Logo | Huisstijl | Website | Webshop

Logo laten ontwerpen

30% korting
Op alle pakketten

Wij leveren kwaliteit

Sinds 2013 vertrouwd door 500+ klanten, omdat wij prachtige logo’s, huisstijlen en websites ontwikkelen. Inclusief 100% tevredenheidsgarantie.

#trots

Een kleine greep uit ons portfolio

 

 

 

 

 

 

Logo laten ontwerpen met garanties

Unieke branding

Wij bouwen een uniek logo voor u. Uw nieuwe logo kunt u gebruiken voor websites (PNG en JPG) en print (EPS en PDF).

100% tevredenheidsgarantie

U wilt zekerheid voor een vast bedrag, dat begrijpen wij. Daarom 100% tevredenheidsgarantie. We gaan door tot u tevreden bent.

Meerdere designs

U ontvangt meerdere designs van ons. Op basis daarvan kunt u een keuze maken of correctie op één van de logo’s laten uitvoeren.

100% eigendomsrecht

U bent 100% eigenaar van uw logo. Dit betekent dat u geen toestemming nodig heeft om uw logo te reproduceren 

Support

Na de oplevering staan we nog steeds klaar voor u. Ons team staat op werkdagen (telefonisch of per mail) voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Snelle levering

We leveren snel, maar wél met de juiste kwaliteit. Dit betekent dat u geen last heeft van lange wachtrijen. Wij leveren u binnen 48 uur de eerste designs. 

u

Geen inspiratie?

Soms weet u nog niet wat u wilt, dat is geen probleem. Wellicht kunt u ons aangeven welke kleuren u aanspreken. Dan gaan wij voor u aan het werk.

Vaste accountmanager

Wij houden van korte lijntjes zodat we optimaal kunnen sparren én snel kunnen schakelen. Daarom krijgt u één-op-één ondersteuning van uw accountmanager.

Wij geven uw bedrijf een professionele uitstraling

Vraag volledig gratis een offerte aan

hier doen we het voor!

Logo laten ontwerpen? Bekijk onze reviews!

Logo laten ontwerpen
Brenda Bezemer
Logo laten ontwerpen
Ellen Van Voornveld
Logo laten ontwerpen
Ls De
Logo laten ontwerpen
Nomaan Reza
Fijne communicatie, snelle service en een super mooi ontwerp voor een betaalbare prijs! Top!
Logo laten ontwerpen
Les Bagages
Logo laten ontwerpen
Erik Compadre
Denken goed mee. Raad het zeker aan.
Logo laten ontwerpen
Pinar Turker
Fijne samenwerking, snelle service, betaalbaar, super resultaat, tevreden!
Logo laten ontwerpen
Turia Dell' Innocenti
Mooie logo's, prettige communicatie.
Logo laten ontwerpen
Ruud Wetzels
Wij zijn zeer tevreden!Goede en snelle service, fijne communicatie en een top ontwerp binnen no time!Dankje Cassandra voor ons geweldige logo !
Logo laten ontwerpen
Chanelle Albertus
Cassandra verdient meer dan 5 sterren. Super snelle en goede communicate, eerlijk, flexibel en bovenal een te gek logo. Absolute aanrader!
Logo laten ontwerpen
Rutger Kuiper
Logo laten ontwerpen
Bart Niemantsverdriet
zeer prettige samenwerking gezien ik best veel eisen /vragen had werd alles zonder enig probleem opgelost!! aanrader!
Logo laten ontwerpen
Joost Geerdink
Snelle service en gaan door tot dat je tevreden bent! 😁
Logo laten ontwerpen
Lascifo S
Logo laten ontwerpen
Linda Kooijman
Ik ben blij met de logo die dit bedrijf voor mij ontworpen heeftService was top
Logo laten ontwerpen
Abdi Samantar
👍🔝
Logo laten ontwerpen
rami chuhuf
Voor het eerst een online ontwerper nodig gehad voor een professionele logo. Vanaf het eerste contactmoment is er een vriendelijke, meedenkende en geduldige samenwerking. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Elke keer is onze mening en ideeen meegenomen en zijn onze wensen elke keer gerespecteerd en waar nodig ook elke keer gewijzigd. We hebben veel materialen gehad om over na te denken en om uit te kiezen. Door eigen inbreng van ons en ook vanuit hen zijn we tot een zeer mooie en professionele logo gekomen.Dankjewel voor het mooie eindproduct en ervaring met jullie diensten.Groetjes,Richard & Aarti
Logo laten ontwerpen
A.R. Ramradj
Logo laten ontwerpen
EURObizz Academy
Fijn contact, wordt goed naar je geluisterd en heel belangrijk snel en mooi resultaat.
Logo laten ontwerpen
Petra Zomer
Logo laten ontwerpen
Ismayil 78
Logo laten ontwerpen
Asmara Smit
Super tevreden. Er wordt begrepen wat je wilt uitbrengen. Een aanrader voor iedereen! En er wordt snel gehandeld wat voor een ondernemer heel erg prettig is.
Logo laten ontwerpen
Margo Luurssen-Verbeek
Logo laten ontwerpen
Kadir Unal
Logo laten ontwerpen
Dylaan Broer
Logo laten ontwerpen
HARLEM0271
Dit is een echte aanrader!! Snel, duidelijk en geen onaangename verassingen aan het eind.Er wordt goed geluisterd wat de wensen zijn, en het resultaat is verbluffend!!
Logo laten ontwerpen
lex leenders
Snel geregeld, mooi logo. Vriendelijk contact. Ik ben blij! Aanrader
Logo laten ontwerpen
Kim
Mooie logo ontworpen , vriendelijk en snel geholpen.Er wordt gedaan wat gevraagd wordt.
Logo laten ontwerpen
Frank Vogel
Logo laten ontwerpen
Brigitte
Logo laten ontwerpen

Alle prijzen zijn exclusief btw

Leuk, maar wat kost een logo laten ontwerpen?

 

Hoe werkt logo laten ontwerpen?

U kunt vandaag nog het ontwerpproces van een nieuw logo in gang zetten. Kies voor één van onze pakketten, dan neemt uw persoonlijke accountmanager contact met u op om te sparren over uw bedrijfslogo. Binnen 48 uur kunt u de ontwerpen al verwachten en beoordelen. U krijgt daarbij altijd de keuze uit meerdere logo’s. Wellicht bent u direct tevreden over één van de ontwerpen, dan krijgt u direct de beschikking over het logo voor online gebruik en in print. Bent u nog niet (helemaal) tevreden? Wij werken net zo lang aan het logo totdat u volledig tevreden bent met het eindresultaat. Het logo dat wij voor u ontwerpen wordt vervolgens volledig uw eigendom zodat u het naar eigen inzicht kunt toepassen.

Waarom een logo laten ontwerpen?

Waarom een logo laten ontwerpen? Een bedrijfslogo laten ontwerpen vraagt om de nodige expertise. Het logo moet niet alleen uniek zijn, maar ook een goede weerspiegeling zijn van uw bedrijf. Bovendien moet een logo opvallend zijn, zodat deze een blijvende indruk achterlaat bij de klant. Daarnaast moet een logo ook technisch goed in elkaar zitten. Om een logo te ontwerpen dat aan al deze zaken voldoet, kunt u beter kiezen voor een professioneel designer. Wij weten uw wensen te vertalen naar een uniek bedrijfslogo dat u zowel online als in druk kunt gebruiken. Onze pakketten zijn zeer scherp geprijsd zodat deze ook toegankelijk zijn voor de beginnende ondernemer met een beperkt budget. Zo kunt de kosten voor een logo laten maken beperken.

Logo laten ontwerpen
Logo laten ontwerpen

Logo ontwerp door grafische designers

De prijs van een logo laten maken varieert enorm, de kwaliteit ook. Kiest u ervoor om uw bedrijfslogo te laten ontwerpen door ons team van experts? Dan kunt u profiteren van een aantal voordelen. Ten eerste profiteert u van een uiterst scherpe prijs waardoor het wel heel aantrekkelijk wordt om uw logo door ons te laten ontwerpen. Bovendien kunt u ook voor het design van andere onderdelen van uw (online) marketing bij ons terecht. Wij bieden diverse pakketten aan. Zo kunt u een complete huisstijl laten ontwerpen met of zonder website. Andere zaken die wij ontwerpen; brochures, flyers, productverpakking, visitekaartjes, apps, boekomslag, posters, folders, banner, video animatie etc. Daarnaast werken wij met korte lijntjes en kunnen daardoor een snel resultaat voor u realiseren. Het grootste voordeel is echter onze 100% tevredenheidsgarantie. Onze werkzaamheden voor u zijn pas afgerond wanneer u tevreden bent over ons design.

Professioneel Logo laten ontwerpen

Wilt u een professioneel logo ontwerp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team van experts heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en andere designontwerpen waarmee u zich kunt onderscheiden van de concurrent. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Op deze pagina vertellen wij u meer over onze werkwijze en van welke voordelen u als klant kunt profiteren.

BedrijfsLogo laten ontwerpen

Het conceptualiseren van een effectief logo kan een hele uitdaging zijn. Een logo moet kunnen voldoen aan bestaande ontwerpprincipes en normen zoals: balans, eenheid, uitlijning, witruimte en contrast. Het moet ook bestand zijn tegen verkleinen. Of het nu over een billboard wordt gespat of op een visitekaartje wordt afgedrukt, het moet zijn integriteit en originele vorm behouden. Dit is een echte uitdaging voor elk logo-ontwerpbedrijf. Uiteindelijk is een logo altijd de eerste associatie die klanten maken met het merk van een bedrijf. Het negeren van het ontwerpprincipes om  sneller tot een resultaat te komen of geld te besparen, kan uiteindelijk duurdere gevolgen hebben. Aan de andere kant kan een gedenkwaardig logo dienen als springplank voor een nieuwe merkstrategie en kan het imago van een bedrijf opnieuw worden gedefinieerd voor de consument. 

Uniek Logo laten ontwerpen

De meeste nieuwe websitebezoekers nemen minder dan drie seconden om een ​​volledige webpagina te scannen, in die drie seconden kijken ze naar het logo en vormen hun eerste indrukken. Een goed logo wordt iconisch en gedenkwaardig omdat het de waarden van uw bedrijf communiceert. Uw logo is het gezicht van uw merk. Het moet opvallend, gemakkelijk herkenbaar en geschikt zijn voor uw bedrijf. Uiteindelijk is het tot stand brengen van een goede connectie met uw klanten het doel van een goed logo-ontwerp. Veel bedrijven hebben baat gehad bij onze aanpak en we hebben veel succesvolle logo’s ontworpen in een breed scala van industrieën. Een doeltreffend logo ontstaat ​​uit de samenwerking tussen u en onze ontwerpers. We stellen veel vragen en luisteren naar de antwoorden om een ​​duidelijke richting te vinden. Zodra we uw doelstellingen en uw doelmarkt hebben vastgesteld, gaan we aan de slag met ontwerpen. Vervolgens volgen er feedbackrondes, hierbij passen we uw logo aan totdat u de definitieve versie kiest. 

Logo laten ontwerpen

Meer informatie?

Wilt u ook een professioneel logo laten ontwerpen? Ga dan direct naar de pakketten waar u meer kunt lezen over onze diensten en prijzen en kies een pakket dat bij u past. Wij nemen op korte termijn contact met u op om uw wensen te bespreken. Wilt u liever eerst meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met via [email protected] of het contactformulier op de website. Op maandag tot en met vrijdag zijn wij ook bereikbaar op (0318) 78 72 88.

Van uitstel komt afstel

Een bedrijfslogo laten ontwerpen of een complete huisstijl? Laten we direct beginnen!