Logo | Huisstijl | Website | Webshop

Banner laten ontwerpen

30% korting
Op alle pakketten

Wij leveren kwaliteit

Sinds 2013 vertrouwd door 500+ klanten, omdat wij prachtige logo’s, huisstijlen en websites ontwikkelen. Inclusief 100% tevredenheidsgarantie.

#trots

Een kleine greep uit ons portfolio

 

 

 

 

 

 

Banner laten ontwerpen met garanties

Unieke branding

Wij bouwen een uniek logo voor u. Uw nieuwe logo kunt u gebruiken voor websites (PNG en JPG) en print (EPS en PDF).

100% tevredenheidsgarantie

U wilt zekerheid voor een vast bedrag, dat begrijpen wij. Daarom 100% tevredenheidsgarantie. We gaan door tot u tevreden bent.

Meerdere designs

U ontvangt meerdere designs van ons. Op basis daarvan kunt u een keuze maken of correctie op één van de logo’s laten uitvoeren.

100% eigendomsrecht

U bent 100% eigenaar van uw logo. Dit betekent dat u geen toestemming nodig heeft om uw logo te reproduceren 

Support

Na de oplevering staan we nog steeds klaar voor u. Ons team staat op werkdagen (telefonisch of per mail) voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Snelle levering

We leveren snel, maar wél met de juiste kwaliteit. Dit betekent dat u geen last heeft van lange wachtrijen. Wij leveren u binnen 48 uur de eerste designs. 

u

Geen inspiratie?

Soms weet u nog niet wat u wilt, dat is geen probleem. Wellicht kunt u ons aangeven welke kleuren u aanspreken. Dan gaan wij voor u aan het werk.

Vaste accountmanager

Wij houden van korte lijntjes zodat we optimaal kunnen sparren én snel kunnen schakelen. Daarom krijgt u één-op-één ondersteuning van uw accountmanager.

Wij geven uw bedrijf een professionele uitstraling

Vraag volledig gratis een offerte aan

hier doen we het voor!

Banner laten ontwerpen? Bekijk onze reviews!

Niet alleen een fijne samenwerking, maar ook nog erg snel en vakkundig.
Banner laten ontwerpen
Vincent Welten
Banner laten ontwerpen
Brenda Bezemer
Banner laten ontwerpen
Ellen Van Voornveld
Banner laten ontwerpen
Ls De
Banner laten ontwerpen
Nomaan Reza
Fijne communicatie, snelle service en een super mooi ontwerp voor een betaalbare prijs! Top!
Banner laten ontwerpen
Les Bagages
Banner laten ontwerpen
Erik Compadre
Denken goed mee. Raad het zeker aan.
Banner laten ontwerpen
Pinar Turker
Fijne samenwerking, snelle service, betaalbaar, super resultaat, tevreden!
Banner laten ontwerpen
Turia Dell' Innocenti
Mooie logo's, prettige communicatie.
Banner laten ontwerpen
Ruud Wetzels
Wij zijn zeer tevreden!Goede en snelle service, fijne communicatie en een top ontwerp binnen no time!Dankje Cassandra voor ons geweldige logo !
Banner laten ontwerpen
Chanelle Albertus
Cassandra verdient meer dan 5 sterren. Super snelle en goede communicate, eerlijk, flexibel en bovenal een te gek logo. Absolute aanrader!
Banner laten ontwerpen
Rutger Kuiper
Banner laten ontwerpen
Bart Niemantsverdriet
zeer prettige samenwerking gezien ik best veel eisen /vragen had werd alles zonder enig probleem opgelost!! aanrader!
Banner laten ontwerpen
Joost Geerdink
Snelle service en gaan door tot dat je tevreden bent! 😁
Banner laten ontwerpen
Lascifo S
Banner laten ontwerpen
Linda Kooijman
Ik ben blij met de logo die dit bedrijf voor mij ontworpen heeftService was top
Banner laten ontwerpen
Abdi Samantar
👍🔝
Banner laten ontwerpen
rami chuhuf
Voor het eerst een online ontwerper nodig gehad voor een professionele logo. Vanaf het eerste contactmoment is er een vriendelijke, meedenkende en geduldige samenwerking. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Elke keer is onze mening en ideeen meegenomen en zijn onze wensen elke keer gerespecteerd en waar nodig ook elke keer gewijzigd. We hebben veel materialen gehad om over na te denken en om uit te kiezen. Door eigen inbreng van ons en ook vanuit hen zijn we tot een zeer mooie en professionele logo gekomen.Dankjewel voor het mooie eindproduct en ervaring met jullie diensten.Groetjes,Richard & Aarti
Banner laten ontwerpen
A.R. Ramradj
Banner laten ontwerpen
EURObizz Academy
Fijn contact, wordt goed naar je geluisterd en heel belangrijk snel en mooi resultaat.
Banner laten ontwerpen
Petra Zomer
Banner laten ontwerpen
Ismayil 78
Banner laten ontwerpen
Asmara Smit
Super tevreden. Er wordt begrepen wat je wilt uitbrengen. Een aanrader voor iedereen! En er wordt snel gehandeld wat voor een ondernemer heel erg prettig is.
Banner laten ontwerpen
Margo Luurssen-Verbeek
Banner laten ontwerpen
Kadir Unal
Banner laten ontwerpen
Dylaan Broer
Banner laten ontwerpen
HARLEM0271
Dit is een echte aanrader!! Snel, duidelijk en geen onaangename verassingen aan het eind.Er wordt goed geluisterd wat de wensen zijn, en het resultaat is verbluffend!!
Banner laten ontwerpen
lex leenders
Snel geregeld, mooi logo. Vriendelijk contact. Ik ben blij! Aanrader
Banner laten ontwerpen
Kim
Mooie logo ontworpen , vriendelijk en snel geholpen.Er wordt gedaan wat gevraagd wordt.
Banner laten ontwerpen
Frank Vogel
Banner laten ontwerpen
Brigitte
Banner laten ontwerpen

Alle prijzen zijn exclusief btw

Wat kost banner laten ontwerpen?

 

Een professionele banner laten ontwerpen

Een banner laten ontwerpen door een professioneel designer zorgt voor een effectieve banner die doet wat ie moet doen: de aandacht trekken van de klant. In tegenstelling tot wat veel ondernemers denken hoeft het laten ontwerpen van een banner en andere marketingproducten helemaal niet duur te zijn. Als je kiest voor een banner van logo-latenontwerpen.nl kun je altijd profiteren van betaalbare prijzen. Lees meer over onze werkwijze en de mogelijkheden.

Waarom een banner laten ontwerpen?

Een goede banner moet aan een aantal eisen voldoen om effectief ingezet te kunnen worden voor je marketingcampagne. Ten eerste zijn er een aantal technische eisen aan een GIF banner of een HTML banner. Als de techniek niet in orde is, schiet de banner zijn doel natuurlijk voorbij. Daarnaast moet de banner ook qua ontwerp aantrekkelijk en effectief zijn, maar ook goed aansluiten bij de diensten/producten en het imago van uw bedrijf. Ons ontwerpteam heeft de juiste kennis en kunde om van uw banner een succesvolle marketingtool te maken. Daarom kiest u voor het ontwerp van een banner op uw website voor de specialisten van logo-latenontwerpen.nl.

Banner laten ontwerpen
Banner laten ontwerpen

Banner laten ontwerpen: hoe werkt dat?

Wilt u een banner laten ontwerpen, dan neemt u telefonisch contact met ons op of stuurt u een berichtje via het contactformulier of per e-mail. Uw persoonlijke accountmanager die gedurende de samenwerking uw vaste contactpersoon zal zijn, neemt vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Het is fijn wanneer u al een idee hebt over het ontwerp, maar wanneer u nog geen inspiratie heeft zal de accountmanager met u sparren om uw wensen in kaart te brengen. Binnen twee werkdagen kunt u de eerste ontwerpen voor een banner van ons verwachten. U kunt dan direct een keuze maken, of aangeven welke veranderingen u aan de ontwerpen door wilt voeren. Wij werken net zo lang aan uw ontwerp totdat u tevreden bent over het eindresultaat. De banner wordt vervolgens uw eigendom, u kunt deze toepassen waar en wanneer u wilt.

Garanties

Bij ons kunt u als klant profiteren van een aantal garanties waarmee wij ons onderscheiden van de concurrentie. Wij noemden hierboven al ons 100% tevredenheidsgarantie: wij stoppen niet met sleutelen aan ons ontwerp totdat u helemaal tevreden bent. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u krijgt wat u van ons verwacht. Bovendien wordt een banner altijd uw volledige eigendom. Nadat wij ons ontwerp hebben afgeleverd, zit u nergens meer aan vast. Onze korte lijntjes binnen het bedrijf zorgen ervoor dat wij snel kunnen werken. Wij garanderen u dan ook de eerste ontwerpen binnen 48 uur. Een vast contactpersoon bij ons bedrijf werkt een succesvolle samenwerking in de hand. Tot slot kunt u bij ons altijd rekenen op betaalbare prijzen. Neemt u verschillende diensten van ons af? Dan kunt u vaak profiteren van voordelige pakketprijzen.

Meer informatie

Wilt u een banner laten ontwerpen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vandaag nog contact met ons op via (0318) 78 72 88 of [email protected].

Banner laten ontwerpen

Van uitstel komt afstel

Een bedrijfslogo laten ontwerpen of een complete huisstijl? Laten we direct beginnen!