Een beller is sneller

Logo | Huisstijl | Website | Webshop

Visitekaartjes laten ontwerpen

30% korting
Op alle pakketten

Wij leveren kwaliteit

Sinds 2013 vertrouwd door 500+ klanten, omdat wij prachtige logo’s, huisstijlen en websites ontwikkelen. Inclusief 100% tevredenheidsgarantie.

#trots

Een kleine greep uit ons portfolio

 

 

 

 

 

 

Visitekaartjes laten ontwerpen met garanties

Unieke branding

Wij bouwen een uniek logo voor u. Uw nieuwe logo kunt u gebruiken voor websites (PNG en JPG) en print (EPS en PDF).

100% tevredenheidsgarantie

U wilt zekerheid voor een vast bedrag, dat begrijpen wij. Daarom 100% tevredenheidsgarantie. We gaan door tot u tevreden bent.

Meerdere designs

U ontvangt meerdere designs van ons. Op basis daarvan kunt u een keuze maken of correctie op één van de logo’s laten uitvoeren.

100% eigendomsrecht

U bent 100% eigenaar van uw logo. Dit betekent dat u geen toestemming nodig heeft om uw logo te reproduceren 

Support

Na de oplevering staan we nog steeds klaar voor u. Ons team staat op werkdagen (telefonisch of per mail) voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Snelle levering

We leveren snel, maar wél met de juiste kwaliteit. Dit betekent dat u geen last heeft van lange wachtrijen. Wij leveren u binnen 48 uur de eerste designs. 

u

Geen inspiratie?

Soms weet u nog niet wat u wilt, dat is geen probleem. Wellicht kunt u ons aangeven welke kleuren u aanspreken. Dan gaan wij voor u aan het werk.

Vaste accountmanager

Wij houden van korte lijntjes zodat we optimaal kunnen sparren én snel kunnen schakelen. Daarom krijgt u één-op-één ondersteuning van uw accountmanager.

Wij geven uw bedrijf een professionele uitstraling

Vraag volledig gratis een offerte aan

hier doen we het voor!

Visitekaartjes laten ontwerpen? Bekijk onze reviews!

Chris
Chris
Frans Bloemers
Frans Bloemers
Snelle reactie en zeer vriendelijk contact gehad.👍Het ontwerp was echt super
Friso Timmer
Friso Timmer
Super tof ontwerp voor mijn bedrijfje!
Hans Kroon
Hans Kroon
Goede persoonlijke service.Daar het nieuw voor mij was,was het toch een beetje spannend.maar ik ben prima geholpen..Heel veel dankJohannes kroon
Dynamiet Nederland
Dynamiet Nederland
- Goed advies voor aanvang opdracht- Prijs-kwaliteitverhouding is goed- Schakelen snel
Sander Ulehake
Sander Ulehake
Heel mooi en snel werk!
Ibrahiem Mohammed
Ibrahiem Mohammed
Sonia Santos
Sonia Santos
Hele.leuke samenwerking. Zit ook een super tempo achter. Echt het gevoel, dat er naar je geluisterd wordt. Jammer dat door Corona de fysieke samenwerking niet tot stand konn komen.Dan was de creatie nog persoonlijker geweest.Maar.overall zeer content.
Vincent Welten
Vincent Welten
Niet alleen een fijne samenwerking, maar ook nog erg snel en vakkundig.
Brenda Bezemer
Brenda Bezemer
Ellen Van Voornveld
Ellen Van Voornveld
Ls De
Ls De
Nomaan Reza
Nomaan Reza
Erik Compadre
Erik Compadre
Pinar Turker
Pinar Turker
Denken goed mee. Raad het zeker aan.
Turia Dell' Innocenti
Turia Dell' Innocenti
Fijne samenwerking, snelle service, betaalbaar, super resultaat, tevreden!
Casa Buena
Casa Buena
Mooie logo's, prettige communicatie.
Chanelle Albertus
Chanelle Albertus
Wij zijn zeer tevreden!Goede en snelle service, fijne communicatie en een top ontwerp binnen no time!Dankje Cassandra voor ons geweldige logo !
Bart Niemantsverdriet
Bart Niemantsverdriet
Joost Geerdink
Joost Geerdink
zeer prettige samenwerking gezien ik best veel eisen /vragen had werd alles zonder enig probleem opgelost!! aanrader!
Lascifo S
Lascifo S
Snelle service en gaan door tot dat je tevreden bent! 😁
Linda Kooijman
Linda Kooijman
Abdi Samantar
Abdi Samantar
Ik ben blij met de logo die dit bedrijf voor mij ontworpen heeftService was top
rami chuhuf
rami chuhuf
👍🔝
A.R. Ramradj
A.R. Ramradj
Voor het eerst een online ontwerper nodig gehad voor een professionele logo. Vanaf het eerste contactmoment is er een vriendelijke, meedenkende en geduldige samenwerking. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Elke keer is onze mening en ideeen meegenomen en zijn onze wensen elke keer gerespecteerd en waar nodig ook elke keer gewijzigd. We hebben veel materialen gehad om over na te denken en om uit te kiezen. Door eigen inbreng van ons en ook vanuit hen zijn we tot een zeer mooie en professionele logo gekomen.Dankjewel voor het mooie eindproduct en ervaring met jullie diensten.Groetjes,Richard & Aarti
EURObizz Academy
EURObizz Academy
Petra Zomer
Petra Zomer
Fijn contact, wordt goed naar je geluisterd en heel belangrijk snel en mooi resultaat.
Ismayil 78
Ismayil 78
Asmara Smit
Asmara Smit
Margo Luurssen-Verbeek
Margo Luurssen-Verbeek
Super tevreden. Er wordt begrepen wat je wilt uitbrengen. Een aanrader voor iedereen! En er wordt snel gehandeld wat voor een ondernemer heel erg prettig is.
Kadir Unal
Kadir Unal
Dylaan Broer
Dylaan Broer
HARLEM0271
HARLEM0271
lex leenders
lex leenders
Dit is een echte aanrader!! Snel, duidelijk en geen onaangename verassingen aan het eind.Er wordt goed geluisterd wat de wensen zijn, en het resultaat is verbluffend!!
Kim
Kim
Snel geregeld, mooi logo. Vriendelijk contact. Ik ben blij! Aanrader
Frank Vogel
Frank Vogel
Mooie logo ontworpen , vriendelijk en snel geholpen.Er wordt gedaan wat gevraagd wordt.
Brigitte
Brigitte

Alle prijzen zijn exclusief btw

Visitekaartjes laten maken prijzen

 

Voordelig visitekaartjes laten ontwerpen

Visitekaartjes laten ontwerpen lijkt in een tijd waarin online marketing de boventoon voert misschien een overbodige luxe, maar niets is minder waar. Zo is het tijdens netwerkbijeenkomsten en congressen bijvoorbeeld heel handig om even snel uw contactgegevens te kunnen overhandigen. En dit doet u natuurlijk liever met een professioneel ontworpen visitekaartje dan met een slordige krabbel op een servetje of verloren papiertje. Met onze ontwerpen bent u ook nog eens verzekerd van een visitekaartje dat volledig aansluit bij het imago van uw bedrijf.

Waarom visitekaartjes laten ontwerpen?

Een visitekaartje ontwerpen lijkt misschien een goede klus om zelf op te pakken, het enige wat u nodig heeft zijn uw eigen contactgegevens nietwaar? U zult echter al snel merken dat u het ontwerpen van uw visitekaartje beter aan een expert over kunt laten. Met een visitekaartje overhandigt u immers niet alleen uw telefoonnummer, maar wilt u ook een blijvende indruk maken op de klant. Dit kunt u bereiken met een visitekaartje dat net even iets anders is of door te kiezen voor een design dat afstraalt op uw onderneming. De designexperts van logo-latenontwerpen.nl beschikken over de kennis en de kunde om voor iedere onderneming unieke visitekaartjes te maken.

Werkproces visitekaartjes laten ontwerpen

Het is voor ons erg belangrijk om uw wensen betreffende een visitekaartje in kaart te brengen. Daarom bespreekt uw persoonlijke accountmanager graag als uw suggesties en vertaalt deze naar mogelijkheden. Na uw input gaan de designers voor u aan het werk. Binnen enkele dagen kunt u het ontwerp van een uniek visitekaartje verwachten. Wilt u nog iets veranderen aan het design? Dan passen wij ons ontwerp net zolang aan totdat deze aan uw verwachtingen voldoet. Bent u tevreden? Dan zijn wij dat ook. Het ontwerp voor uw visitekaartje is na oplevering volledig uw eigendom. Bent u benieuwd naar de prijs van een visitekaartje voor uw bedrijf? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Uw voordelen

Als u een visitekaartje laat ontwerpen door ons team van specialisten, kunt u altijd rekenen op een uniek ontwerp dat volledig aansluit bij het imago van uw bedrijf. Bovendien garanderen wij een snelle levering en hanteren wij betaalbare tarieven voor onze diensten. Met onze 100% tevredenheidsgarantie bent u verzekerd van een ontwerp dat volledig aan uw wensen voldoet, wij stoppen niet met onze werkzaamheden totdat u tevreden bent over het eindresultaat. U heeft bij ons een vast contactpersoon waardoor het prettig samenwerken is. Kortom: wanneer u het ontwerp van uw visitekaartje uitbesteed aan onze specialisten, zal u daar zeker geen spijt van krijgen.

Meer informatie over onze diensten

Wilt u ook visitekaartjes laten ontwerpen door ons team van designers? Neem dan vandaag nog contact op met logo-latenontwerpen.nl voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave. Op werkdagen zijn we binnen kantooruren bereikbaar op (0318) 78 72 88. U kunt ook altijd mailen naar info@logo-latenontwerpen.nl voor meer informatie over onze diensten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Van uitstel komt afstel

Visitekaartjes laten ontwerpen of een complete huisstijl? Laten we direct beginnen!