Een beller is sneller

Logo | Huisstijl | Website | Webshop

Waarom een logo laten ontwerpen

30% korting
Op alle pakketten

Wij leveren kwaliteit

Sinds 2013 vertrouwd door 500+ klanten, omdat wij prachtige logo’s, huisstijlen en websites ontwikkelen. Inclusief 100% tevredenheidsgarantie.

#trots

Een kleine greep uit ons portfolio

 

 

 

 

 

 

Waarom een logo laten ontwerpen met garanties

Unieke branding

Wij bouwen een uniek logo voor u. Uw nieuwe logo kunt u gebruiken voor websites (PNG en JPG) en print (EPS en PDF).

100% tevredenheidsgarantie

U wilt zekerheid voor een vast bedrag, dat begrijpen wij. Daarom 100% tevredenheidsgarantie. We gaan door tot u tevreden bent.

Meerdere designs

U ontvangt meerdere designs van ons. Op basis daarvan kunt u een keuze maken of correctie op één van de logo’s laten uitvoeren.

100% eigendomsrecht

U bent 100% eigenaar van uw logo. Dit betekent dat u geen toestemming nodig heeft om uw logo te reproduceren 

Support

Na de oplevering staan we nog steeds klaar voor u. Ons team staat op werkdagen (telefonisch of per mail) voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Snelle levering

We leveren snel, maar wél met de juiste kwaliteit. Dit betekent dat u geen last heeft van lange wachtrijen. Wij leveren u binnen 48 uur de eerste designs. 

u

Geen inspiratie?

Soms weet u nog niet wat u wilt, dat is geen probleem. Wellicht kunt u ons aangeven welke kleuren u aanspreken. Dan gaan wij voor u aan het werk.

Vaste accountmanager

Wij houden van korte lijntjes zodat we optimaal kunnen sparren én snel kunnen schakelen. Daarom krijgt u één-op-één ondersteuning van uw accountmanager.

Wij geven uw bedrijf een professionele uitstraling

Vraag volledig gratis een offerte aan

hier doen we het voor!

Bekijk onze reviews!

Frans Bloemers
Frans Bloemers
Snelle reactie en zeer vriendelijk contact gehad.👍Het ontwerp was echt super
Lotte Visser
Lotte Visser
Thank you for the beautiful end product and experience with your services.
Lucas Bakker
Lucas Bakker
Thank you for the beautiful end product and experience with your services.
Friso Timmer
Friso Timmer
Super tof ontwerp voor mijn bedrijfje!
Hans Kroon
Hans Kroon
Goede persoonlijke service.Daar het nieuw voor mij was,was het toch een beetje spannend.maar ik ben prima geholpen..Heel veel dankJohannes kroon
Dynamiet Nederland
Dynamiet Nederland
- Goed advies voor aanvang opdracht- Prijs-kwaliteitverhouding is goed- Schakelen snel
Sander Ulehake
Sander Ulehake
Heel mooi en snel werk!
Ibrahiem Mohammed
Ibrahiem Mohammed
Sonia Santos
Sonia Santos
Hele.leuke samenwerking. Zit ook een super tempo achter. Echt het gevoel, dat er naar je geluisterd wordt. Jammer dat door Corona de fysieke samenwerking niet tot stand konn komen.Dan was de creatie nog persoonlijker geweest.Maar.overall zeer content.
Vincent Welten
Vincent Welten
Niet alleen een fijne samenwerking, maar ook nog erg snel en vakkundig.
Brenda Bezemer
Brenda Bezemer
Ellen Van Voornveld
Ellen Van Voornveld
Ls De
Ls De
Nomaan Reza
Nomaan Reza
Erik Compadre
Erik Compadre
Pinar Turker
Pinar Turker
Denken goed mee. Raad het zeker aan.
Turia Dell' Innocenti
Turia Dell' Innocenti
Fijne samenwerking, snelle service, betaalbaar, super resultaat, tevreden!
Casa Buena
Casa Buena
Mooie logo's, prettige communicatie.
Chanelle Albertus
Chanelle Albertus
Wij zijn zeer tevreden!Goede en snelle service, fijne communicatie en een top ontwerp binnen no time!Dankje Cassandra voor ons geweldige logo !
Bart Niemantsverdriet
Bart Niemantsverdriet
Joost Geerdink
Joost Geerdink
zeer prettige samenwerking gezien ik best veel eisen /vragen had werd alles zonder enig probleem opgelost!! aanrader!
Lascifo S
Lascifo S
Snelle service en gaan door tot dat je tevreden bent! 😁
Linda Kooijman
Linda Kooijman
Abdi Samantar
Abdi Samantar
Ik ben blij met de logo die dit bedrijf voor mij ontworpen heeftService was top
rami chuhuf
rami chuhuf
👍🔝
A.R. Ramradj
A.R. Ramradj
Voor het eerst een online ontwerper nodig gehad voor een professionele logo. Vanaf het eerste contactmoment is er een vriendelijke, meedenkende en geduldige samenwerking. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Elke keer is onze mening en ideeen meegenomen en zijn onze wensen elke keer gerespecteerd en waar nodig ook elke keer gewijzigd. We hebben veel materialen gehad om over na te denken en om uit te kiezen. Door eigen inbreng van ons en ook vanuit hen zijn we tot een zeer mooie en professionele logo gekomen.Dankjewel voor het mooie eindproduct en ervaring met jullie diensten.Groetjes,Richard & Aarti
EURObizz Academy
EURObizz Academy
Petra Zomer
Petra Zomer
Fijn contact, wordt goed naar je geluisterd en heel belangrijk snel en mooi resultaat.
Ismayil 78
Ismayil 78
Asmara Smit
Asmara Smit
Margo Luurssen-Verbeek
Margo Luurssen-Verbeek
Super tevreden. Er wordt begrepen wat je wilt uitbrengen. Een aanrader voor iedereen! En er wordt snel gehandeld wat voor een ondernemer heel erg prettig is.
Kadir Unal
Kadir Unal
Dylaan Broer
Dylaan Broer
HARLEM0271
HARLEM0271
lex leenders
lex leenders
Dit is een echte aanrader!! Snel, duidelijk en geen onaangename verassingen aan het eind.Er wordt goed geluisterd wat de wensen zijn, en het resultaat is verbluffend!!
Kim
Kim
Snel geregeld, mooi logo. Vriendelijk contact. Ik ben blij! Aanrader
Frank Vogel
Frank Vogel
Mooie logo ontworpen , vriendelijk en snel geholpen.Er wordt gedaan wat gevraagd wordt.
Brigitte
Brigitte

Alle prijzen zijn exclusief btw

Prijzen logo laten ontwerpen

 

Waarom een logo laten ontwerpen door logo-latenontwerpen.nl?

U vraagt zich misschien af: waarom een logo laten ontwerpen als u dat ook zelf kunt doen? Veel mensen onderschatten echter wat er komt kijken bij het ontwikkelen van een effectief bedrijfslogo. Zo zijn er verschillende zaken waar een logo aan moet voldoen om succesvol te zijn. Een professioneel designer weet precies hoe hij dit aan moet pakken en weet gegarandeerd een uniek logo te ontwerpen.

Waarom een logo laten ontwerpen?

Waarom een logo laten ontwerpen? Omdat een professioneel ontworpen niet alleen professioneler oogt, maar ook nog eens goed doordacht is, waardoor u en uw bedrijf er optimaal van kunnen profiteren. Een goed logo trekt in eerste instantie niet alleen de aandacht van de klant, maar weet ook een plekje te veroveren in zijn herinnering. Een logo draagt dus bij aan de herkenbaarheid van uw bedrijf. Een goed logo is ook uniek, waardoor de klant direct weet bij welk bedrijf het logo hoort en deze nooit zal verwarren met een ander. Een goed logo communiceert echter ook naar de klant waar het bij uw bedrijf om draait en is dus een vertaling in woord en/of beeld van de diensten die u levert, de producten die u verkoopt of het imago dat u uit wilt stralen. Er komt dus meer bij het ontwerpen van een logo kijken dan u in eerste instantie denkt en dat is precies de reden om deze klus uit te besteden aan een expert.

Onze werkwijze

U kunt uw opdracht eenvoudig aan ons kenbaar maken door een voordeel pakket te kiezen op de website. Uw accountmanager die tijdens het volledige proces uw vaste contactpersoon zal zijn, neemt vervolgens contact met u op. Hij luistert aandachtig naar uw wensen, kan met u sparren over de opties of geeft u een deskundig advies. Het team van ontwerpers vertalen de resultaten van dit gesprek naar verschillende logo’s waar u uit kunt kiezen. U krijgt deze eerste ontwerpen al binnen twee dagen na het eerste gesprek. Bent u nog niet helemaal tevreden? Dan gaan de ontwerpers opnieuw voor u aan de slag om de nodige correcties door te voeren. We stoppen pas als u helemaal tevreden bent over uw bedrijfslogo.

Waarom kiezen voor logo-latenontwerpen.nl?

Wij werken met een 100% tevredenheidsgarantie waar u hierboven al iets over heeft gelezen. Wij zijn namelijk pas tevreden over het resultaat als u dat ook bent. Bovendien wordt u voor de volle 100% eigenaar van uw logo, dus na afronding van de opdracht bent u ons niets verschuldigd. Wij staan echter wel altijd voor u klaar wanneer u na afloop nog vragen heeft of wij u op een andere wijze tot dienst kunnen zijn. Met onze korte lijntjes kunnen wij snel en efficiënt werken, u kunt uw nieuwe logo al binnen enkele dagen gebruiken. De meeste mensen kiezen echter voor ons vanwege onze scherpe tarieven waarmee we ook een goede partner zijn voor startende ondernemers.

Meer informatie over onze diensten

Wilt u direct een antwoord op de vraag: waarom een logo laten ontwerpen door logo-latenontwerpen.nl? Neem dan direct contact op via (0318) 78 72 88 of info@logo-latenontwerpen.nl en laat ons u overtuigen.

Van uitstel komt afstel

Meer informatie over een logo laten ontwerpen? Laten we direct beginnen!