Logo | Huisstijl | Website | Webshop

Huisstijl laten ontwerpen Gersloot

Super sale
Op alle pakketten!

Wij leveren kwaliteit

Sinds 2013 vertrouwd door 500+ klanten, omdat wij prachtige logo’s, huisstijlen en websites ontwikkelen. Inclusief 100% tevredenheidsgarantie.

#trots

Een kleine greep uit ons portfolio

 

 

 

 

 

 

Huisstijl laten ontwerpen door professionele designer

Wilt u een huisstijl laten ontwerpen voor uw bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen voor u een unieke huisstijl die u door kunt voeren op al uw marketingproducten. Met ons team van experts weten wij een huisstijl te ontwikkelen die goed aansluit op uw bedrijf zodat u herkenbaar bent voor de klant. Lees meer over onze diensten en werkwijze.

Prijzen Huisstijl laten ontwerpen Gersloot

Huisstijl laten ontwerpen Gersloot met garanties

Unieke branding

Wij bouwen een uniek logo voor u. Uw nieuwe logo kunt u gebruiken voor websites (PNG en JPG) en print (EPS en PDF).

100% tevredenheidsgarantie

U wilt zekerheid voor een vast bedrag, dat begrijpen wij. Daarom 100% tevredenheidsgarantie. We gaan door tot u tevreden bent.

Meerdere designs

U ontvangt meerdere designs van ons. Op basis daarvan kunt u een keuze maken of correctie op één van de logo’s laten uitvoeren.

100% eigendomsrecht

U bent 100% eigenaar van uw logo. Dit betekent dat u geen toestemming nodig heeft om uw logo te reproduceren 

Support

Na de oplevering staan we nog steeds klaar voor u. Ons team staat op werkdagen (telefonisch of per mail) voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur.  

Snelle levering

We leveren snel, maar wél met de juiste kwaliteit. Dit betekent dat u geen last heeft van lange wachtrijen. Wij leveren u binnen 48 uur de eerste designs. 

u

Geen inspiratie?

Soms weet u nog niet wat u wilt, dat is geen probleem. Wellicht kunt u ons aangeven welke kleuren u aanspreken. Dan gaan wij voor u aan het werk.

Vaste accountmanager

Wij houden van korte lijntjes zodat we optimaal kunnen sparren én snel kunnen schakelen. Daarom krijgt u één-op-één ondersteuning van uw accountmanager.

Waarom een bedrijfslogo laten maken?

Een bedrijfslogo is niet zomaar een plaatje op uw briefpapier, website of bedrijfswagen. Een bedrijfslogo moet voldoen aan een aantal belangrijke zaken. Het is alleen al een uitdaging om een uniek logo te ontwerpen, met alle logo’s die ooit al eens bedacht zijn. Bovendien moet een logo professioneel ogen, dat straalt immers af op uw bedrijf. Een bedrijfslogo moet ook logisch zijn, dat wil zeggen: het logo moet passen bij de diensten of producten die u verkoopt of een weerspiegeling zijn van uw visie of imago. Tot slot moet een logo een blijvende indruk maken op uw klanten. Als u het design overlaat aan experts, weet u zeker dat deze voldoet aan alle noodzakelijke kwaliteiten.

Hoe werkt een huisstijl laten ontwerpen?

Bij ons kunt u kiezen tussen verschillende pakketten, bijvoorbeeld een pakket voor het ontwerpen van een unieke huisstijl. Nadat u een keuze heeft gemaakt, nemen wij contact met u op om uw wensen te bespreken. Door uw wensen te combineren met onze kennis en kunde ontwerpen wij een huisstijl die perfect aansluit bij uw bedrijf. Al binnen 48 uur kunt u de eerste ontwerpen verwachten. Daarna kunnen er eventueel nog veranderingen doorgevoerd worden indien de huisstijl nog niet 100% aan uw wensen voldoet. Dit is bij ons geen enkel probleem en altijd bij de prijs inbegrepen. Wij streven namelijk naar een hoge klanttevredenheid en stoppen niet voordat u de huisstijl heeft die u zoekt. De huisstijl wordt vervolgens volledig uw eigendom zodat u deze breed toe kunt passen.

Waarom een huisstijl laten ontwerpen?

Een goede huisstijl zorgt ervoor dat de klant uw bedrijf altijd herkent. Door uw huisstijl door te voeren in alle vormen van communicatie zorgt u dus voor een grote mate van herkenbaarheid. Het komt daarom heel secuur hoe u een huisstijl vormgeeft, de stijl moet immers terugkomen in uw bedrijfslogo en specifieke lettertypes en kleuren. Voor onze experts is dit echter keer op keer een leuke uitdaging. Een huisstijl laten ontwerpen door een professioneel designer loont dus altijd. Kiest u voor een huisstijl van logo-latenontwerpen.nl dan weet u zeker dat uw huisstijl professioneel, uniek en effectief is.

Onze diensten

probeer ons uit

 • Logo design
 • Website design
 • App design
 • Restaurant menukaart design
 • Product design
 • Visitekaartjes
 • Briefpapier design
 • Enveloppe design
 • Billboard design
 • T-shirt design
 • E-book design
 • Flyer design
 • Etc…

Huisstijl laten ontwerpen? Bekijk voorbeelden

Huisstijl laten maken? Bekijk onze reviews!

Mijn bedrijfslogo is naar volle tevredenheid ontworpen. Na goed overleg over wat ik graag zou willen terugzien in het logo, had ik het concept al heel snel binnen. Na een paar suggesties van mijn kant zijn deze direct verwerkt en voldeed het logo volledig aan mijn wensen. Ik ben heel blij met het directe contact waarbij goed werd geluisterd en meegedacht en de snelle levering.”

Yvonne Raaijmakers

Eigenaar, V-Power at Work

Ibrahiem Mohammed
Ibrahiem Mohammed
Hele.leuke samenwerking. Zit ook een super tempo achter. Echt het gevoel, dat er naar je geluisterd wordt. Jammer dat door Corona de fysieke samenwerking niet tot stand konn komen.Dan was de creatie nog persoonlijker geweest.Maar.overall zeer content.
Sonia Santos
Sonia Santos
Niet alleen een fijne samenwerking, maar ook nog erg snel en vakkundig.
Vincent Welten
Vincent Welten
Brenda Bezemer
Brenda Bezemer
Ellen Van Voornveld
Ellen Van Voornveld
Ls De
Ls De
Nomaan Reza
Nomaan Reza
Fijne communicatie, snelle service en een super mooi ontwerp voor een betaalbare prijs! Top!
Les Bagages
Les Bagages
Erik Compadre
Erik Compadre
Denken goed mee. Raad het zeker aan.
Pinar Turker
Pinar Turker
Fijne samenwerking, snelle service, betaalbaar, super resultaat, tevreden!
Turia Dell' Innocenti
Turia Dell' Innocenti
Mooie logo's, prettige communicatie.
Ruud Wetzels
Ruud Wetzels
Wij zijn zeer tevreden!Goede en snelle service, fijne communicatie en een top ontwerp binnen no time!Dankje Cassandra voor ons geweldige logo !
Chanelle Albertus
Chanelle Albertus
Bart Niemantsverdriet
Bart Niemantsverdriet
zeer prettige samenwerking gezien ik best veel eisen /vragen had werd alles zonder enig probleem opgelost!! aanrader!
Joost Geerdink
Joost Geerdink
Snelle service en gaan door tot dat je tevreden bent! 😁
Lascifo S
Lascifo S
Linda Kooijman
Linda Kooijman
Ik ben blij met de logo die dit bedrijf voor mij ontworpen heeftService was top
Abdi Samantar
Abdi Samantar
👍🔝
rami chuhuf
rami chuhuf
Voor het eerst een online ontwerper nodig gehad voor een professionele logo. Vanaf het eerste contactmoment is er een vriendelijke, meedenkende en geduldige samenwerking. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Elke keer is onze mening en ideeen meegenomen en zijn onze wensen elke keer gerespecteerd en waar nodig ook elke keer gewijzigd. We hebben veel materialen gehad om over na te denken en om uit te kiezen. Door eigen inbreng van ons en ook vanuit hen zijn we tot een zeer mooie en professionele logo gekomen.Dankjewel voor het mooie eindproduct en ervaring met jullie diensten.Groetjes,Richard & Aarti
A.R. Ramradj
A.R. Ramradj
EURObizz Academy
EURObizz Academy
Fijn contact, wordt goed naar je geluisterd en heel belangrijk snel en mooi resultaat.
Petra Zomer
Petra Zomer
Ismayil 78
Ismayil 78
Asmara Smit
Asmara Smit
Super tevreden. Er wordt begrepen wat je wilt uitbrengen. Een aanrader voor iedereen! En er wordt snel gehandeld wat voor een ondernemer heel erg prettig is.
Margo Luurssen-Verbeek
Margo Luurssen-Verbeek
Kadir Unal
Kadir Unal
Dylaan Broer
Dylaan Broer
HARLEM0271
HARLEM0271
Dit is een echte aanrader!! Snel, duidelijk en geen onaangename verassingen aan het eind.Er wordt goed geluisterd wat de wensen zijn, en het resultaat is verbluffend!!
lex leenders
lex leenders
Snel geregeld, mooi logo. Vriendelijk contact. Ik ben blij! Aanrader
Kim
Kim
Mooie logo ontworpen , vriendelijk en snel geholpen.Er wordt gedaan wat gevraagd wordt.
Frank Vogel
Frank Vogel
Brigitte
Brigitte

Kosten Huisstijl laten ontwerpen Gersloot

Van uitstel komt afstel

Een bedrijfslogo laten ontwerpen of een complete huisstijl? Laten we direct beginnen!