Een beller is sneller

Logo | Huisstijl | Website | Webshop

Logo voor coaching

30% korting
Op alle pakketten

Wij leveren kwaliteit

Sinds 2013 vertrouwd door 500+ klanten, omdat wij prachtige logo’s, huisstijlen en websites ontwikkelen. Inclusief 100% tevredenheidsgarantie.

#trots

Een kleine greep uit ons portfolio

 

 

 

 

 

 

Logo voor coaching met garanties

Unieke branding

Wij bouwen een uniek logo voor u. Uw nieuwe logo kunt u gebruiken voor websites (PNG en JPG) en print (EPS en PDF).

100% tevredenheidsgarantie

U wilt zekerheid voor een vast bedrag, dat begrijpen wij. Daarom 100% tevredenheidsgarantie. We gaan door tot u tevreden bent.

Meerdere designs

U ontvangt meerdere designs van ons. Op basis daarvan kunt u een keuze maken of correctie op één van de logo’s laten uitvoeren.

100% eigendomsrecht

U bent 100% eigenaar van uw logo. Dit betekent dat u geen toestemming nodig heeft om uw logo te reproduceren 

Support

Na de oplevering staan we nog steeds klaar voor u. Ons team staat op werkdagen (telefonisch of per mail) voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Snelle levering

We leveren snel, maar wél met de juiste kwaliteit. Dit betekent dat u geen last heeft van lange wachtrijen. Wij leveren u binnen 48 uur de eerste designs. 

u

Geen inspiratie?

Soms weet u nog niet wat u wilt, dat is geen probleem. Wellicht kunt u ons aangeven welke kleuren u aanspreken. Dan gaan wij voor u aan het werk.

Vaste accountmanager

Wij houden van korte lijntjes zodat we optimaal kunnen sparren én snel kunnen schakelen. Daarom krijgt u één-op-één ondersteuning van uw accountmanager.

Wij geven uw bedrijf een professionele uitstraling

Vraag volledig gratis een offerte aan

hier doen we het voor!

Logo voor coaching nodig? Bekijk onze reviews!

Logo voor coaching
Dynamiet Nederland
- Goed advies voor aanvang opdracht- Prijs-kwaliteitverhouding is goed- Schakelen snel
Logo voor coaching
Sander Ulehake
Heel mooi en snel werk!
Logo voor coaching
Ibrahiem Mohammed
Logo voor coaching
Sonia Santos
Hele.leuke samenwerking. Zit ook een super tempo achter. Echt het gevoel, dat er naar je geluisterd wordt. Jammer dat door Corona de fysieke samenwerking niet tot stand konn komen.Dan was de creatie nog persoonlijker geweest.Maar.overall zeer content.
Logo voor coaching
Vincent Welten
Niet alleen een fijne samenwerking, maar ook nog erg snel en vakkundig.
Logo voor coaching
Brenda Bezemer
Logo voor coaching
Ellen Van Voornveld
Logo voor coaching
Ls De
Logo voor coaching
Nomaan Reza
Logo voor coaching
Erik Compadre
Logo voor coaching
Pinar Turker
Denken goed mee. Raad het zeker aan.
Logo voor coaching
Turia Dell' Innocenti
Fijne samenwerking, snelle service, betaalbaar, super resultaat, tevreden!
Logo voor coaching
Casa Buena
Mooie logo's, prettige communicatie.
Logo voor coaching
Chanelle Albertus
Wij zijn zeer tevreden!Goede en snelle service, fijne communicatie en een top ontwerp binnen no time!Dankje Cassandra voor ons geweldige logo !
Logo voor coaching
Bart Niemantsverdriet
Logo voor coaching
Joost Geerdink
zeer prettige samenwerking gezien ik best veel eisen /vragen had werd alles zonder enig probleem opgelost!! aanrader!
Logo voor coaching
Lascifo S
Snelle service en gaan door tot dat je tevreden bent! 😁
Logo voor coaching
Linda Kooijman
Logo voor coaching
Abdi Samantar
Ik ben blij met de logo die dit bedrijf voor mij ontworpen heeftService was top
Logo voor coaching
rami chuhuf
👍🔝
Logo voor coaching
A.R. Ramradj
Voor het eerst een online ontwerper nodig gehad voor een professionele logo. Vanaf het eerste contactmoment is er een vriendelijke, meedenkende en geduldige samenwerking. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Elke keer is onze mening en ideeen meegenomen en zijn onze wensen elke keer gerespecteerd en waar nodig ook elke keer gewijzigd. We hebben veel materialen gehad om over na te denken en om uit te kiezen. Door eigen inbreng van ons en ook vanuit hen zijn we tot een zeer mooie en professionele logo gekomen.Dankjewel voor het mooie eindproduct en ervaring met jullie diensten.Groetjes,Richard & Aarti
Logo voor coaching
EURObizz Academy
Logo voor coaching
Petra Zomer
Fijn contact, wordt goed naar je geluisterd en heel belangrijk snel en mooi resultaat.
Logo voor coaching
Ismayil 78
Logo voor coaching
Asmara Smit
Logo voor coaching
Margo Luurssen-Verbeek
Super tevreden. Er wordt begrepen wat je wilt uitbrengen. Een aanrader voor iedereen! En er wordt snel gehandeld wat voor een ondernemer heel erg prettig is.
Logo voor coaching
Kadir Unal
Logo voor coaching
Dylaan Broer
Logo voor coaching
HARLEM0271
Logo voor coaching
lex leenders
Dit is een echte aanrader!! Snel, duidelijk en geen onaangename verassingen aan het eind.Er wordt goed geluisterd wat de wensen zijn, en het resultaat is verbluffend!!
Logo voor coaching
Kim
Snel geregeld, mooi logo. Vriendelijk contact. Ik ben blij! Aanrader
Logo voor coaching
Frank Vogel
Mooie logo ontworpen , vriendelijk en snel geholpen.Er wordt gedaan wat gevraagd wordt.
Logo voor coaching
Brigitte
Logo voor coaching

Alle prijzen zijn exclusief btw

Prijzen logo voor coaching

 

Een logo voor coaching laten ontwerpen

Bent u net gestart met uw praktijk en wilt u een logo voor coaching laten ontwerpen? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Met onze jarenlange ervaring in het ontwerpen van promotieproducten, zijn wij in staat om voor ieder bedrijf een uniek logo te maken waarmee u een blijvende indruk maakt bij uw klanten. Kies direct een pakket of lees verder voor meer informatie over onze werkwijze.

Wat is een goed logo voor coaching?

Een goed logo bestaat uit een aantal essentiële elementen. Ten eerste moet het logo effectief zijn. Dat betekent onder andere dat het logo uniek moet zijn, de herkenbaarheid van uw praktijk vergroot en de professionaliteit van uw praktijk moet onderstrepen. Daarnaast mag de kern van uw praktijk niet uit het oog verloren worden tijdens het ontwerp. Het moet klanten direct duidelijk zijn dat u een coaching praktijk heeft. Ook het imago en de huisstijl van uw onderneming moeten meegenomen worden in het ontwerp. Dit is onder andere belangrijk bij de keuze van de kleuren, het eventuele lettertype en beelden. Een goed logo weerspiegelt dus uw bedrijf terwijl het de interesse van de klant trekt. Om zeker te weten dat u dit bereikt, is het verstandig een professionele designer in de arm te nemen.

Logo voor coaching
Logo voor coaching

Bedrijfslogo laten ontwerpen: hoe werkt het?

Een bedrijfslogo laten ontwerpen door logo-latenontwerpen.nl is heel eenvoudig. Via de website kiest u een pakket dat aansluit bij uw wensen. Het pakket kan alleen het ontwerp van een bedrijfslogo omvatten, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een breder pakket met een huisstijl of een bedrijfswebsite. De accountmanager neemt contact met u op om uw wensen in kaart te brengen. Vervolgens gaat ons team van designers aan de slag om een uniek ontwerp op maat te maken. U krijgt binnen twee werkdagen de beschikking over meerdere logo’s waar u uit kunt kiezen. Het is altijd mogelijk om correcties op een logo door te voeren. Het definitieve logo krijgt u in verschillende bestandstypen aangeleverd, zowel voor online als offline gebruik. Over het logo voor coaching heeft u 100% eigendomsrecht.

De voordelen van logo-latenontwerpen.nl

Het grote voordeel van ons bedrijf is dat u altijd kunt rekenen op eerlijke prijzen en een uitstekende service. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat u tevreden bent over het eindresultaat. Dit bereiken wij bijvoorbeeld met onze 100% tevredenheidsgarantie, wij stoppen niet met ons werk voordat u ontwerp heeft goedgekeurd. Bovendien werken wij met korte lijntjes waardoor we onze ontwerpen snel kunnen opleveren. U heeft een vast contactpersoon binnen ons bedrijf waardoor wij u snel en efficiënt kunnen helpen.

Meer informatie over onze diensten

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen of wilt u meer informatie over een logo voor coaching op maat? Neem dan op werkdagen tijdens kantooruren contact op via (0318) 78 72 88. Buiten onze openingstijden kunt u altijd een bericht sturen naar info@logo-latenontwerpen.nl of via het contactformulier op de website. Wij nemen graag de tijd om al uw vragen persoonlijk te beantwoorden en om u te voorzien van een deskundig advies.

Logo voor coaching

Van uitstel komt afstel

Meer informatie over een logo laten ontwerpen? Laten we direct beginnen!