Een beller is sneller

Logo | Huisstijl | Website | Webshop

Logo voor kapper

30% korting
Op alle pakketten

Wij leveren kwaliteit

Sinds 2013 vertrouwd door 500+ klanten, omdat wij prachtige logo’s, huisstijlen en websites ontwikkelen. Inclusief 100% tevredenheidsgarantie.

#trots

Een kleine greep uit ons portfolio

 

 

 

 

 

 

Logo voor kapper met garanties

Unieke branding

Wij bouwen een uniek logo voor u. Uw nieuwe logo kunt u gebruiken voor websites (PNG en JPG) en print (EPS en PDF).

100% tevredenheidsgarantie

U wilt zekerheid voor een vast bedrag, dat begrijpen wij. Daarom 100% tevredenheidsgarantie. We gaan door tot u tevreden bent.

Meerdere designs

U ontvangt meerdere designs van ons. Op basis daarvan kunt u een keuze maken of correctie op één van de logo’s laten uitvoeren.

100% eigendomsrecht

U bent 100% eigenaar van uw logo. Dit betekent dat u geen toestemming nodig heeft om uw logo te reproduceren 

Support

Na de oplevering staan we nog steeds klaar voor u. Ons team staat op werkdagen (telefonisch of per mail) voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Snelle levering

We leveren snel, maar wél met de juiste kwaliteit. Dit betekent dat u geen last heeft van lange wachtrijen. Wij leveren u binnen 48 uur de eerste designs. 

u

Geen inspiratie?

Soms weet u nog niet wat u wilt, dat is geen probleem. Wellicht kunt u ons aangeven welke kleuren u aanspreken. Dan gaan wij voor u aan het werk.

Vaste accountmanager

Wij houden van korte lijntjes zodat we optimaal kunnen sparren én snel kunnen schakelen. Daarom krijgt u één-op-één ondersteuning van uw accountmanager.

Wij geven uw bedrijf een professionele uitstraling

Vraag volledig gratis een offerte aan

hier doen we het voor!

Logo voor uw kapsalon nodig? Bekijk onze reviews!

Logo voor kapper
Sander Ulehake
Heel mooi en snel werk!
Logo voor kapper
Ibrahiem Mohammed
Logo voor kapper
Sonia Santos
Hele.leuke samenwerking. Zit ook een super tempo achter. Echt het gevoel, dat er naar je geluisterd wordt. Jammer dat door Corona de fysieke samenwerking niet tot stand konn komen.Dan was de creatie nog persoonlijker geweest.Maar.overall zeer content.
Logo voor kapper
Vincent Welten
Niet alleen een fijne samenwerking, maar ook nog erg snel en vakkundig.
Logo voor kapper
Brenda Bezemer
Logo voor kapper
Ellen Van Voornveld
Logo voor kapper
Ls De
Logo voor kapper
Nomaan Reza
Logo voor kapper
Erik Compadre
Logo voor kapper
Pinar Turker
Denken goed mee. Raad het zeker aan.
Logo voor kapper
Turia Dell' Innocenti
Fijne samenwerking, snelle service, betaalbaar, super resultaat, tevreden!
Logo voor kapper
Casa Buena
Mooie logo's, prettige communicatie.
Logo voor kapper
Chanelle Albertus
Wij zijn zeer tevreden!Goede en snelle service, fijne communicatie en een top ontwerp binnen no time!Dankje Cassandra voor ons geweldige logo !
Logo voor kapper
Bart Niemantsverdriet
Logo voor kapper
Joost Geerdink
zeer prettige samenwerking gezien ik best veel eisen /vragen had werd alles zonder enig probleem opgelost!! aanrader!
Logo voor kapper
Lascifo S
Snelle service en gaan door tot dat je tevreden bent! 😁
Logo voor kapper
Linda Kooijman
Logo voor kapper
Abdi Samantar
Ik ben blij met de logo die dit bedrijf voor mij ontworpen heeftService was top
Logo voor kapper
rami chuhuf
👍🔝
Logo voor kapper
A.R. Ramradj
Voor het eerst een online ontwerper nodig gehad voor een professionele logo. Vanaf het eerste contactmoment is er een vriendelijke, meedenkende en geduldige samenwerking. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Elke keer is onze mening en ideeen meegenomen en zijn onze wensen elke keer gerespecteerd en waar nodig ook elke keer gewijzigd. We hebben veel materialen gehad om over na te denken en om uit te kiezen. Door eigen inbreng van ons en ook vanuit hen zijn we tot een zeer mooie en professionele logo gekomen.Dankjewel voor het mooie eindproduct en ervaring met jullie diensten.Groetjes,Richard & Aarti
Logo voor kapper
EURObizz Academy
Logo voor kapper
Petra Zomer
Fijn contact, wordt goed naar je geluisterd en heel belangrijk snel en mooi resultaat.
Logo voor kapper
Ismayil 78
Logo voor kapper
Asmara Smit
Logo voor kapper
Margo Luurssen-Verbeek
Super tevreden. Er wordt begrepen wat je wilt uitbrengen. Een aanrader voor iedereen! En er wordt snel gehandeld wat voor een ondernemer heel erg prettig is.
Logo voor kapper
Kadir Unal
Logo voor kapper
Dylaan Broer
Logo voor kapper
HARLEM0271
Logo voor kapper
lex leenders
Dit is een echte aanrader!! Snel, duidelijk en geen onaangename verassingen aan het eind.Er wordt goed geluisterd wat de wensen zijn, en het resultaat is verbluffend!!
Logo voor kapper
Kim
Snel geregeld, mooi logo. Vriendelijk contact. Ik ben blij! Aanrader
Logo voor kapper
Frank Vogel
Mooie logo ontworpen , vriendelijk en snel geholpen.Er wordt gedaan wat gevraagd wordt.
Logo voor kapper
Brigitte
Logo voor kapper

Alle prijzen zijn exclusief btw

Kapperszaak logo prijzen

 

Voordelig logo voor kapsalon laten ontwerpen

Ben je op zoek naar een logo voor kapster? Als je net bent begonnen met een kapsalon of een bedrijf aan huis bent gestart, is het noodzakelijk om goed logo te kiezen. Een logo is immers meer dan een herkenbaar plaatje op je website. Ons team van professionele designers kan bouwen op jarenlange ervaring met het ontwerpen van bedrijfslogo’s en huisstijlen. Zo weet je zeker dat je met jouw logo alles eruit haalt wat erin zit. Lees hieronder alles over het belang van een goed logo en onze werkwijze.Bent u net gestart met uw praktijk en wilt u een logo voor coaching laten ontwerpen? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Met onze jarenlange ervaring in het ontwerpen van promotieproducten, zijn wij in staat om voor ieder bedrijf een uniek logo te maken waarmee u een blijvende indruk maakt bij uw klanten. Kies direct een pakket of lees verder voor meer informatie over onze werkwijze.

Uniek logo voor kapperzaak laten ontwerpen

Een goed logo voor kapster bevat verschillende elementen. Ten eerste moet een logo uniek zijn en dat is nog een hele uitdaging in een markt die veel concurrentie kent. Daarnaast moet een logo opvallend zijn en de aandacht van de klant trekken. Een logo moet ook herkenbaar zijn, een goed logo zorgt ervoor dat de klant het logo altijd direct met uw kapperszaak associeert. Tegelijkertijd moet het ontwerp qua look en feel aansluiten bij uw huisstijl. De keuze van kleuren, lettertypes en beelden luistert nauw. Tot slot moet het ook direct duidelijk zijn welke diensten je levert. In die zin moet het logo voor zichzelf spreken. Een goed logo is dus geen doel op zich, maar een middel om iets te bereiken. Alleen wanneer u kiest voor een professioneel logo-ontwerp, weet u zeker dat uw logo alle elementen in zich heeft.

Logo voor kapper
Logo voor kapper

Kapper logo laten maken: onze werkwijze

Bent u alleen op zoek naar een bedrijfslogo of wilt u een complete huisstijl en website laten ontwerpen? Op onze website kiest u eenvoudig een pakket dat overeenkomt met uw wensen. Wij nemen vervolgens contact met u op om in een persoonlijk gesprek te achterhalen hoe u uw bedrijf wilt vatten in een logo. Onze designers gaan daarna direct voor u aan de slag om een uniek logo te ontwerpen. Binnen enkele dagen kunt u een aantal ontwerpen verwachten. U kiest een ontwerp en laat ons weten welke correcties u nog door wilt voeren om het logo te perfectioneren. Nadat u ons ontwerp heeft goedgekeurd, krijgt u het definitieve bedrijfslogo in diverse bestandstypen aangeleverd. Het logo is nu 100% uw eigendom.

Waarom kiezen voor ons?

Als u een logo voor kapster door ons laat ontwerpen, profiteert u van een aantal voordelen. Het is eerste voordeel is de eerlijke en zeer betaalbare prijs die het ook voor startende ondernemers mogelijk maakt om een professioneel bedrijfslogo te laten ontwerpen. Daarnaast kun u profiteren van onze korte communicatielijnen waardoor we onze ontwerpen snel op kunnen leveren. Wij leveren alle diensten vanuit eigen huis, waardoor u niet alleen één aanspreekpunt hebt, maar ook profiteert van combinatievoordeel als u kiest voor een voordeel pakket van diensten. Tot slot hanteren wij een 100% tevredenheidsgarantie. We zijn pas tevreden over de door ons geleverde diensten, als u dat ook bent.

Meer informatie over kapperslogo

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen of wilt u meer informatie over een logo voor coaching op maat? Neem dan op werkdagen tijdens kantooruren contact op via (0318) 78 72 88. Buiten onze openingstijden kunt u altijd een bericht sturen naar info@logo-latenontwerpen.nl of via het contactformulier op de website. Wij nemen graag de tijd om al uw vragen persoonlijk te beantwoorden en om u te voorzien van een deskundig advies.

Logo voor kapper

Van uitstel komt afstel

Meer informatie over een logo laten ontwerpen? Laten we direct beginnen!