Een beller is sneller

Logo | Huisstijl | Website | Webshop

Logo voor website

30% korting
Op alle pakketten

Wij leveren kwaliteit

Sinds 2013 vertrouwd door 500+ klanten, omdat wij prachtige logo’s, huisstijlen en websites ontwikkelen. Inclusief 100% tevredenheidsgarantie.

#trots

Een kleine greep uit ons portfolio

 

 

 

 

 

 

Logo voor website met garanties

Unieke branding

Wij bouwen een uniek logo voor u. Uw nieuwe logo kunt u gebruiken voor websites (PNG en JPG) en print (EPS en PDF).

100% tevredenheidsgarantie

U wilt zekerheid voor een vast bedrag, dat begrijpen wij. Daarom 100% tevredenheidsgarantie. We gaan door tot u tevreden bent.

Meerdere designs

U ontvangt meerdere designs van ons. Op basis daarvan kunt u een keuze maken of correctie op één van de logo’s laten uitvoeren.

100% eigendomsrecht

U bent 100% eigenaar van uw logo. Dit betekent dat u geen toestemming nodig heeft om uw logo te reproduceren 

Support

Na de oplevering staan we nog steeds klaar voor u. Ons team staat op werkdagen (telefonisch of per mail) voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Snelle levering

We leveren snel, maar wél met de juiste kwaliteit. Dit betekent dat u geen last heeft van lange wachtrijen. Wij leveren u binnen 48 uur de eerste designs. 

u

Geen inspiratie?

Soms weet u nog niet wat u wilt, dat is geen probleem. Wellicht kunt u ons aangeven welke kleuren u aanspreken. Dan gaan wij voor u aan het werk.

Vaste accountmanager

Wij houden van korte lijntjes zodat we optimaal kunnen sparren én snel kunnen schakelen. Daarom krijgt u één-op-één ondersteuning van uw accountmanager.

Wij geven uw bedrijf een professionele uitstraling

Vraag volledig gratis een offerte aan

hier doen we het voor!

Logo voor website nodig? Bekijk onze reviews!

Logo voor website
Sander Ulehake
Heel mooi en snel werk!
Logo voor website
Ibrahiem Mohammed
Logo voor website
Sonia Santos
Hele.leuke samenwerking. Zit ook een super tempo achter. Echt het gevoel, dat er naar je geluisterd wordt. Jammer dat door Corona de fysieke samenwerking niet tot stand konn komen.Dan was de creatie nog persoonlijker geweest.Maar.overall zeer content.
Logo voor website
Vincent Welten
Niet alleen een fijne samenwerking, maar ook nog erg snel en vakkundig.
Logo voor website
Brenda Bezemer
Logo voor website
Ellen Van Voornveld
Logo voor website
Ls De
Logo voor website
Nomaan Reza
Logo voor website
Erik Compadre
Logo voor website
Pinar Turker
Denken goed mee. Raad het zeker aan.
Logo voor website
Turia Dell' Innocenti
Fijne samenwerking, snelle service, betaalbaar, super resultaat, tevreden!
Logo voor website
Casa Buena
Mooie logo's, prettige communicatie.
Logo voor website
Chanelle Albertus
Wij zijn zeer tevreden!Goede en snelle service, fijne communicatie en een top ontwerp binnen no time!Dankje Cassandra voor ons geweldige logo !
Logo voor website
Bart Niemantsverdriet
Logo voor website
Joost Geerdink
zeer prettige samenwerking gezien ik best veel eisen /vragen had werd alles zonder enig probleem opgelost!! aanrader!
Logo voor website
Lascifo S
Snelle service en gaan door tot dat je tevreden bent! 😁
Logo voor website
Linda Kooijman
Logo voor website
Abdi Samantar
Ik ben blij met de logo die dit bedrijf voor mij ontworpen heeftService was top
Logo voor website
rami chuhuf
👍🔝
Logo voor website
A.R. Ramradj
Voor het eerst een online ontwerper nodig gehad voor een professionele logo. Vanaf het eerste contactmoment is er een vriendelijke, meedenkende en geduldige samenwerking. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Elke keer is onze mening en ideeen meegenomen en zijn onze wensen elke keer gerespecteerd en waar nodig ook elke keer gewijzigd. We hebben veel materialen gehad om over na te denken en om uit te kiezen. Door eigen inbreng van ons en ook vanuit hen zijn we tot een zeer mooie en professionele logo gekomen.Dankjewel voor het mooie eindproduct en ervaring met jullie diensten.Groetjes,Richard & Aarti
Logo voor website
EURObizz Academy
Logo voor website
Petra Zomer
Fijn contact, wordt goed naar je geluisterd en heel belangrijk snel en mooi resultaat.
Logo voor website
Ismayil 78
Logo voor website
Asmara Smit
Logo voor website
Margo Luurssen-Verbeek
Super tevreden. Er wordt begrepen wat je wilt uitbrengen. Een aanrader voor iedereen! En er wordt snel gehandeld wat voor een ondernemer heel erg prettig is.
Logo voor website
Kadir Unal
Logo voor website
Dylaan Broer
Logo voor website
HARLEM0271
Logo voor website
lex leenders
Dit is een echte aanrader!! Snel, duidelijk en geen onaangename verassingen aan het eind.Er wordt goed geluisterd wat de wensen zijn, en het resultaat is verbluffend!!
Logo voor website
Kim
Snel geregeld, mooi logo. Vriendelijk contact. Ik ben blij! Aanrader
Logo voor website
Frank Vogel
Mooie logo ontworpen , vriendelijk en snel geholpen.Er wordt gedaan wat gevraagd wordt.
Logo voor website
Brigitte
Logo voor website

Alle prijzen zijn exclusief btw

Logo prijzen

 

Logo voor website laten ontwerpen

Een logo voor website is een onmisbaar element binnen uw marketingstrategie. Ieder bedrijf dat zichzelf serieus neemt heeft immers een bedrijfswebsite waar de klant terecht kan voor de nodige informatie. Wilt u ook een professioneel logo zodat u online een representatief visitekaartje heeft? Maak dan nu kennis met de diensten van logo-latenontwerpen.nl en laat een logo op maat ontwerpen. Ga direct naar onze pakketten of lees eerst meer over onze werkwijze.

Waarom een logo voor website?

Wij noemden hierboven uw website al een online visitekaartje en dat is ook een goede omschrijving voor de websites van het gros van de ondernemers. Aangezien veel potentiële klanten online zoeken naar een bedrijf, vormt een website vaak de eerste kennismaking. Natuurlijk wilt u als ondernemer een goede indruk maken. Daarom is het verstandig om te investeren in een professioneel logo. Een dergelijk logo straalt professionaliteit uit en laat zien dat u uw zaakjes goed op orde heeft. Beschikt u nog niet over een bedrijfswebsite? Dan kunt u bij ons ook kiezen voor een pakket waarbij wij niet alleen uw bedrijfslogo ontwerpen, maar ook uw bedrijfswebsite. Zo weet u zeker dat u een bedrijfswebsite heeft die aan alle eisen van een goede website voldoet.

Logo voor website
Logo voor website

Logo voor website: de mogelijkheden

Wanneer wij een logo voor uw website gaan ontwerpen, hechten wij veel belang aan uw input. Wij kijken naar uw huidige huisstijl zodat wij ons ontwerp hier zoveel mogelijk op af kunnen stemmen qua kleur en vormgeving. Wij luisteren ook naar de wensen die u heeft betreffende het nieuwe logo en nemen deze mee in ons ontwerp. U kunt altijd kiezen uit verschillende op maat gemaakte unieke ontwerpen die wij perfectioneren totdat u 100% tevreden bent over het eindresultaat. Als u een logo voor een website wilt laten ontwerpen, is een video animatie van uw logo ook een goede optie. Een animatie is ook goed te verwerken in professionele videocontent.

De kosten van een professioneel logo

U denkt misschien dat het laten ontwerpen van een logo veel geld kost, maar niets is minder waar. Wij rekenen eerlijke en betaalbare prijzen zodat onze diensten ook goed betaalbaar zijn voor startende ondernemers. Heeft u nog geen huisstijl of bent u geïnteresseerd in een bedrijfswebsite? Dan kunnen wij deze direct voor u ontwerpen voor een aantrekkelijk tarief. Ga naar onze website voor een actuele tarievenlijst of neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave voor de dienst van uw keuze. Bij ons weet u altijd zeker dat u tevreden zult zijn over het eindresultaat.

Meer informatie over onze diensten

Wilt u meer informatie over het laten ontwerpen van bedrijfslogo’s, huisstijlen en websites of wilt u direct een logo voor website bestellen? Kies dan een passend pakket op onze website of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat via (0318) 78 72 88. Buiten onze openingstijden kunt u een e-mail verzenden naar info@logo-latenontwerpen.nl. Na ontvangst van uw bericht nemen we zo snel mogelijk contact met u op om u van alle informatie te voorzien.

Logo voor website

Van uitstel komt afstel

Een logo laten ontwerpen of een complete huisstijl? Laten we direct beginnen!