Logo | Huisstijl | Website | Webshop

Boekomslag laten maken

30% korting
Op alle pakketten

Wij leveren kwaliteit

Sinds 2013 vertrouwd door 500+ klanten, omdat wij prachtige logo’s, huisstijlen en websites ontwikkelen. Inclusief 100% tevredenheidsgarantie.

#trots

Een kleine greep uit ons portfolio

 

 

 

 

 

 

Boekomslag laten maken met garanties

Unieke branding

Wij bouwen een uniek logo voor u. Uw nieuwe logo kunt u gebruiken voor websites (PNG en JPG) en print (EPS en PDF).

100% tevredenheidsgarantie

U wilt zekerheid voor een vast bedrag, dat begrijpen wij. Daarom 100% tevredenheidsgarantie. We gaan door tot u tevreden bent.

Meerdere designs

U ontvangt meerdere designs van ons. Op basis daarvan kunt u een keuze maken of correctie op één van de logo’s laten uitvoeren.

100% eigendomsrecht

U bent 100% eigenaar van uw logo. Dit betekent dat u geen toestemming nodig heeft om uw logo te reproduceren 

Support

Na de oplevering staan we nog steeds klaar voor u. Ons team staat op werkdagen (telefonisch of per mail) voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Snelle levering

We leveren snel, maar wél met de juiste kwaliteit. Dit betekent dat u geen last heeft van lange wachtrijen. Wij leveren u binnen 48 uur de eerste designs. 

u

Geen inspiratie?

Soms weet u nog niet wat u wilt, dat is geen probleem. Wellicht kunt u ons aangeven welke kleuren u aanspreken. Dan gaan wij voor u aan het werk.

Vaste accountmanager

Wij houden van korte lijntjes zodat we optimaal kunnen sparren én snel kunnen schakelen. Daarom krijgt u één-op-één ondersteuning van uw accountmanager.

Wij geven uw bedrijf een professionele uitstraling

Vraag volledig gratis een offerte aan

hier doen we het voor!

Boekomslag laten maken? Bekijk onze reviews!

Niet alleen een fijne samenwerking, maar ook nog erg snel en vakkundig.
Boekomslag laten maken
Vincent Welten
Boekomslag laten maken
Brenda Bezemer
Boekomslag laten maken
Ellen Van Voornveld
Boekomslag laten maken
Ls De
Boekomslag laten maken
Nomaan Reza
Fijne communicatie, snelle service en een super mooi ontwerp voor een betaalbare prijs! Top!
Boekomslag laten maken
Les Bagages
Boekomslag laten maken
Erik Compadre
Denken goed mee. Raad het zeker aan.
Boekomslag laten maken
Pinar Turker
Fijne samenwerking, snelle service, betaalbaar, super resultaat, tevreden!
Boekomslag laten maken
Turia Dell' Innocenti
Mooie logo's, prettige communicatie.
Boekomslag laten maken
Ruud Wetzels
Wij zijn zeer tevreden!Goede en snelle service, fijne communicatie en een top ontwerp binnen no time!Dankje Cassandra voor ons geweldige logo !
Boekomslag laten maken
Chanelle Albertus
Cassandra verdient meer dan 5 sterren. Super snelle en goede communicate, eerlijk, flexibel en bovenal een te gek logo. Absolute aanrader!
Boekomslag laten maken
Rutger Kuiper
Boekomslag laten maken
Bart Niemantsverdriet
zeer prettige samenwerking gezien ik best veel eisen /vragen had werd alles zonder enig probleem opgelost!! aanrader!
Boekomslag laten maken
Joost Geerdink
Snelle service en gaan door tot dat je tevreden bent! 😁
Boekomslag laten maken
Lascifo S
Boekomslag laten maken
Linda Kooijman
Ik ben blij met de logo die dit bedrijf voor mij ontworpen heeftService was top
Boekomslag laten maken
Abdi Samantar
👍🔝
Boekomslag laten maken
rami chuhuf
Voor het eerst een online ontwerper nodig gehad voor een professionele logo. Vanaf het eerste contactmoment is er een vriendelijke, meedenkende en geduldige samenwerking. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Elke keer is onze mening en ideeen meegenomen en zijn onze wensen elke keer gerespecteerd en waar nodig ook elke keer gewijzigd. We hebben veel materialen gehad om over na te denken en om uit te kiezen. Door eigen inbreng van ons en ook vanuit hen zijn we tot een zeer mooie en professionele logo gekomen.Dankjewel voor het mooie eindproduct en ervaring met jullie diensten.Groetjes,Richard & Aarti
Boekomslag laten maken
A.R. Ramradj
Boekomslag laten maken
EURObizz Academy
Fijn contact, wordt goed naar je geluisterd en heel belangrijk snel en mooi resultaat.
Boekomslag laten maken
Petra Zomer
Boekomslag laten maken
Ismayil 78
Boekomslag laten maken
Asmara Smit
Super tevreden. Er wordt begrepen wat je wilt uitbrengen. Een aanrader voor iedereen! En er wordt snel gehandeld wat voor een ondernemer heel erg prettig is.
Boekomslag laten maken
Margo Luurssen-Verbeek
Boekomslag laten maken
Kadir Unal
Boekomslag laten maken
Dylaan Broer
Boekomslag laten maken
HARLEM0271
Dit is een echte aanrader!! Snel, duidelijk en geen onaangename verassingen aan het eind.Er wordt goed geluisterd wat de wensen zijn, en het resultaat is verbluffend!!
Boekomslag laten maken
lex leenders
Snel geregeld, mooi logo. Vriendelijk contact. Ik ben blij! Aanrader
Boekomslag laten maken
Kim
Mooie logo ontworpen , vriendelijk en snel geholpen.Er wordt gedaan wat gevraagd wordt.
Boekomslag laten maken
Frank Vogel
Boekomslag laten maken
Brigitte
Boekomslag laten maken

Alle prijzen zijn exclusief btw

Boekomslag laten maken prijzen

 

Een boekomslag laten maken

Een boekomslag laten maken is vaak de laatste stap in het proces van schrijven tot boek. Het is echter ook een zeer belangrijke stap die het succes van uw boek kan maken of breken. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een professionele designer met verstand van zaken. Bij logo-latenontwerpen.nl kunnen wij op korte termijn en tegen een betaalbare prijs een effectief boekomslag ontwerpen dat volledig voldoet aan uw wensen.

Waarom een boekomslag laten maken?

Een goed boekomslag – ook wel de cover van een boek genoemd – voldoet aan een aantal eisen. Naast de technische vereisten speelt het ontwerp een doorslaggevende rol. De kleuren, de afbeeldingen en het lettertype zijn misschien nog wel belangrijker dan de titel en de tekst op de achterflap. Ook de positionering van de verschillende elementen luistert nauw. Het is fijn wanneer u bij het ontwerp van een boekomslag kunt vertrouwen op de kennis en kunde van een expert. Ons team van experts heeft al vele succesvolle boekomslagen ontworpen en zal ook uw wensen met veel enthousiasme vertalen naar het professionele boekomslag dat uw boek verdient.

Boekomslag laten maken
Boekomslag laten maken

Hoe werkt een boekomslag laten maken?

Om een boekomslag door ons te laten ontwerpen, neemt u contact op via ons telefoonnummer of e-mailadres. De accountmanager zal vervolgens alle mogelijkheden met u bespreken. Natuurlijk levert u ons de titel, de eventuele ondertitel, de naam van de auteur en de tekst voor de achterflap aan. Op de achterflap kunt u naast een globale samenvatting van de inhoud een korte biografie of een positieve recensie plaatsen. Onze experts gaan vervolgens aan de slag om een ontwerp voor u te maken. Naast de voor- en achterzijde wordt de rugzijde niet vergeten, in boekhandels moet de klant immers vaak gegrepen worden door het ontwerp van deze zijde. Wij werken net zolang aan het ontwerp totdat u tevreden bent met het eindresultaat. U ontvangt van ons een bestand voor online en offline gebruik dat volledige uw eigendom is.

De voordelen van logo-latenontwerpen.nl

Bij ons kunt u altijd profiteren van professionele ontwerpen tegen betaalbare prijzen. Daarnaast zijn er nog een aantal andere voordelen ten opzichte van andere designbureaus. Zo werken wij met een 100% tevredenheidsgarantie en stoppen wij niet met de opdracht totdat u tevreden bent met het eindresultaat. Bovendien kunnen wij onze ontwerpen snel opleveren. Dit komt met name door de korte lijntjes binnen ons bedrijf. U werkt met een vast contactpersoon die u gedurende het volledige proces begeleidt. Onze ontwerpen worden altijd uw volledige eigendom, u kunt deze dus naar eigen inzicht gebruiken. Wilt u ook profiteren van onze voordelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Meer informatie

Wilt u ook een boekomslag laten maken door de experts van logo-latenontwerpen.nl? Neem dan direct contact op om de mogelijkheden voor uw boek te bespreken. Wij kunnen u gelijk een vrijblijvende prijsopgave voor uw ontwerp geven. Wij beantwoorden op werkdagen tijdens kantooruren graag al uw vragen op (0318) 78 72 88. Buiten onze openingstijden kunt u mailen naar [email protected] of een bericht sturen via het contactformulier.

Boekomslag laten maken

Van uitstel komt afstel

Een bedrijfslogo laten ontwerpen of een complete huisstijl? Laten we direct beginnen!