Een beller is sneller

Logo | Huisstijl | Website | Webshop

Logo voor timmerman

30% korting
Op alle pakketten

Wij leveren kwaliteit

Sinds 2013 vertrouwd door 500+ klanten, omdat wij prachtige logo’s, huisstijlen en websites ontwikkelen. Inclusief 100% tevredenheidsgarantie.

#trots

Een kleine greep uit ons portfolio

 

 

 

 

 

 

Logo voor timmerman met garanties

Unieke branding

Wij bouwen een uniek logo voor u. Uw nieuwe logo kunt u gebruiken voor websites (PNG en JPG) en print (EPS en PDF).

100% tevredenheidsgarantie

U wilt zekerheid voor een vast bedrag, dat begrijpen wij. Daarom 100% tevredenheidsgarantie. We gaan door tot u tevreden bent.

Meerdere designs

U ontvangt meerdere designs van ons. Op basis daarvan kunt u een keuze maken of correctie op één van de logo’s laten uitvoeren.

100% eigendomsrecht

U bent 100% eigenaar van uw logo. Dit betekent dat u geen toestemming nodig heeft om uw logo te reproduceren 

Support

Na de oplevering staan we nog steeds klaar voor u. Ons team staat op werkdagen (telefonisch of per mail) voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Snelle levering

We leveren snel, maar wél met de juiste kwaliteit. Dit betekent dat u geen last heeft van lange wachtrijen. Wij leveren u binnen 48 uur de eerste designs. 

u

Geen inspiratie?

Soms weet u nog niet wat u wilt, dat is geen probleem. Wellicht kunt u ons aangeven welke kleuren u aanspreken. Dan gaan wij voor u aan het werk.

Vaste accountmanager

Wij houden van korte lijntjes zodat we optimaal kunnen sparren én snel kunnen schakelen. Daarom krijgt u één-op-één ondersteuning van uw accountmanager.

Wij geven uw bedrijf een professionele uitstraling

Vraag volledig gratis een offerte aan

hier doen we het voor!

Logo voor timmerman nodig? Bekijk onze reviews!

Logo voor timmerman
Dynamiet Nederland
- Goed advies voor aanvang opdracht- Prijs-kwaliteitverhouding is goed- Schakelen snel
Logo voor timmerman
Sander Ulehake
Heel mooi en snel werk!
Logo voor timmerman
Ibrahiem Mohammed
Logo voor timmerman
Sonia Santos
Hele.leuke samenwerking. Zit ook een super tempo achter. Echt het gevoel, dat er naar je geluisterd wordt. Jammer dat door Corona de fysieke samenwerking niet tot stand konn komen.Dan was de creatie nog persoonlijker geweest.Maar.overall zeer content.
Logo voor timmerman
Vincent Welten
Niet alleen een fijne samenwerking, maar ook nog erg snel en vakkundig.
Logo voor timmerman
Brenda Bezemer
Logo voor timmerman
Ellen Van Voornveld
Logo voor timmerman
Ls De
Logo voor timmerman
Nomaan Reza
Logo voor timmerman
Erik Compadre
Logo voor timmerman
Pinar Turker
Denken goed mee. Raad het zeker aan.
Logo voor timmerman
Turia Dell' Innocenti
Fijne samenwerking, snelle service, betaalbaar, super resultaat, tevreden!
Logo voor timmerman
Casa Buena
Mooie logo's, prettige communicatie.
Logo voor timmerman
Chanelle Albertus
Wij zijn zeer tevreden!Goede en snelle service, fijne communicatie en een top ontwerp binnen no time!Dankje Cassandra voor ons geweldige logo !
Logo voor timmerman
Bart Niemantsverdriet
Logo voor timmerman
Joost Geerdink
zeer prettige samenwerking gezien ik best veel eisen /vragen had werd alles zonder enig probleem opgelost!! aanrader!
Logo voor timmerman
Lascifo S
Snelle service en gaan door tot dat je tevreden bent! 😁
Logo voor timmerman
Linda Kooijman
Logo voor timmerman
Abdi Samantar
Ik ben blij met de logo die dit bedrijf voor mij ontworpen heeftService was top
Logo voor timmerman
rami chuhuf
👍🔝
Logo voor timmerman
A.R. Ramradj
Voor het eerst een online ontwerper nodig gehad voor een professionele logo. Vanaf het eerste contactmoment is er een vriendelijke, meedenkende en geduldige samenwerking. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Elke keer is onze mening en ideeen meegenomen en zijn onze wensen elke keer gerespecteerd en waar nodig ook elke keer gewijzigd. We hebben veel materialen gehad om over na te denken en om uit te kiezen. Door eigen inbreng van ons en ook vanuit hen zijn we tot een zeer mooie en professionele logo gekomen.Dankjewel voor het mooie eindproduct en ervaring met jullie diensten.Groetjes,Richard & Aarti
Logo voor timmerman
EURObizz Academy
Logo voor timmerman
Petra Zomer
Fijn contact, wordt goed naar je geluisterd en heel belangrijk snel en mooi resultaat.
Logo voor timmerman
Ismayil 78
Logo voor timmerman
Asmara Smit
Logo voor timmerman
Margo Luurssen-Verbeek
Super tevreden. Er wordt begrepen wat je wilt uitbrengen. Een aanrader voor iedereen! En er wordt snel gehandeld wat voor een ondernemer heel erg prettig is.
Logo voor timmerman
Kadir Unal
Logo voor timmerman
Dylaan Broer
Logo voor timmerman
HARLEM0271
Logo voor timmerman
lex leenders
Dit is een echte aanrader!! Snel, duidelijk en geen onaangename verassingen aan het eind.Er wordt goed geluisterd wat de wensen zijn, en het resultaat is verbluffend!!
Logo voor timmerman
Kim
Snel geregeld, mooi logo. Vriendelijk contact. Ik ben blij! Aanrader
Logo voor timmerman
Frank Vogel
Mooie logo ontworpen , vriendelijk en snel geholpen.Er wordt gedaan wat gevraagd wordt.
Logo voor timmerman
Brigitte
Logo voor timmerman

Alle prijzen zijn exclusief btw

Logo voor timmerman prijzen

 

Uniek logo voor timmerman laten ontwerpen

Bent u op zoek naar een logo voor timmerman waarmee u zich kunt onderscheiden van de concurrentie? Laat dan nu uw bedrijfslogo ontwerpen door de experts van logo-latenontwerpen.nl. Met onze jarenlange ervaring kunnen we ook voor uw bedrijf een uniek logo ontwerpen waarmee u de herkenbaarheid en professionaliteit van uw bedrijf versterkt. Kies direct een pakket op onze tarievenpagina of lees hieronder meer over onze werkwijze.

Logo voor timmerman laten ontwerpen

Het kan lastig zijn om als timmerman een uniek logo te ontwerpen voor uw onderneming. U heeft immers te maken met veel concurrentie waardoor het een uitdaging is om op te vallen met uw logo. Voor onze specialisten is het echter een uitdaging om voor iedere onderneming een ontwerp te maken dat volledig aan uw wensen voldoet. Een goed logo is niet alleen opvallend, maar weerspiegelt ook de diensten die u levert. Bovendien moet het logo qua kleuren en lettertype goed passen bij uw bedrijf en het imago versterken. Ons team van experts weet precies ze deze klus voor u aan moeten pakken. Zo bent u verzekerd van een logo dat niet alleen qua vormgeving voldoet aan uw wensen, maar ook nog eens uiterst effectief is.

Logo voor timmerman
Logo voor timmerman

Hoe werkt het?

U kunt ons heel eenvoudig een opdracht geven via de website. U kiest een pakket dat een logo-ontwerp omvat of kiest voor een breder pakket waarbij u de opdracht geeft om een huisstijl en/of een bedrijfswebsite te ontwerpen. Na uw aanvraag nemen wij contact met u op om de details te bespreken. Zo kunnen wij uw persoonlijke wensen goed in kaart brengen. Na dit gesprek gaan de designers voor u aan de slag. Binnen enkele dagen krijgt u de eerste ontwerpen aangeleverd. U kiest het ontwerp dat u het meeste aanspreekt en vertelt ons eventueel wat u nog wilt veranderen om het ontwerp te perfectioneren. Nadat u het definitieve ontwerp heeft goedgekeurd, ontvangt u het logo in bestandtypes voor online en offline gebruik. Het logo voor timmerman is nu uw eigendom.

Waarom kiezen voor ons?

U profiteert bij ons van een aantal leuke voordelen. Allereerst rekenen we eerlijke en betaalbare prijzen voor onze diensten terwijl wij hoogwaardige producten afleveren. Zo kunt u effectief concurreren met de grote spelers binnen uw branche. Bovendien werken wij met een 100% tevredenheidsgarantie waardoor wij pas stoppen met het perfectioneren van het ontwerp als u 100% tevreden bent over het eindresultaat. Tot slot werken wij met korte communicatielijnen waardoor wij onze opdrachten snel kunnen voltooien. Ook heeft u gedurende het project altijd één vast aanspreekpunt wat de kwaliteit van de samenwerking ten goede komt.

Meer informatie

Wilt u ook een logo voor timmerman laten ontwerpen door onze design experts? Bestel dan direct één van onze voordelige pakketten via de website. Heeft u nog vragen over onze diensten of wilt u een deskundig advies op maat? Dan kunt u ons op werkdagen bereiken op (0318) 78 72 88. Buiten onze openingstijden stuurt u een bericht naar info@logo-latenontwerpen.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Logo voor timmerman

Van uitstel komt afstel

Meer informatie over een logo laten ontwerpen? Laten we direct beginnen!