Een beller is sneller

Logo | Huisstijl | Website | Webshop

Logo voor stukadoor

30% korting
Op alle pakketten

Wij leveren kwaliteit

Sinds 2013 vertrouwd door 500+ klanten, omdat wij prachtige logo’s, huisstijlen en websites ontwikkelen. Inclusief 100% tevredenheidsgarantie.

#trots

Een kleine greep uit ons portfolio

 

 

 

 

 

 

Logo voor stukadoor met garanties

Unieke branding

Wij bouwen een uniek logo voor u. Uw nieuwe logo kunt u gebruiken voor websites (PNG en JPG) en print (EPS en PDF).

100% tevredenheidsgarantie

U wilt zekerheid voor een vast bedrag, dat begrijpen wij. Daarom 100% tevredenheidsgarantie. We gaan door tot u tevreden bent.

Meerdere designs

U ontvangt meerdere designs van ons. Op basis daarvan kunt u een keuze maken of correctie op één van de logo’s laten uitvoeren.

100% eigendomsrecht

U bent 100% eigenaar van uw logo. Dit betekent dat u geen toestemming nodig heeft om uw logo te reproduceren 

Support

Na de oplevering staan we nog steeds klaar voor u. Ons team staat op werkdagen (telefonisch of per mail) voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Snelle levering

We leveren snel, maar wél met de juiste kwaliteit. Dit betekent dat u geen last heeft van lange wachtrijen. Wij leveren u binnen 48 uur de eerste designs. 

u

Geen inspiratie?

Soms weet u nog niet wat u wilt, dat is geen probleem. Wellicht kunt u ons aangeven welke kleuren u aanspreken. Dan gaan wij voor u aan het werk.

Vaste accountmanager

Wij houden van korte lijntjes zodat we optimaal kunnen sparren én snel kunnen schakelen. Daarom krijgt u één-op-één ondersteuning van uw accountmanager.

Wij geven uw bedrijf een professionele uitstraling

Vraag volledig gratis een offerte aan

hier doen we het voor!

Logo voor stukadoor nodig? Bekijk onze reviews!

Logo voor stukadoor
Dynamiet Nederland
- Goed advies voor aanvang opdracht- Prijs-kwaliteitverhouding is goed- Schakelen snel
Logo voor stukadoor
Sander Ulehake
Heel mooi en snel werk!
Logo voor stukadoor
Ibrahiem Mohammed
Logo voor stukadoor
Sonia Santos
Hele.leuke samenwerking. Zit ook een super tempo achter. Echt het gevoel, dat er naar je geluisterd wordt. Jammer dat door Corona de fysieke samenwerking niet tot stand konn komen.Dan was de creatie nog persoonlijker geweest.Maar.overall zeer content.
Logo voor stukadoor
Vincent Welten
Niet alleen een fijne samenwerking, maar ook nog erg snel en vakkundig.
Logo voor stukadoor
Brenda Bezemer
Logo voor stukadoor
Ellen Van Voornveld
Logo voor stukadoor
Ls De
Logo voor stukadoor
Nomaan Reza
Logo voor stukadoor
Erik Compadre
Logo voor stukadoor
Pinar Turker
Denken goed mee. Raad het zeker aan.
Logo voor stukadoor
Turia Dell' Innocenti
Fijne samenwerking, snelle service, betaalbaar, super resultaat, tevreden!
Logo voor stukadoor
Casa Buena
Mooie logo's, prettige communicatie.
Logo voor stukadoor
Chanelle Albertus
Wij zijn zeer tevreden!Goede en snelle service, fijne communicatie en een top ontwerp binnen no time!Dankje Cassandra voor ons geweldige logo !
Logo voor stukadoor
Bart Niemantsverdriet
Logo voor stukadoor
Joost Geerdink
zeer prettige samenwerking gezien ik best veel eisen /vragen had werd alles zonder enig probleem opgelost!! aanrader!
Logo voor stukadoor
Lascifo S
Snelle service en gaan door tot dat je tevreden bent! 😁
Logo voor stukadoor
Linda Kooijman
Logo voor stukadoor
Abdi Samantar
Ik ben blij met de logo die dit bedrijf voor mij ontworpen heeftService was top
Logo voor stukadoor
rami chuhuf
👍🔝
Logo voor stukadoor
A.R. Ramradj
Voor het eerst een online ontwerper nodig gehad voor een professionele logo. Vanaf het eerste contactmoment is er een vriendelijke, meedenkende en geduldige samenwerking. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Elke keer is onze mening en ideeen meegenomen en zijn onze wensen elke keer gerespecteerd en waar nodig ook elke keer gewijzigd. We hebben veel materialen gehad om over na te denken en om uit te kiezen. Door eigen inbreng van ons en ook vanuit hen zijn we tot een zeer mooie en professionele logo gekomen.Dankjewel voor het mooie eindproduct en ervaring met jullie diensten.Groetjes,Richard & Aarti
Logo voor stukadoor
EURObizz Academy
Logo voor stukadoor
Petra Zomer
Fijn contact, wordt goed naar je geluisterd en heel belangrijk snel en mooi resultaat.
Logo voor stukadoor
Ismayil 78
Logo voor stukadoor
Asmara Smit
Logo voor stukadoor
Margo Luurssen-Verbeek
Super tevreden. Er wordt begrepen wat je wilt uitbrengen. Een aanrader voor iedereen! En er wordt snel gehandeld wat voor een ondernemer heel erg prettig is.
Logo voor stukadoor
Kadir Unal
Logo voor stukadoor
Dylaan Broer
Logo voor stukadoor
HARLEM0271
Logo voor stukadoor
lex leenders
Dit is een echte aanrader!! Snel, duidelijk en geen onaangename verassingen aan het eind.Er wordt goed geluisterd wat de wensen zijn, en het resultaat is verbluffend!!
Logo voor stukadoor
Kim
Snel geregeld, mooi logo. Vriendelijk contact. Ik ben blij! Aanrader
Logo voor stukadoor
Frank Vogel
Mooie logo ontworpen , vriendelijk en snel geholpen.Er wordt gedaan wat gevraagd wordt.
Logo voor stukadoor
Brigitte
Logo voor stukadoor

Alle prijzen zijn exclusief btw

Logo voor stukadoor prijzen

 

Logo voor stukadoor laten ontwerpen

U wilt een logo voor stukadoor laten ontwerpen, maar niet te veel geld betalen. Dat begrijpen wij. Daarom hanteren wij voor onze diensten eerlijke en betaalbare prijzen. Zo blijft een professioneel bedrijfslogo voor iedereen bereikbaar, ook voor de startende ondernemer. Wilt u direct een indruk van onze pakketten en tarieven? Neemt u dan een kijkje op onze tarievenpagina. Hieronder vertellen wij u meer over het belang van een uniek logo en hoe u een logo kunt laten ontwerpen door logo-latenontwerpen.nl.

Het belang van een uniek logo voor stukadoor

Wie als zelfstandig stukadoor aan de slag gaat, zal een uniek logo moeten gebruiken om zich te onderscheiden van de concurrentie. Er zijn immers tal van andere ondernemingen die dezelfde diensten aanbieden. Een logo moet daarom in de eerste plaats uniek en opvallend zijn, de klant moet zich direct aangetrokken voelen. Het is daarbij wel belangrijk dat het logo de belofte waarmaakt. Daarom moet een logo altijd direct een indruk geven van de diensten die u levert. Bovendien is het logo een onderdeel van de huisstijl, dus het moet qua kleur en vormgeving passen bij de looks en feels die u reeds hanteert. Kiest u voor een logo dat is gemaakt door ons team van experts, dan weet u zeker dat u een goed logo krijgt.

Logo voor stukadoor
Logo voor stukadoor

Wat kost een logo laten ontwerpen?

Een logo laten ontwerpen is goedkoper dan u denkt. U heeft al een uniek bedrijfslogo vanaf €139. Indien u naast een logo ook een huisstijl wilt laten ontwerpen, een bedrijfswebsite of een ander product, dan kunt u profiteren van voordelige pakketprijzen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave op maat. Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie zodat u altijd zeker weet dat het eindresultaat voldoet aan uw verwachtingen. Zo krijgt u de beste kwaliteit tegen een fractie van de prijs die u anders zou betalen.

Hoe werkt een logo laten ontwerpen?

U kunt ons via de website de opdracht geven om een logo voor stukadoor te ontwerpen. Dit doet u door een pakket te kiezen op de tarievenpagina. Het is ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Nadat wij uw input hebben ontvangen, gaan we voor u aan de slag. Ons team van ontwerpers maakt een aantal ontwerpen voor u waar u uit kunt kiezen. Eventueel brengen wij nog enkele correcties aan voordat u het logo goedkeurt. Het definitieve logo ontvangt u in verschillende bestandstypes zodat u deze online en offline kunt gebruiken. Het logo is volledig uw eigendom, dus u kunt deze naar eigen inzicht gebruiken.

Meer informatie over onze design

Bent u enthousiast geworden over onze diensten en wilt u ook een logo voor stukadoor laten ontwerpen? Plaats dan direct uw opdracht via de website. Wilt u eerst meer informatie ontvangen over onze producten en werkwijze of heeft u behoefte aan een persoonlijk advies op maat? Dan kunt u ons tijdens kantooruren altijd bereiken op (0318) 78 72 88. In de avond en in het weekend kunt u een bericht versturen naar info@logo-latenontwerpen.nl of het contactformulier gebruiken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Logo voor stukadoor

Van uitstel komt afstel

Een logo laten ontwerpen of een complete huisstijl? Laten we direct beginnen!