Een beller is sneller

Logo | Huisstijl | Website | Webshop

Logo voor rijschool

30% korting
Op alle pakketten

Wij leveren kwaliteit

Sinds 2013 vertrouwd door 500+ klanten, omdat wij prachtige logo’s, huisstijlen en websites ontwikkelen. Inclusief 100% tevredenheidsgarantie.

#trots

Een kleine greep uit ons portfolio

 

 

 

 

 

 

Logo voor rijschool met garanties

Unieke branding

Wij bouwen een uniek logo voor u. Uw nieuwe logo kunt u gebruiken voor websites (PNG en JPG) en print (EPS en PDF).

100% tevredenheidsgarantie

U wilt zekerheid voor een vast bedrag, dat begrijpen wij. Daarom 100% tevredenheidsgarantie. We gaan door tot u tevreden bent.

Meerdere designs

U ontvangt meerdere designs van ons. Op basis daarvan kunt u een keuze maken of correctie op één van de logo’s laten uitvoeren.

100% eigendomsrecht

U bent 100% eigenaar van uw logo. Dit betekent dat u geen toestemming nodig heeft om uw logo te reproduceren 

Support

Na de oplevering staan we nog steeds klaar voor u. Ons team staat op werkdagen (telefonisch of per mail) voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Snelle levering

We leveren snel, maar wél met de juiste kwaliteit. Dit betekent dat u geen last heeft van lange wachtrijen. Wij leveren u binnen 48 uur de eerste designs. 

u

Geen inspiratie?

Soms weet u nog niet wat u wilt, dat is geen probleem. Wellicht kunt u ons aangeven welke kleuren u aanspreken. Dan gaan wij voor u aan het werk.

Vaste accountmanager

Wij houden van korte lijntjes zodat we optimaal kunnen sparren én snel kunnen schakelen. Daarom krijgt u één-op-één ondersteuning van uw accountmanager.

Wij geven uw bedrijf een professionele uitstraling

Vraag volledig gratis een offerte aan

hier doen we het voor!

Logo voor rijschool nodig? Bekijk onze reviews!

Logo voor rijschool
Sander Ulehake
Heel mooi en snel werk!
Logo voor rijschool
Ibrahiem Mohammed
Logo voor rijschool
Sonia Santos
Hele.leuke samenwerking. Zit ook een super tempo achter. Echt het gevoel, dat er naar je geluisterd wordt. Jammer dat door Corona de fysieke samenwerking niet tot stand konn komen.Dan was de creatie nog persoonlijker geweest.Maar.overall zeer content.
Logo voor rijschool
Vincent Welten
Niet alleen een fijne samenwerking, maar ook nog erg snel en vakkundig.
Logo voor rijschool
Brenda Bezemer
Logo voor rijschool
Ellen Van Voornveld
Logo voor rijschool
Ls De
Logo voor rijschool
Nomaan Reza
Logo voor rijschool
Erik Compadre
Logo voor rijschool
Pinar Turker
Denken goed mee. Raad het zeker aan.
Logo voor rijschool
Turia Dell' Innocenti
Fijne samenwerking, snelle service, betaalbaar, super resultaat, tevreden!
Logo voor rijschool
Casa Buena
Mooie logo's, prettige communicatie.
Logo voor rijschool
Chanelle Albertus
Wij zijn zeer tevreden!Goede en snelle service, fijne communicatie en een top ontwerp binnen no time!Dankje Cassandra voor ons geweldige logo !
Logo voor rijschool
Bart Niemantsverdriet
Logo voor rijschool
Joost Geerdink
zeer prettige samenwerking gezien ik best veel eisen /vragen had werd alles zonder enig probleem opgelost!! aanrader!
Logo voor rijschool
Lascifo S
Snelle service en gaan door tot dat je tevreden bent! 😁
Logo voor rijschool
Linda Kooijman
Logo voor rijschool
Abdi Samantar
Ik ben blij met de logo die dit bedrijf voor mij ontworpen heeftService was top
Logo voor rijschool
rami chuhuf
👍🔝
Logo voor rijschool
A.R. Ramradj
Voor het eerst een online ontwerper nodig gehad voor een professionele logo. Vanaf het eerste contactmoment is er een vriendelijke, meedenkende en geduldige samenwerking. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Elke keer is onze mening en ideeen meegenomen en zijn onze wensen elke keer gerespecteerd en waar nodig ook elke keer gewijzigd. We hebben veel materialen gehad om over na te denken en om uit te kiezen. Door eigen inbreng van ons en ook vanuit hen zijn we tot een zeer mooie en professionele logo gekomen.Dankjewel voor het mooie eindproduct en ervaring met jullie diensten.Groetjes,Richard & Aarti
Logo voor rijschool
EURObizz Academy
Logo voor rijschool
Petra Zomer
Fijn contact, wordt goed naar je geluisterd en heel belangrijk snel en mooi resultaat.
Logo voor rijschool
Ismayil 78
Logo voor rijschool
Asmara Smit
Logo voor rijschool
Margo Luurssen-Verbeek
Super tevreden. Er wordt begrepen wat je wilt uitbrengen. Een aanrader voor iedereen! En er wordt snel gehandeld wat voor een ondernemer heel erg prettig is.
Logo voor rijschool
Kadir Unal
Logo voor rijschool
Dylaan Broer
Logo voor rijschool
HARLEM0271
Logo voor rijschool
lex leenders
Dit is een echte aanrader!! Snel, duidelijk en geen onaangename verassingen aan het eind.Er wordt goed geluisterd wat de wensen zijn, en het resultaat is verbluffend!!
Logo voor rijschool
Kim
Snel geregeld, mooi logo. Vriendelijk contact. Ik ben blij! Aanrader
Logo voor rijschool
Frank Vogel
Mooie logo ontworpen , vriendelijk en snel geholpen.Er wordt gedaan wat gevraagd wordt.
Logo voor rijschool
Brigitte
Logo voor rijschool

Alle prijzen zijn exclusief btw

Logo voor rijschool prijzen

 

Logo voor rijschool laten maken door logo-latenontwerpen.nl

Met een professioneel logo voor rijschool kunt u zich onderscheiden van andere rijscholen in de omgeving. Veel beginnend ondernemers zijn echter bang dat het laten ontwerpen van een logo veel geld kost. Logo-latenontwerpen.nl bewijst echter het tegendeel. Ons ontwerpteam ontwerpt voor u een logo van hoge kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. Ga direct naar onze tarievenpagina om een pakket te selecteren of lees eerst meer over onze werkwijze.

Logo voor rijschool laten ontwerpen

Het aantal rijscholen is de laatste jaren explosief gegroeid. Het is daarom nog belangrijker te worden om je te onderscheiden met een goed logo. Maar wanneer is een logo goed? In de eerste plaats moet een logo professionaliteit uitstralen, uniek zijn en de aandacht van de klant trekken. Tegelijkertijd moet het ontwerp aansluiten op de kleuren en vormgeving van je huidige huisstijl. Consistentie vergroot namelijk uw herkenbaarheid. Tot slot is het belangrijk dat uw logo een weerspiegeling is van uw bedrijfsactiviteiten. In uw geval moet het in een oogopslag duidelijk zijn dat u een rijschool heeft. Wilt u er zeker van zijn dat u een goed logo heeft voor uw bedrijf? Laat uw logo voor rijschool dan ontwerpen door onze experts.

Logo voor rijschool
Logo voor rijschool

Onze werkwijze

Kies één van onze pakketten op de website om ons de opdracht te geven een logo voor u te ontwerpen. U kunt kiezen voor een bedrijfslogo of dit uitbreiden met een huisstijl of een professionele bedrijfswebsite. Uw keuze is afhankelijk van uw wensen en uw budget. Indien u al een huisstijl en een website geeft, kunnen wij ervoor zorgen dat uw nieuwe logo naadloos aansluit op de looks en feels van uw huidige producten. Wij geven u altijd de keuze tussen verschillende logo’s die gedurende het project geperfectioneerd kunnen worden naar uw wensen. De eerste ontwerpen zijn al binnen 48 uur beschikbaar. Het definitieve ontwerp is volledig uw eigendom. U kunt deze gebruiken voor al uw online en offline publicaties.

Wat kost een professioneel logo?

Een professioneel logo hoeft helemaal niet duur te zijn, terwijl het een wereld van verschil kan betekenen voor het succes van uw onderneming. U kunt bij ons al een bedrijfslogo verkrijgen voor €139. Daarnaast zijn er voordeelpakketten beschikbaar waar het bedrijfslogo een onderdeel van vormt. Ga naar de tarievenpagina voor een actuele weergave van onze tarieven. Staat uw product er niet tussen of wilt u meer informatie over het laten ontwerpen van een bedrijfslogo? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie, een deskundig advies of een vrijblijvende prijsopgave.

Meer informatie over onze designs

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u direct een logo voor rijschool laten ontwerpen? Kies dan een pakket via onze site of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn op werkdagen bereikbaar op  (0318) 78 72 88. U kunt ook altijd een bericht sturen naar info@logo-latenontwerpen.nl of gebruik maken van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Logo voor rijschool

Van uitstel komt afstel

Een logo laten ontwerpen of een complete huisstijl? Laten we direct beginnen!