Een beller is sneller

Logo | Huisstijl | Website | Webshop

Kosten logo laten maken

30% korting
Op alle pakketten

Wij leveren kwaliteit

Sinds 2013 vertrouwd door 500+ klanten, omdat wij prachtige logo’s, huisstijlen en websites ontwikkelen. Inclusief 100% tevredenheidsgarantie.

#trots

Een kleine greep uit ons portfolio

 

 

 

 

 

 

Kosten logo laten maken met garanties

Unieke branding

Wij bouwen een uniek logo voor u. Uw nieuwe logo kunt u gebruiken voor websites (PNG en JPG) en print (EPS en PDF).

100% tevredenheidsgarantie

U wilt zekerheid voor een vast bedrag, dat begrijpen wij. Daarom 100% tevredenheidsgarantie. We gaan door tot u tevreden bent.

Meerdere designs

U ontvangt meerdere designs van ons. Op basis daarvan kunt u een keuze maken of correctie op één van de logo’s laten uitvoeren.

100% eigendomsrecht

U bent 100% eigenaar van uw logo. Dit betekent dat u geen toestemming nodig heeft om uw logo te reproduceren 

Support

Na de oplevering staan we nog steeds klaar voor u. Ons team staat op werkdagen (telefonisch of per mail) voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Snelle levering

We leveren snel, maar wél met de juiste kwaliteit. Dit betekent dat u geen last heeft van lange wachtrijen. Wij leveren u binnen 48 uur de eerste designs. 

u

Geen inspiratie?

Soms weet u nog niet wat u wilt, dat is geen probleem. Wellicht kunt u ons aangeven welke kleuren u aanspreken. Dan gaan wij voor u aan het werk.

Vaste accountmanager

Wij houden van korte lijntjes zodat we optimaal kunnen sparren én snel kunnen schakelen. Daarom krijgt u één-op-één ondersteuning van uw accountmanager.

Wij geven uw bedrijf een professionele uitstraling

Vraag volledig gratis een offerte aan

hier doen we het voor!

Logo laten ontwerpen? Bekijk onze reviews!

Chris
Chris
Frans Bloemers
Frans Bloemers
Snelle reactie en zeer vriendelijk contact gehad.👍Het ontwerp was echt super
Friso Timmer
Friso Timmer
Super tof ontwerp voor mijn bedrijfje!
Hans Kroon
Hans Kroon
Goede persoonlijke service.Daar het nieuw voor mij was,was het toch een beetje spannend.maar ik ben prima geholpen..Heel veel dankJohannes kroon
Dynamiet Nederland
Dynamiet Nederland
- Goed advies voor aanvang opdracht- Prijs-kwaliteitverhouding is goed- Schakelen snel
Sander Ulehake
Sander Ulehake
Heel mooi en snel werk!
Ibrahiem Mohammed
Ibrahiem Mohammed
Sonia Santos
Sonia Santos
Hele.leuke samenwerking. Zit ook een super tempo achter. Echt het gevoel, dat er naar je geluisterd wordt. Jammer dat door Corona de fysieke samenwerking niet tot stand konn komen.Dan was de creatie nog persoonlijker geweest.Maar.overall zeer content.
Vincent Welten
Vincent Welten
Niet alleen een fijne samenwerking, maar ook nog erg snel en vakkundig.
Brenda Bezemer
Brenda Bezemer
Ellen Van Voornveld
Ellen Van Voornveld
Ls De
Ls De
Nomaan Reza
Nomaan Reza
Erik Compadre
Erik Compadre
Pinar Turker
Pinar Turker
Denken goed mee. Raad het zeker aan.
Turia Dell' Innocenti
Turia Dell' Innocenti
Fijne samenwerking, snelle service, betaalbaar, super resultaat, tevreden!
Casa Buena
Casa Buena
Mooie logo's, prettige communicatie.
Chanelle Albertus
Chanelle Albertus
Wij zijn zeer tevreden!Goede en snelle service, fijne communicatie en een top ontwerp binnen no time!Dankje Cassandra voor ons geweldige logo !
Bart Niemantsverdriet
Bart Niemantsverdriet
Joost Geerdink
Joost Geerdink
zeer prettige samenwerking gezien ik best veel eisen /vragen had werd alles zonder enig probleem opgelost!! aanrader!
Lascifo S
Lascifo S
Snelle service en gaan door tot dat je tevreden bent! 😁
Linda Kooijman
Linda Kooijman
Abdi Samantar
Abdi Samantar
Ik ben blij met de logo die dit bedrijf voor mij ontworpen heeftService was top
rami chuhuf
rami chuhuf
👍🔝
A.R. Ramradj
A.R. Ramradj
Voor het eerst een online ontwerper nodig gehad voor een professionele logo. Vanaf het eerste contactmoment is er een vriendelijke, meedenkende en geduldige samenwerking. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Elke keer is onze mening en ideeen meegenomen en zijn onze wensen elke keer gerespecteerd en waar nodig ook elke keer gewijzigd. We hebben veel materialen gehad om over na te denken en om uit te kiezen. Door eigen inbreng van ons en ook vanuit hen zijn we tot een zeer mooie en professionele logo gekomen.Dankjewel voor het mooie eindproduct en ervaring met jullie diensten.Groetjes,Richard & Aarti
EURObizz Academy
EURObizz Academy
Petra Zomer
Petra Zomer
Fijn contact, wordt goed naar je geluisterd en heel belangrijk snel en mooi resultaat.
Ismayil 78
Ismayil 78
Asmara Smit
Asmara Smit
Margo Luurssen-Verbeek
Margo Luurssen-Verbeek
Super tevreden. Er wordt begrepen wat je wilt uitbrengen. Een aanrader voor iedereen! En er wordt snel gehandeld wat voor een ondernemer heel erg prettig is.
Kadir Unal
Kadir Unal
Dylaan Broer
Dylaan Broer
HARLEM0271
HARLEM0271
lex leenders
lex leenders
Dit is een echte aanrader!! Snel, duidelijk en geen onaangename verassingen aan het eind.Er wordt goed geluisterd wat de wensen zijn, en het resultaat is verbluffend!!
Kim
Kim
Snel geregeld, mooi logo. Vriendelijk contact. Ik ben blij! Aanrader
Frank Vogel
Frank Vogel
Mooie logo ontworpen , vriendelijk en snel geholpen.Er wordt gedaan wat gevraagd wordt.
Brigitte
Brigitte

Alle prijzen zijn exclusief btw

Leuk, maar wat kost een logo laten ontwerpen?

 

Kosten logo laten maken laag houden

De kosten om een logo te laten maken zijn voor veel startende ondernemers een reden om niet te kiezen voor een professioneel logo ontwerp. Dat vinden wij erg jammer, want een professioneel design hoeft helemaal niet duur te zijn. Wanneer u kiest voor een logo van  logo-latenmaken.nl, kunt u rekenen op een uniek logo voor een betaalbare prijs. Bovendien kunt u bij ons voordelig meerdere marketingproducten afnemen wanneer u deze combineert in één pakket.

De kosten logo laten maken

De kosten logo laten maken starten bij ons met een bedrag van €189. Wanneer u kiest voor dit pakket krijgt u de beschikking over een uniek logo dat speciaal voor u op maat ontworpen wordt. Het logo wordt aangeleverd in verschillende bestandstypes zodat u deze zowel voor online als offline toepassingen kunt gebruiken. Een logo wordt altijd uw volledige eigendom zodat u het kunt toepassen op alle mogelijke manieren. Bent u naast een logo ook op zoek naar een huisstijl of een bedrijfswebsite? Dan kunt u profiteren van onze voordelige pakketten waarin deze producten worden aangeboden tegen een aantrekkelijk combiprijs.

Hoe werkt een logo laten maken?

Allereerst kiest u een pakket dat aansluit bij uw wensen. Dit kan een pakket zijn voor een logo-ontwerp of een pakket met uitgebreidere mogelijkheden. Vervolgens neemt uw persoonlijke accountmanager contact met u op om uw wensen te bespreken. U wensen worden vertaald in diverse logo-designs waar u vervolgens een keuze uit kunt maken. Is het logo nog niet helemaal naar uw wens? Dat is bij ons geen enkel probleem. Wij blijven net zo lang aan uw ontwerp werken totdat u volledig tevreden bent. Heeft u een keuze kunnen maken, dan leveren wij het definitieve design op in verschillende bestandstypes zodat u er direct mee aan de slag kunt gaan. Zo eenvoudig kan het laten ontwerpen van een professioneel logo zijn.

Logo laten ontwerpen garanties

Wanneer u kiest voor onze diensten, kunt u profiteren van een aantal garanties. Hierboven hebben wij er al een aantal genoemd. Zo krijgt u bij ons altijd een uniek logo-ontwerp tegen een betaalbare prijs. Wij werken ook met een 100% tevredenheidsgarantie: wij stoppen pas met ons werk voor u als u 100% tevreden bent met het resultaat. Een andere belangrijke garantie is het 100% eigendomsrecht: uw logo wordt volledig uw eigendom. Tot slot werken wij met korte lijntjes waardoor we snel kunnen opleveren. U krijgt een vast contactpersoon – uw accountmanager – die u begeleidt tijdens onze samenwerking. Door de snelle communicatie kunt u uw eerste ontwerpen al binnen 48 uur na het eerste contact verwachten.

Meer informatie over onze diensten

Bent u benieuwd wat de kosten logo laten maken voor uw bedrijf zijn? Neemt u dan direct een kijkje op onze pakkettenpagina. Onze pakketten zijn all-in en scherp geprijsd. Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen op (0318) 78 72 88, via het contactformulier of via de mail op info@logo-latenontwerpen.nl. Wij nemen graag de tijd om al uw vragen over logo-ontwerp en onze andere diensten te beantwoorden.

Meer informatie?

Van uitstel komt afstel

Een bedrijfslogo laten ontwerpen of een complete huisstijl? Laten we direct beginnen!