Een beller is sneller

Logo | Huisstijl | Website | Webshop

Logo voor klusbedrijf

30% korting
Op alle pakketten

Wij leveren kwaliteit

Sinds 2013 vertrouwd door 500+ klanten, omdat wij prachtige logo’s, huisstijlen en websites ontwikkelen. Inclusief 100% tevredenheidsgarantie.

#trots

Een kleine greep uit ons portfolio

 

 

 

 

 

 

Logo voor klusbedrijf met garanties

Unieke branding

Wij bouwen een uniek logo voor u. Uw nieuwe logo kunt u gebruiken voor websites (PNG en JPG) en print (EPS en PDF).

100% tevredenheidsgarantie

U wilt zekerheid voor een vast bedrag, dat begrijpen wij. Daarom 100% tevredenheidsgarantie. We gaan door tot u tevreden bent.

Meerdere designs

U ontvangt meerdere designs van ons. Op basis daarvan kunt u een keuze maken of correctie op één van de logo’s laten uitvoeren.

100% eigendomsrecht

U bent 100% eigenaar van uw logo. Dit betekent dat u geen toestemming nodig heeft om uw logo te reproduceren 

Support

Na de oplevering staan we nog steeds klaar voor u. Ons team staat op werkdagen (telefonisch of per mail) voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Snelle levering

We leveren snel, maar wél met de juiste kwaliteit. Dit betekent dat u geen last heeft van lange wachtrijen. Wij leveren u binnen 48 uur de eerste designs. 

u

Geen inspiratie?

Soms weet u nog niet wat u wilt, dat is geen probleem. Wellicht kunt u ons aangeven welke kleuren u aanspreken. Dan gaan wij voor u aan het werk.

Vaste accountmanager

Wij houden van korte lijntjes zodat we optimaal kunnen sparren én snel kunnen schakelen. Daarom krijgt u één-op-één ondersteuning van uw accountmanager.

Wij geven uw bedrijf een professionele uitstraling

Vraag volledig gratis een offerte aan

hier doen we het voor!

Logo voor klusbedrijf? Bekijk onze reviews!

Logo voor klusbedrijf
Sander Ulehake
Heel mooi en snel werk!
Logo voor klusbedrijf
Ibrahiem Mohammed
Logo voor klusbedrijf
Sonia Santos
Hele.leuke samenwerking. Zit ook een super tempo achter. Echt het gevoel, dat er naar je geluisterd wordt. Jammer dat door Corona de fysieke samenwerking niet tot stand konn komen.Dan was de creatie nog persoonlijker geweest.Maar.overall zeer content.
Logo voor klusbedrijf
Vincent Welten
Niet alleen een fijne samenwerking, maar ook nog erg snel en vakkundig.
Logo voor klusbedrijf
Brenda Bezemer
Logo voor klusbedrijf
Ellen Van Voornveld
Logo voor klusbedrijf
Ls De
Logo voor klusbedrijf
Nomaan Reza
Logo voor klusbedrijf
Erik Compadre
Logo voor klusbedrijf
Pinar Turker
Denken goed mee. Raad het zeker aan.
Logo voor klusbedrijf
Turia Dell' Innocenti
Fijne samenwerking, snelle service, betaalbaar, super resultaat, tevreden!
Logo voor klusbedrijf
Casa Buena
Mooie logo's, prettige communicatie.
Logo voor klusbedrijf
Chanelle Albertus
Wij zijn zeer tevreden!Goede en snelle service, fijne communicatie en een top ontwerp binnen no time!Dankje Cassandra voor ons geweldige logo !
Logo voor klusbedrijf
Bart Niemantsverdriet
Logo voor klusbedrijf
Joost Geerdink
zeer prettige samenwerking gezien ik best veel eisen /vragen had werd alles zonder enig probleem opgelost!! aanrader!
Logo voor klusbedrijf
Lascifo S
Snelle service en gaan door tot dat je tevreden bent! 😁
Logo voor klusbedrijf
Linda Kooijman
Logo voor klusbedrijf
Abdi Samantar
Ik ben blij met de logo die dit bedrijf voor mij ontworpen heeftService was top
Logo voor klusbedrijf
rami chuhuf
👍🔝
Logo voor klusbedrijf
A.R. Ramradj
Voor het eerst een online ontwerper nodig gehad voor een professionele logo. Vanaf het eerste contactmoment is er een vriendelijke, meedenkende en geduldige samenwerking. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Elke keer is onze mening en ideeen meegenomen en zijn onze wensen elke keer gerespecteerd en waar nodig ook elke keer gewijzigd. We hebben veel materialen gehad om over na te denken en om uit te kiezen. Door eigen inbreng van ons en ook vanuit hen zijn we tot een zeer mooie en professionele logo gekomen.Dankjewel voor het mooie eindproduct en ervaring met jullie diensten.Groetjes,Richard & Aarti
Logo voor klusbedrijf
EURObizz Academy
Logo voor klusbedrijf
Petra Zomer
Fijn contact, wordt goed naar je geluisterd en heel belangrijk snel en mooi resultaat.
Logo voor klusbedrijf
Ismayil 78
Logo voor klusbedrijf
Asmara Smit
Logo voor klusbedrijf
Margo Luurssen-Verbeek
Super tevreden. Er wordt begrepen wat je wilt uitbrengen. Een aanrader voor iedereen! En er wordt snel gehandeld wat voor een ondernemer heel erg prettig is.
Logo voor klusbedrijf
Kadir Unal
Logo voor klusbedrijf
Dylaan Broer
Logo voor klusbedrijf
HARLEM0271
Logo voor klusbedrijf
lex leenders
Dit is een echte aanrader!! Snel, duidelijk en geen onaangename verassingen aan het eind.Er wordt goed geluisterd wat de wensen zijn, en het resultaat is verbluffend!!
Logo voor klusbedrijf
Kim
Snel geregeld, mooi logo. Vriendelijk contact. Ik ben blij! Aanrader
Logo voor klusbedrijf
Frank Vogel
Mooie logo ontworpen , vriendelijk en snel geholpen.Er wordt gedaan wat gevraagd wordt.
Logo voor klusbedrijf
Brigitte
Logo voor klusbedrijf

Alle prijzen zijn exclusief btw

Logo voor klusbedrijf prijzen

 

Logo voor klusbedrijf laten maken

Wilt u een logo voor klusbedrijf laten maken en bent u op zoek naar een betrouwbaar adres? Dan bent u bij logo-latenontwerpen.nl op de juiste plek. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen van diverse promotieproducten zoals bedrijfslogo’s, huisstijlen en websites. Wanneer u kiest voor onze diensten, weet u zeker dat u een eerlijke prijs betaalt. Bekijk direct onze verschillende pakketten op de tarievenpagina of lees eerst meer over het ontwerpen van een logo en onze werkwijze.

Logo voor klusbedrijf kiezen

Wie een klusbedrijf start doet er goed aan zorgvuldig een logo te kiezen. Er is immers zoveel concurrentie dat een goed logo het verschil kan maken voor uw bedrijf. Maar wat maakt een logo goed? Ten eerste is het de bedoeling dat u zich met een logo kunt onderscheiden. Een logo moet dus de aandacht trekken van de klant. Het is echter niet de bedoeling dat een logo afleidt van de diensten die uw bedrijf levert. Het moet de klant direct duidelijk zijn dat het een klusbedrijf betreft. Bovendien moet het ontwerp aansluiten bij de bestaande huisstijl qua kleur en vormgeving. Als u een huisstijl consistent doorvoert in al uw promotieproducten, draagt dit bij aan de herkenbaarheid van uw bedrijf. Laat u uw logo ontwerpen door ons team, dan bent u verzekerd van een uniek logo dat voldoet aan al uw wensen.

Logo voor klusbedrijf
Logo voor klusbedrijf

Wat kost een logo laten ontwerpen?

Veel beginnende ondernemers laten zich tegenhouden door de kosten van een logo-ontwerp. Logo-latenontwerpen.nl bewijst echter dat het ook mogelijk is om een logo voor klusbedrijf te laten maken voor een eerlijke, betaalbare prijs. Kies je enkel voor een professioneel bedrijfslogo, dan is dit al mogelijk vanaf €139. U kunt echter ook voor een voordelig pakket kiezen met een bedrijfslogo, een unieke huisstijl en/of een bedrijfswebsite. Door direct voor een breed pakket te kiezen, bespaart u geld en bent u verzekerd van een consistent doorgevoerde huisstijl waardoor de klant u makkelijk herkent.

De garanties van logo-latenontwerpen.nl

Wij zijn zo zeker van de kwaliteit van onze producten, dat wij een aantal garanties durven te geven. Zo garanderen wij u altijd een uniek logo dat volledig op maat is samengesteld. Bovendien garanderen wij een snelle levering waardoor u op korte termijn kunt beschikken over uw logo. Wij garanderen ook de keuze tussen verschillende ontwerpen en de mogelijkheid om het ontwerp te wijzigen tot u tevreden bent over het eindresultaat. Dit noemen wij onze 100% tevredenheidsgarantie. Tot slot garanderen wij u dat het logo voor 100% uw eigendom wordt. U kunt deze na aanlevering dus naar eigen inzicht inzetten om uw bedrijf te promoten.

Meer informatie over bedrijfslogo's

Bent u enthousiast geworden en wilt u een logo voor klusbedrijf door ons laten maken? Kies dan direct één van de voordelige pakketten op onze tarievenpagina. Wilt u liever eerst even sparren over de mogelijkheden. Dan bent u van harte welkom om ons te bellen op (0318) 78 72 88. Wij zijn geopend tijdens kantooruren. U kunt ons ook altijd een e-mail sturen op info@logo-latenontwerpen.nl. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.

Logo voor klusbedrijf

Van uitstel komt afstel

Meer informatie over een logo laten ontwerpen? Laten we direct beginnen!