Een beller is sneller

Logo | Huisstijl | Website | Webshop

Logo ontwerp

30% korting
Op alle pakketten

Wij leveren kwaliteit

Sinds 2013 vertrouwd door 500+ klanten, omdat wij prachtige logo’s, huisstijlen en websites ontwikkelen. Inclusief 100% tevredenheidsgarantie.

#trots

Een kleine greep uit ons portfolio

 

 

 

 

 

 

Logo ontwerp met garanties

Unieke branding

Wij bouwen een uniek logo voor u. Uw nieuwe logo kunt u gebruiken voor websites (PNG en JPG) en print (EPS en PDF).

100% tevredenheidsgarantie

U wilt zekerheid voor een vast bedrag, dat begrijpen wij. Daarom 100% tevredenheidsgarantie. We gaan door tot u tevreden bent.

Meerdere designs

U ontvangt meerdere designs van ons. Op basis daarvan kunt u een keuze maken of correctie op één van de logo’s laten uitvoeren.

100% eigendomsrecht

U bent 100% eigenaar van uw logo. Dit betekent dat u geen toestemming nodig heeft om uw logo te reproduceren 

Support

Na de oplevering staan we nog steeds klaar voor u. Ons team staat op werkdagen (telefonisch of per mail) voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Snelle levering

We leveren snel, maar wél met de juiste kwaliteit. Dit betekent dat u geen last heeft van lange wachtrijen. Wij leveren u binnen 48 uur de eerste designs. 

u

Geen inspiratie?

Soms weet u nog niet wat u wilt, dat is geen probleem. Wellicht kunt u ons aangeven welke kleuren u aanspreken. Dan gaan wij voor u aan het werk.

Vaste accountmanager

Wij houden van korte lijntjes zodat we optimaal kunnen sparren én snel kunnen schakelen. Daarom krijgt u één-op-één ondersteuning van uw accountmanager.

Wij geven uw bedrijf een professionele uitstraling

Vraag volledig gratis een offerte aan

hier doen we het voor!

Logo ontwerpen? Bekijk onze reviews!

Chris
Chris
Frans Bloemers
Frans Bloemers
Snelle reactie en zeer vriendelijk contact gehad.👍Het ontwerp was echt super
Friso Timmer
Friso Timmer
Super tof ontwerp voor mijn bedrijfje!
Hans Kroon
Hans Kroon
Goede persoonlijke service.Daar het nieuw voor mij was,was het toch een beetje spannend.maar ik ben prima geholpen..Heel veel dankJohannes kroon
Dynamiet Nederland
Dynamiet Nederland
- Goed advies voor aanvang opdracht- Prijs-kwaliteitverhouding is goed- Schakelen snel
Sander Ulehake
Sander Ulehake
Heel mooi en snel werk!
Ibrahiem Mohammed
Ibrahiem Mohammed
Sonia Santos
Sonia Santos
Hele.leuke samenwerking. Zit ook een super tempo achter. Echt het gevoel, dat er naar je geluisterd wordt. Jammer dat door Corona de fysieke samenwerking niet tot stand konn komen.Dan was de creatie nog persoonlijker geweest.Maar.overall zeer content.
Vincent Welten
Vincent Welten
Niet alleen een fijne samenwerking, maar ook nog erg snel en vakkundig.
Brenda Bezemer
Brenda Bezemer
Ellen Van Voornveld
Ellen Van Voornveld
Ls De
Ls De
Nomaan Reza
Nomaan Reza
Erik Compadre
Erik Compadre
Pinar Turker
Pinar Turker
Denken goed mee. Raad het zeker aan.
Turia Dell' Innocenti
Turia Dell' Innocenti
Fijne samenwerking, snelle service, betaalbaar, super resultaat, tevreden!
Casa Buena
Casa Buena
Mooie logo's, prettige communicatie.
Chanelle Albertus
Chanelle Albertus
Wij zijn zeer tevreden!Goede en snelle service, fijne communicatie en een top ontwerp binnen no time!Dankje Cassandra voor ons geweldige logo !
Bart Niemantsverdriet
Bart Niemantsverdriet
Joost Geerdink
Joost Geerdink
zeer prettige samenwerking gezien ik best veel eisen /vragen had werd alles zonder enig probleem opgelost!! aanrader!
Lascifo S
Lascifo S
Snelle service en gaan door tot dat je tevreden bent! 😁
Linda Kooijman
Linda Kooijman
Abdi Samantar
Abdi Samantar
Ik ben blij met de logo die dit bedrijf voor mij ontworpen heeftService was top
rami chuhuf
rami chuhuf
👍🔝
A.R. Ramradj
A.R. Ramradj
Voor het eerst een online ontwerper nodig gehad voor een professionele logo. Vanaf het eerste contactmoment is er een vriendelijke, meedenkende en geduldige samenwerking. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Elke keer is onze mening en ideeen meegenomen en zijn onze wensen elke keer gerespecteerd en waar nodig ook elke keer gewijzigd. We hebben veel materialen gehad om over na te denken en om uit te kiezen. Door eigen inbreng van ons en ook vanuit hen zijn we tot een zeer mooie en professionele logo gekomen.Dankjewel voor het mooie eindproduct en ervaring met jullie diensten.Groetjes,Richard & Aarti
EURObizz Academy
EURObizz Academy
Petra Zomer
Petra Zomer
Fijn contact, wordt goed naar je geluisterd en heel belangrijk snel en mooi resultaat.
Ismayil 78
Ismayil 78
Asmara Smit
Asmara Smit
Margo Luurssen-Verbeek
Margo Luurssen-Verbeek
Super tevreden. Er wordt begrepen wat je wilt uitbrengen. Een aanrader voor iedereen! En er wordt snel gehandeld wat voor een ondernemer heel erg prettig is.
Kadir Unal
Kadir Unal
Dylaan Broer
Dylaan Broer
HARLEM0271
HARLEM0271
lex leenders
lex leenders
Dit is een echte aanrader!! Snel, duidelijk en geen onaangename verassingen aan het eind.Er wordt goed geluisterd wat de wensen zijn, en het resultaat is verbluffend!!
Kim
Kim
Snel geregeld, mooi logo. Vriendelijk contact. Ik ben blij! Aanrader
Frank Vogel
Frank Vogel
Mooie logo ontworpen , vriendelijk en snel geholpen.Er wordt gedaan wat gevraagd wordt.
Brigitte
Brigitte

Alle prijzen zijn exclusief btw

Prijzen logo ontwerp

 

Kies voor een professioneel logo ontwerp

De keuze voor een logo ontwerp is een essentieel onderdeel in de promotie van uw bedrijf. U wilt direct een goed logo kiezen, omdat u er vaak jaren achtereen aan vast zit. Het is verstandig om daarbij de expertise in te schakelen van een designer. Alleen dan weet u zeker dat het logo technisch en marketingtechnisch goed in elkaar zit. Lees hieronder meer over het belang van een goed logo en de werkwijze van logo-latenontwerpen.nl.

Logo ontwerp: zelf doen of uitbesteden?

Veel beginnende ondernemers denken dat zij zelf creatief genoeg zijn om een bedrijfslogo te ontwerpen. Een logo ontwerp vraagt echter om meer dan een goede portie creativiteit. Een logo moet de aandacht trekken van de klant en een onvergetelijke indruk maken. Tegelijkertijd moet het logo een goede weerspiegeling zijn van het product dat u verkoopt of de diensten die u levert. De klant moet in een oogopslag zien wat u te bieden heeft. Bovenal moet een bedrijfslogo uniek zijn en dat kan nogal een uitdaging blijken in een markt met veel concurrentie. Door het ontwerp van uw logo uit te besteden aan een expert, bent u verzekerd van een uniek en professioneel logo voor uw bedrijf.

Hoe werkt een logo laten ontwerpen?

Als u een logo door ons wilt laten ontwerpen, kiest u een pakket op onze website. Wij kunnen alleen zorgen voor een logo ontwerp, maar u kunt ook kiezen voor een breder pakket. Zo kunnen wij ook een complete huisstijl en een website voor u verzorgen. Nadat u een pakket gekozen heeft, bespreken wij uw wensen. Deze wensen worden door de designers vertaald in een uniek logo op maat. U kunt kiezen uit verschillende ontwerpen en het is altijd mogelijk om eventuele correcties door te voeren. Bent u tevreden over het resultaat? Dan ontvangt u het logo in verschillende bestandstypes voor online en offline gebruik. Over het logo heeft u 100% eigendomsrecht.

Wat kost een logo laten ontwerpen?

Veel startende ondernemers denken dat het veel geld kost om een logo te laten ontwerpen. Logo-latenontwerpen.nl bewijst echter het tegendeel. Met onze voordelig pakketten is een professioneel logo al mogelijk voor €139. Kiest u voor één van onze andere diensten, dan kunt u ook altijd rekenen op een eerlijke en betaalbare prijs. Met onze pakketten profiteert u altijd van een voordelige combiprijs. Kiest u voor onze diensten, dan speelt u voor een lage prijs mee met de grote spelers op de markt. Bekijk onze portfolio op de website en laat u overtuigen door tevreden klanten die u voor gingen.

Meer informatie over onze diensten

Wilt u ook een logo laten ontwerpen door ons professionele team van ontwerpers? Neem dan vandaag nog contact op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Op werkdagen zijn wij tijdens kantoortijden bereikbaar op telefoonnummer (0318) 78 72 88. Buiten onze openingstijden kunt u altijd een bericht sturen naar info@logo-latenontwerpen.nl of gebruik maken van het contactformulier op onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Van uitstel komt afstel

Meer informatie over een logo laten ontwerpen? Laten we direct beginnen!