Logo | Huisstijl | Website | Webshop

Prijs logo laten maken

30% korting
Op alle pakketten

Wij leveren kwaliteit

Sinds 2013 vertrouwd door 500+ klanten, omdat wij prachtige logo’s, huisstijlen en websites ontwikkelen. Inclusief 100% tevredenheidsgarantie.

#trots

Een kleine greep uit ons portfolio

 

 

 

 

 

 

Prijs logo laten maken met garanties

Unieke branding

Wij bouwen een uniek logo voor u. Uw nieuwe logo kunt u gebruiken voor websites (PNG en JPG) en print (EPS en PDF).

100% tevredenheidsgarantie

U wilt zekerheid voor een vast bedrag, dat begrijpen wij. Daarom 100% tevredenheidsgarantie. We gaan door tot u tevreden bent.

Meerdere designs

U ontvangt meerdere designs van ons. Op basis daarvan kunt u een keuze maken of correctie op één van de logo’s laten uitvoeren.

100% eigendomsrecht

U bent 100% eigenaar van uw logo. Dit betekent dat u geen toestemming nodig heeft om uw logo te reproduceren 

Support

Na de oplevering staan we nog steeds klaar voor u. Ons team staat op werkdagen (telefonisch of per mail) voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Snelle levering

We leveren snel, maar wél met de juiste kwaliteit. Dit betekent dat u geen last heeft van lange wachtrijen. Wij leveren u binnen 48 uur de eerste designs. 

u

Geen inspiratie?

Soms weet u nog niet wat u wilt, dat is geen probleem. Wellicht kunt u ons aangeven welke kleuren u aanspreken. Dan gaan wij voor u aan het werk.

Vaste accountmanager

Wij houden van korte lijntjes zodat we optimaal kunnen sparren én snel kunnen schakelen. Daarom krijgt u één-op-één ondersteuning van uw accountmanager.

Wij geven uw bedrijf een professionele uitstraling

Vraag volledig gratis een offerte aan

hier doen we het voor!

Logo laten ontwerpen? Bekijk onze reviews!

Niet alleen een fijne samenwerking, maar ook nog erg snel en vakkundig.
Prijs logo laten maken
Vincent Welten
Prijs logo laten maken
Brenda Bezemer
Prijs logo laten maken
Ellen Van Voornveld
Prijs logo laten maken
Ls De
Prijs logo laten maken
Nomaan Reza
Fijne communicatie, snelle service en een super mooi ontwerp voor een betaalbare prijs! Top!
Prijs logo laten maken
Les Bagages
Prijs logo laten maken
Erik Compadre
Denken goed mee. Raad het zeker aan.
Prijs logo laten maken
Pinar Turker
Fijne samenwerking, snelle service, betaalbaar, super resultaat, tevreden!
Prijs logo laten maken
Turia Dell' Innocenti
Mooie logo's, prettige communicatie.
Prijs logo laten maken
Ruud Wetzels
Wij zijn zeer tevreden!Goede en snelle service, fijne communicatie en een top ontwerp binnen no time!Dankje Cassandra voor ons geweldige logo !
Prijs logo laten maken
Chanelle Albertus
Cassandra verdient meer dan 5 sterren. Super snelle en goede communicate, eerlijk, flexibel en bovenal een te gek logo. Absolute aanrader!
Prijs logo laten maken
Rutger Kuiper
Prijs logo laten maken
Bart Niemantsverdriet
zeer prettige samenwerking gezien ik best veel eisen /vragen had werd alles zonder enig probleem opgelost!! aanrader!
Prijs logo laten maken
Joost Geerdink
Snelle service en gaan door tot dat je tevreden bent! 😁
Prijs logo laten maken
Lascifo S
Prijs logo laten maken
Linda Kooijman
Ik ben blij met de logo die dit bedrijf voor mij ontworpen heeftService was top
Prijs logo laten maken
Abdi Samantar
👍🔝
Prijs logo laten maken
rami chuhuf
Voor het eerst een online ontwerper nodig gehad voor een professionele logo. Vanaf het eerste contactmoment is er een vriendelijke, meedenkende en geduldige samenwerking. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Elke keer is onze mening en ideeen meegenomen en zijn onze wensen elke keer gerespecteerd en waar nodig ook elke keer gewijzigd. We hebben veel materialen gehad om over na te denken en om uit te kiezen. Door eigen inbreng van ons en ook vanuit hen zijn we tot een zeer mooie en professionele logo gekomen.Dankjewel voor het mooie eindproduct en ervaring met jullie diensten.Groetjes,Richard & Aarti
Prijs logo laten maken
A.R. Ramradj
Prijs logo laten maken
EURObizz Academy
Fijn contact, wordt goed naar je geluisterd en heel belangrijk snel en mooi resultaat.
Prijs logo laten maken
Petra Zomer
Prijs logo laten maken
Ismayil 78
Prijs logo laten maken
Asmara Smit
Super tevreden. Er wordt begrepen wat je wilt uitbrengen. Een aanrader voor iedereen! En er wordt snel gehandeld wat voor een ondernemer heel erg prettig is.
Prijs logo laten maken
Margo Luurssen-Verbeek
Prijs logo laten maken
Kadir Unal
Prijs logo laten maken
Dylaan Broer
Prijs logo laten maken
HARLEM0271
Dit is een echte aanrader!! Snel, duidelijk en geen onaangename verassingen aan het eind.Er wordt goed geluisterd wat de wensen zijn, en het resultaat is verbluffend!!
Prijs logo laten maken
lex leenders
Snel geregeld, mooi logo. Vriendelijk contact. Ik ben blij! Aanrader
Prijs logo laten maken
Kim
Mooie logo ontworpen , vriendelijk en snel geholpen.Er wordt gedaan wat gevraagd wordt.
Prijs logo laten maken
Frank Vogel
Prijs logo laten maken
Brigitte
Prijs logo laten maken

Alle prijzen zijn exclusief btw

Leuk, maar wat is de prijs?

 

Prijs logo laten maken betaalbaar bij logo-latenontwerpen.nl

De prijs logo laten maken is een belangrijke factor bij het kiezen van een professionele designer. U wilt immers een uniek en professioneel logo, maar u wilt daar niet meer voor betalen dan nodig is. Dat begrijpen wij en daarom kunt u gebruik maken van onze diensten tegen zeer betaalbare prijzen. U kunt van nog meer voordeel profiteren wanneer u kiest voor één van onze pakketten waarin het ontwerp van een uniek logo wordt gecombineerd met het design van een huisstijl of een professionele website. Zo weet u zeker dat u waar krijgt voor uw geld.

Prijs logo laten maken

De prijs logo laten maken start bij ons al met €139. U krijgt dan de beschikking over een speciaal voor uw bedrijf ontworpen logo dat volledig aan uw wensen voldoet. Heeft u meerdere marketingproducten nodig, dan kunt u kiezen voor een uitgebreider pakket. Zo kunt u het ontwerp van een uniek logo combineren met een complete huisstijl waarmee u de herkenbaarheid bij uw klanten vergroot. Ook het laten ontwerpen van een effectieve bedrijfswebsite behoort bij ons tot de mogelijkheden. Voor de prijzen van onze voordelige pakketten verwijzen wij u graag door naar de pakketten.

Prijs logo laten maken
Prijs logo laten maken

Een logo laten maken: hoe werkt dat?

Een logo laten maken start met het kiezen van een pakket via de website. Nadat u een keuze heeft gemaakt, neemt de accountmanager contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Ook wanneer u nog geen inspiratie heeft voor een goed ontwerp, kan de accountmanager met u sparren over de verschillende opties. Ons team van experts gaat vervolgens direct voor u aan de slag. Binnen 48 uur kunt u de eerste ontwerpen verwachten. U kunt dan gelijk een keuze maken wanneer een logo-ontwerp u aanspreekt, of aangeven wat u graag zou willen veranderen aan de aangeleverde ontwerpen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u tevreden bent over het logo dat wij voor u maken. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan leveren wij het logo op in verschillende bestandstypes voor online gebruik en geschikt voor print. Het logo is altijd uw volledige eigendom.

Garanties

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze diensten. Daarom bieden wij een aantal garanties waar u als klant van profiteert. Ten eerste houden wij onze prijzen laag zodat ook startende ondernemers kunnen kiezen voor een professioneel logo-ontwerp. Daarnaast garanderen wij dat uw logo uniek is en volledig uw eigendom wordt. Bovendien werken wij snel, u kunt de eerste ontwerpen al binnen twee dagen na het eerste contactmoment verwachten. U heeft een vaste accountmanager, één aanspreekpunt tijdens onze volledige samenwerking. Het belangrijkste voor u is waarschijnlijk echter de 100% tevredenheidsgarantie. Wij begrijpen hoe belangrijk een logo voor u is, daarom stoppen wij pas met sleutelen aan uw logo-ontwerp totdat u volledig tevreden bent met het resultaat.

Meer informatie over onze diensten

Bent u benieuwd naar de prijs logo laten maken voor uw onderneming? Ga dan direct naar de pakkettenpagina. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via [email protected] of tijdens kantooruren op (0318) 78 72 88.

Prijs logo laten maken

Meer informatie?

Van uitstel komt afstel

Een bedrijfslogo laten ontwerpen of een complete huisstijl? Laten we direct beginnen!