Een beller is sneller

Logo | Huisstijl | Website | Webshop

Logo voor restaurant

30% korting
Op alle pakketten

Wij leveren kwaliteit

Sinds 2013 vertrouwd door 500+ klanten, omdat wij prachtige logo’s, huisstijlen en websites ontwikkelen. Inclusief 100% tevredenheidsgarantie.

#trots

Een kleine greep uit ons portfolio

 

 

 

 

 

 

Logo voor restaurant met garanties

Unieke branding

Wij bouwen een uniek logo voor u. Uw nieuwe logo kunt u gebruiken voor websites (PNG en JPG) en print (EPS en PDF).

100% tevredenheidsgarantie

U wilt zekerheid voor een vast bedrag, dat begrijpen wij. Daarom 100% tevredenheidsgarantie. We gaan door tot u tevreden bent.

Meerdere designs

U ontvangt meerdere designs van ons. Op basis daarvan kunt u een keuze maken of correctie op één van de logo’s laten uitvoeren.

100% eigendomsrecht

U bent 100% eigenaar van uw logo. Dit betekent dat u geen toestemming nodig heeft om uw logo te reproduceren 

Support

Na de oplevering staan we nog steeds klaar voor u. Ons team staat op werkdagen (telefonisch of per mail) voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Snelle levering

We leveren snel, maar wél met de juiste kwaliteit. Dit betekent dat u geen last heeft van lange wachtrijen. Wij leveren u binnen 48 uur de eerste designs. 

u

Geen inspiratie?

Soms weet u nog niet wat u wilt, dat is geen probleem. Wellicht kunt u ons aangeven welke kleuren u aanspreken. Dan gaan wij voor u aan het werk.

Vaste accountmanager

Wij houden van korte lijntjes zodat we optimaal kunnen sparren én snel kunnen schakelen. Daarom krijgt u één-op-één ondersteuning van uw accountmanager.

Wij geven uw bedrijf een professionele uitstraling

Vraag volledig gratis een offerte aan

hier doen we het voor!

Logo voor restaurant nodig? Bekijk onze reviews!

Logo voor restaurant
Sander Ulehake
Heel mooi en snel werk!
Logo voor restaurant
Ibrahiem Mohammed
Logo voor restaurant
Sonia Santos
Hele.leuke samenwerking. Zit ook een super tempo achter. Echt het gevoel, dat er naar je geluisterd wordt. Jammer dat door Corona de fysieke samenwerking niet tot stand konn komen.Dan was de creatie nog persoonlijker geweest.Maar.overall zeer content.
Logo voor restaurant
Vincent Welten
Niet alleen een fijne samenwerking, maar ook nog erg snel en vakkundig.
Logo voor restaurant
Brenda Bezemer
Logo voor restaurant
Ellen Van Voornveld
Logo voor restaurant
Ls De
Logo voor restaurant
Nomaan Reza
Logo voor restaurant
Erik Compadre
Logo voor restaurant
Pinar Turker
Denken goed mee. Raad het zeker aan.
Logo voor restaurant
Turia Dell' Innocenti
Fijne samenwerking, snelle service, betaalbaar, super resultaat, tevreden!
Logo voor restaurant
Casa Buena
Mooie logo's, prettige communicatie.
Logo voor restaurant
Chanelle Albertus
Wij zijn zeer tevreden!Goede en snelle service, fijne communicatie en een top ontwerp binnen no time!Dankje Cassandra voor ons geweldige logo !
Logo voor restaurant
Bart Niemantsverdriet
Logo voor restaurant
Joost Geerdink
zeer prettige samenwerking gezien ik best veel eisen /vragen had werd alles zonder enig probleem opgelost!! aanrader!
Logo voor restaurant
Lascifo S
Snelle service en gaan door tot dat je tevreden bent! 😁
Logo voor restaurant
Linda Kooijman
Logo voor restaurant
Abdi Samantar
Ik ben blij met de logo die dit bedrijf voor mij ontworpen heeftService was top
Logo voor restaurant
rami chuhuf
👍🔝
Logo voor restaurant
A.R. Ramradj
Voor het eerst een online ontwerper nodig gehad voor een professionele logo. Vanaf het eerste contactmoment is er een vriendelijke, meedenkende en geduldige samenwerking. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Elke keer is onze mening en ideeen meegenomen en zijn onze wensen elke keer gerespecteerd en waar nodig ook elke keer gewijzigd. We hebben veel materialen gehad om over na te denken en om uit te kiezen. Door eigen inbreng van ons en ook vanuit hen zijn we tot een zeer mooie en professionele logo gekomen.Dankjewel voor het mooie eindproduct en ervaring met jullie diensten.Groetjes,Richard & Aarti
Logo voor restaurant
EURObizz Academy
Logo voor restaurant
Petra Zomer
Fijn contact, wordt goed naar je geluisterd en heel belangrijk snel en mooi resultaat.
Logo voor restaurant
Ismayil 78
Logo voor restaurant
Asmara Smit
Logo voor restaurant
Margo Luurssen-Verbeek
Super tevreden. Er wordt begrepen wat je wilt uitbrengen. Een aanrader voor iedereen! En er wordt snel gehandeld wat voor een ondernemer heel erg prettig is.
Logo voor restaurant
Kadir Unal
Logo voor restaurant
Dylaan Broer
Logo voor restaurant
HARLEM0271
Logo voor restaurant
lex leenders
Dit is een echte aanrader!! Snel, duidelijk en geen onaangename verassingen aan het eind.Er wordt goed geluisterd wat de wensen zijn, en het resultaat is verbluffend!!
Logo voor restaurant
Kim
Snel geregeld, mooi logo. Vriendelijk contact. Ik ben blij! Aanrader
Logo voor restaurant
Frank Vogel
Mooie logo ontworpen , vriendelijk en snel geholpen.Er wordt gedaan wat gevraagd wordt.
Logo voor restaurant
Brigitte
Logo voor restaurant

Alle prijzen zijn exclusief btw

Logo voor restaurant prijzen

 

Logo voor restaurant laten maken

Bent u op zoek naar een origineel logo voor restaurant? Waarom laat u deze dan niet voor u op maat ontwerpen? Met onze jarenlange ervaring binnen de grafische vormgeving kunnen wij op korte termijn een professioneel logo voor u ontwerpen. Met onze logo’s bent u verzekerd van een logo dat het verschil kan maken. En dat altijd tegen eerlijke en betaalbare prijzen.

Een professioneel logo voor restaurant laten ontwerpen

Waarom zou u zelf gaan stoeien met het ontwerp van een logo als u dit ook uit kunt besteden? Het resultaat zal niet alleen veel professioneler zijn, met een goed logo kunt u zich daadwerkelijk onderscheiden van de concurrentie. Wij weten precies aan welke eisen een logo moet voldoen. Een logo moet uniek zijn, pakkend en duidelijk. Doordat de klant het logo direct herkent, draagt deze bij aan de herkenbaarheid van uw bedrijf. Daarnaast moet een logo weergeven wat de kern van uw bedrijf is. In uw geval moet direct blijken dat u een restaurant heeft met een logo dat gastvrijheid uitstraalt. De kleuren en de vormgeving van het logo moeten goed passen bij de vormgeving van uw restaurant zodat de link in een oogopslag gelegd wordt. Vertrouwd u ons de opdracht toe, dan kunt u rekenen op een logo van kwaliteit dat aan alle eisen voldoet.

Logo voor restaurant
Logo voor restaurant

Hoe werkt een logo laten maken?

U kunt ons vandaag nog de opdracht geven om een logo te ontwerpen. U hoeft enkel een pakket te selecteren op onze website. Vervolgens nemen wij contact met u op om te bespreken wat voor logo u voor ogen heeft. Onze experts vertalen uw wensen in een professioneel logo dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. Is het resultaat nog niet helemaal naar wens, dan zullen wij het logo net zolang bijschaven tot deze volledig geperfectioneerd is. Het definitieve logo wordt altijd volledig uw eigendom. Voor vragen over de toepassing van het logo en andere informatie kunt u ook na het afronden van de opdracht altijd terugvallen op onze expertise.

Wat kost een professioneel logo?

Al veel startende ondernemers kozen voor onze diensten vanwege de hoge kwaliteit tegen eerlijke, betaalbare prijzen. Er zijn echter meer voordelen waar u als klant van kunt profiteren. Zo hanteren wij een 100% tevredenheidsgarantie die u verzekerd van een uitmuntend ontwerp. Dankzij onze korte communicatielijnen kunnen we uw logo voor restaurant ook zeer snel opleveren. De eerste ontwerpen ontvangt u al binnen twee werkdagen na het eerste gesprek. Veel mensen vinden het ook prettig dat u slechts één contactpersoon heeft binnen het bedrijf die volledig op de hoogte is van uw project. Hierdoor kan er over het algemeen snel gehandeld worden.

Meer informatie over onze diensten

Wilt u meer informatie over een logo voor restaurant of heeft u behoefte aan een oriënterend gesprek? Wij staan op werkdagen voor u klaar op telefoonnummer (0318) 78 72 88. In de avond en in het weekend kunt u een bericht sturen naar info@logo-latenontwerpen.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Logo voor restaurant

Van uitstel komt afstel

Een logo laten ontwerpen of een complete huisstijl? Laten we direct beginnen!