun je altijd profiteren van betaalbare prijzen. Lees meer over onze werkwijze en de mogelijkheden.

Waarom een banner laten ontwerpen?

Een goede banner moet aan een aantal eisen voldoen om effectief ingezet te kunnen worden voor je marketingcampagne. Ten eerste zijn er een aantal technische eisen aan een GIF banner of een HTML banner. Als de techniek niet in orde is, schiet de banner zijn doel natuurlijk voorbij. Daarnaast moet de banner ook qua ontwerp aantrekkelijk en effectief zijn, maar ook goed aansluiten bij de diensten/producten en het imago van uw bedrijf. Ons ontwerpteam heeft de juiste kennis en kunde om van uw banner een succesvolle marketingtool te maken. Daarom kiest u voor het ontwerp van een banner op uw website voor de specialisten van logo-latenontwerpen.nl.

Banner laten ontwerpen: hoe werkt dat?

Wilt u een banner laten ontwerpen, dan neemt u telefonisch contact met ons op of stuurt u een berichtje via het contactformulier of per e-mail. Uw persoonlijke accountmanager die gedurende de samenwerking uw vaste contactpersoon zal zijn, neemt vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Het is fijn wanneer u al een idee hebt over het ontwerp, maar wanneer u nog geen inspiratie heeft zal de accountmanager met u sparren om uw wensen in kaart te brengen. Binnen twee werkdagen kunt u de eerste ontwerpen voor een banner van ons verwachten. U kunt dan direct een keuze maken, of aangeven welke veranderingen u aan de ontwerpen door wilt voeren. Wij werken net zo lang aan uw ontwerp totdat u tevreden bent over het eindresultaat. De banner wordt vervolgens uw eigendom, u kunt deze toepassen waar en wanneer u wilt.

Garanties

Bij ons kunt u als klant profiteren van een aantal garanties waarmee wij ons onderscheiden van de concurrentie. Wij noemden hierboven al ons 100% tevredenheidsgarantie: wij stoppen niet met sleutelen aan ons ontwerp totdat u helemaal tevreden bent. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u krijgt wat u van ons verwacht. Bovendien wordt een banner altijd uw volledige eigendom. Nadat wij ons ontwerp hebben afgeleverd, zit u nergens meer aan vast. Onze korte lijntjes binnen het bedrijf zorgen ervoor dat wij snel kunnen werken. Wij garanderen u dan ook de eerste ontwerpen binnen 48 uur. Een vast contactpersoon bij ons bedrijf werkt een succesvolle samenwerking in de hand. Tot slot kunt u bij ons altijd rekenen op betaalbare prijzen. Neemt u verschillende diensten van ons af? Dan kunt u vaak profiteren van voordelige pakketprijzen.

Meer informatie

Wilt u een banner laten ontwerpen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vandaag nog contact met ons op via (0318) 78 72 88 of info@logo-latenontwerpen.nl.

Van uitstel komt afstel

Een bedrijfslogo laten ontwerpen of een complete huisstijl? Laten we direct beginnen!