Logo | Huisstijl | Website | Webshop

Bedrijfslogo laten maken Aalden

Super sale
Op alle pakketten!

Wij leveren kwaliteit

Sinds 2013 vertrouwd door 500+ klanten, omdat wij prachtige logo’s, huisstijlen en websites ontwikkelen. Inclusief 100% tevredenheidsgarantie.

#trots

Een kleine greep uit ons portfolio

 

 

 

 

 

 

Bedrijfslogo laten maken

U wilt een bedrijfslogo laten maken die een onuitwisbare indruk maakt op de klant. Het is echter niet eenvoudig om een uniek en pakkend design te ontwerpen aangezien er al zoveel logo’s in omloop zijn. Daarom is het een goede keuze om uw bedrijfslogo te laten ontwerpen door ons team van experts met jarenlange ervaring. Bij ons beschikt u op korte termijn over een bedrijfslogo dat voldoet aan uw wensen tegen een scherpe prijs.

Prijzen Bedrijfslogo laten maken Aalden

Bedrijfslogo laten maken Aalden met garanties

Unieke branding

Wij bouwen een uniek logo voor u. Uw nieuwe logo kunt u gebruiken voor websites (PNG en JPG) en print (EPS en PDF).

100% tevredenheidsgarantie

U wilt zekerheid voor een vast bedrag, dat begrijpen wij. Daarom 100% tevredenheidsgarantie. We gaan door tot u tevreden bent.

Meerdere designs

U ontvangt meerdere designs van ons. Op basis daarvan kunt u een keuze maken of correctie op één van de logo’s laten uitvoeren.

100% eigendomsrecht

U bent 100% eigenaar van uw logo. Dit betekent dat u geen toestemming nodig heeft om uw logo te reproduceren 

Support

Na de oplevering staan we nog steeds klaar voor u. Ons team staat op werkdagen (telefonisch of per mail) voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur.  

Snelle levering

We leveren snel, maar wél met de juiste kwaliteit. Dit betekent dat u geen last heeft van lange wachtrijen. Wij leveren u binnen 48 uur de eerste designs. 

u

Geen inspiratie?

Soms weet u nog niet wat u wilt, dat is geen probleem. Wellicht kunt u ons aangeven welke kleuren u aanspreken. Dan gaan wij voor u aan het werk.

Vaste accountmanager

Wij houden van korte lijntjes zodat we optimaal kunnen sparren én snel kunnen schakelen. Daarom krijgt u één-op-één ondersteuning van uw accountmanager.

Waarom een bedrijfslogo laten maken?

Met een bedrijfslogo kunt u zich onderscheiden van de concurrentie. Ten eerste wilt u met uw logo een professionele indruk maken. Daarnaast moet een logo een blijvende indruk maken, de klant moet aan u denken wanneer hij gebruik wilt maken van een bepaalde dienst of product. Tot slot moet een bedrijfslogo uniek zijn: om verwarring te voorkomen mag een logo niet lijken op dat van de concurrent. U kunt natuurlijk zelf een logo ontwerpen, maar voor een professioneel en uniek resultaat kunt u beter een bedrijfslogo laten maken. Laat u door onze pakketten overtuigen dat u het voor de prijs zeker niet hoeft te laten.

Bedrijfslogo laten maken: hoe werkt het?

en bedrijfslogo laten maken is bij ons heel eenvoudig. U kunt vandaag nog het bestelproces van uw unieke bedrijfslogo starten. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor één van onze pakketten krijgt u een accountmanager toegewezen die vanaf het eerste moment de enige contactpersoon zal zijn tijdens het ontwerpproces. We bespreken uw wensen en zorgen voor een uniek bedrijfslogo waarmee u zich kunt onderscheiden. De eerste ontwerpen kunt u al na 48 uur vanaf het eerste contactmoment verwachten. U krijgt altijd de keuze tussen meerdere logo’s en heeft de mogelijkheid om deze aan te laten passen totdat u 100% tevreden bent. Het logo dat wij voor u ontwerpen wordt uw volledige eigendom. U ontvangt deze in verschillende bestandstypes die geschikt zijn voor online gebruik en print..

Waarom kiezen voor logo-latenontwerpen.nl?

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het ontwerp van een professioneel bedrijfslogo, wij hebben alle middelen in huis om vorm te geven aan uw branding. Zo kunnen wij ook een complete huisstijl ontwerpen, van briefpapier tot website design en van het ontwerpen van menukaarten tot e-book design. Bovendien profiteert u als klant van korte communicatielijntjes, waardoor uw wensen in korte tijd worden vertaald naar een sterk design. Ook de scherpe prijzen zijn een groot voordeel, u kunt kiezen uit verschillende pakketten waardoor er altijd een pakket is dat aansluit bij uw budget. Het grootste voordeel is echter onze tevredenheidsgarantie. Wij zijn pas tevreden met het eindresultaat als u dat ook bent.

Onze diensten

probeer ons uit

 • Logo design
 • Website design
 • App design
 • Restaurant menukaart design
 • Product design
 • Visitekaartjes
 • Briefpapier design
 • Enveloppe design
 • Billboard design
 • T-shirt design
 • E-book design
 • Flyer design
 • Etc…

Logo laten maken? Bekijk voorbeelden

Bedrijfslogo laten maken? Bekijk onze reviews!

Mijn bedrijfslogo is naar volle tevredenheid ontworpen. Na goed overleg over wat ik graag zou willen terugzien in het logo, had ik het concept al heel snel binnen. Na een paar suggesties van mijn kant zijn deze direct verwerkt en voldeed het logo volledig aan mijn wensen. Ik ben heel blij met het directe contact waarbij goed werd geluisterd en meegedacht en de snelle levering.”

Yvonne Raaijmakers

Eigenaar, V-Power at Work

Ibrahiem Mohammed
Ibrahiem Mohammed
Hele.leuke samenwerking. Zit ook een super tempo achter. Echt het gevoel, dat er naar je geluisterd wordt. Jammer dat door Corona de fysieke samenwerking niet tot stand konn komen.Dan was de creatie nog persoonlijker geweest.Maar.overall zeer content.
Sonia Santos
Sonia Santos
Niet alleen een fijne samenwerking, maar ook nog erg snel en vakkundig.
Vincent Welten
Vincent Welten
Brenda Bezemer
Brenda Bezemer
Ellen Van Voornveld
Ellen Van Voornveld
Ls De
Ls De
Nomaan Reza
Nomaan Reza
Fijne communicatie, snelle service en een super mooi ontwerp voor een betaalbare prijs! Top!
Les Bagages
Les Bagages
Erik Compadre
Erik Compadre
Denken goed mee. Raad het zeker aan.
Pinar Turker
Pinar Turker
Fijne samenwerking, snelle service, betaalbaar, super resultaat, tevreden!
Turia Dell' Innocenti
Turia Dell' Innocenti
Mooie logo's, prettige communicatie.
Ruud Wetzels
Ruud Wetzels
Wij zijn zeer tevreden!Goede en snelle service, fijne communicatie en een top ontwerp binnen no time!Dankje Cassandra voor ons geweldige logo !
Chanelle Albertus
Chanelle Albertus
Bart Niemantsverdriet
Bart Niemantsverdriet
zeer prettige samenwerking gezien ik best veel eisen /vragen had werd alles zonder enig probleem opgelost!! aanrader!
Joost Geerdink
Joost Geerdink
Snelle service en gaan door tot dat je tevreden bent! 😁
Lascifo S
Lascifo S
Linda Kooijman
Linda Kooijman
Ik ben blij met de logo die dit bedrijf voor mij ontworpen heeftService was top
Abdi Samantar
Abdi Samantar
👍🔝
rami chuhuf
rami chuhuf
Voor het eerst een online ontwerper nodig gehad voor een professionele logo. Vanaf het eerste contactmoment is er een vriendelijke, meedenkende en geduldige samenwerking. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Elke keer is onze mening en ideeen meegenomen en zijn onze wensen elke keer gerespecteerd en waar nodig ook elke keer gewijzigd. We hebben veel materialen gehad om over na te denken en om uit te kiezen. Door eigen inbreng van ons en ook vanuit hen zijn we tot een zeer mooie en professionele logo gekomen.Dankjewel voor het mooie eindproduct en ervaring met jullie diensten.Groetjes,Richard & Aarti
A.R. Ramradj
A.R. Ramradj
EURObizz Academy
EURObizz Academy
Fijn contact, wordt goed naar je geluisterd en heel belangrijk snel en mooi resultaat.
Petra Zomer
Petra Zomer
Ismayil 78
Ismayil 78
Asmara Smit
Asmara Smit
Super tevreden. Er wordt begrepen wat je wilt uitbrengen. Een aanrader voor iedereen! En er wordt snel gehandeld wat voor een ondernemer heel erg prettig is.
Margo Luurssen-Verbeek
Margo Luurssen-Verbeek
Kadir Unal
Kadir Unal
Dylaan Broer
Dylaan Broer
HARLEM0271
HARLEM0271
Dit is een echte aanrader!! Snel, duidelijk en geen onaangename verassingen aan het eind.Er wordt goed geluisterd wat de wensen zijn, en het resultaat is verbluffend!!
lex leenders
lex leenders
Snel geregeld, mooi logo. Vriendelijk contact. Ik ben blij! Aanrader
Kim
Kim
Mooie logo ontworpen , vriendelijk en snel geholpen.Er wordt gedaan wat gevraagd wordt.
Frank Vogel
Frank Vogel
Brigitte
Brigitte

Kosten Bedrijfslogo laten maken Aalden

Van uitstel komt afstel

Een logo laten ontwerpen of een complete huisstijl? Laten we direct beginnen!