Een beller is sneller

Logo | Huisstijl | Website | Webshop

Folder laten ontwerpen

30% korting
Op alle pakketten

Wij leveren kwaliteit

Sinds 2013 vertrouwd door 500+ klanten, omdat wij prachtige logo’s, huisstijlen en websites ontwikkelen. Inclusief 100% tevredenheidsgarantie.

#trots

Een kleine greep uit ons portfolio

 

 

 

 

 

 

Folder laten ontwerpen met garanties

Unieke branding

Wij bouwen een uniek logo voor u. Uw nieuwe logo kunt u gebruiken voor websites (PNG en JPG) en print (EPS en PDF).

100% tevredenheidsgarantie

U wilt zekerheid voor een vast bedrag, dat begrijpen wij. Daarom 100% tevredenheidsgarantie. We gaan door tot u tevreden bent.

Meerdere designs

U ontvangt meerdere designs van ons. Op basis daarvan kunt u een keuze maken of correctie op één van de logo’s laten uitvoeren.

100% eigendomsrecht

U bent 100% eigenaar van uw logo. Dit betekent dat u geen toestemming nodig heeft om uw logo te reproduceren 

Support

Na de oplevering staan we nog steeds klaar voor u. Ons team staat op werkdagen (telefonisch of per mail) voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Snelle levering

We leveren snel, maar wél met de juiste kwaliteit. Dit betekent dat u geen last heeft van lange wachtrijen. Wij leveren u binnen 48 uur de eerste designs. 

u

Geen inspiratie?

Soms weet u nog niet wat u wilt, dat is geen probleem. Wellicht kunt u ons aangeven welke kleuren u aanspreken. Dan gaan wij voor u aan het werk.

Vaste accountmanager

Wij houden van korte lijntjes zodat we optimaal kunnen sparren én snel kunnen schakelen. Daarom krijgt u één-op-één ondersteuning van uw accountmanager.

Wij geven uw bedrijf een professionele uitstraling

Vraag volledig gratis een offerte aan

hier doen we het voor!

Folder laten maken? Bekijk onze reviews!

Folder laten ontwerpen
Sander Ulehake
Heel mooi en snel werk!
Folder laten ontwerpen
Ibrahiem Mohammed
Folder laten ontwerpen
Sonia Santos
Hele.leuke samenwerking. Zit ook een super tempo achter. Echt het gevoel, dat er naar je geluisterd wordt. Jammer dat door Corona de fysieke samenwerking niet tot stand konn komen.Dan was de creatie nog persoonlijker geweest.Maar.overall zeer content.
Folder laten ontwerpen
Vincent Welten
Niet alleen een fijne samenwerking, maar ook nog erg snel en vakkundig.
Folder laten ontwerpen
Brenda Bezemer
Folder laten ontwerpen
Ellen Van Voornveld
Folder laten ontwerpen
Ls De
Folder laten ontwerpen
Nomaan Reza
Folder laten ontwerpen
Erik Compadre
Folder laten ontwerpen
Pinar Turker
Denken goed mee. Raad het zeker aan.
Folder laten ontwerpen
Turia Dell' Innocenti
Fijne samenwerking, snelle service, betaalbaar, super resultaat, tevreden!
Folder laten ontwerpen
Casa Buena
Mooie logo's, prettige communicatie.
Folder laten ontwerpen
Chanelle Albertus
Wij zijn zeer tevreden!Goede en snelle service, fijne communicatie en een top ontwerp binnen no time!Dankje Cassandra voor ons geweldige logo !
Folder laten ontwerpen
Bart Niemantsverdriet
Folder laten ontwerpen
Joost Geerdink
zeer prettige samenwerking gezien ik best veel eisen /vragen had werd alles zonder enig probleem opgelost!! aanrader!
Folder laten ontwerpen
Lascifo S
Snelle service en gaan door tot dat je tevreden bent! 😁
Folder laten ontwerpen
Linda Kooijman
Folder laten ontwerpen
Abdi Samantar
Ik ben blij met de logo die dit bedrijf voor mij ontworpen heeftService was top
Folder laten ontwerpen
rami chuhuf
👍🔝
Folder laten ontwerpen
A.R. Ramradj
Voor het eerst een online ontwerper nodig gehad voor een professionele logo. Vanaf het eerste contactmoment is er een vriendelijke, meedenkende en geduldige samenwerking. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Elke keer is onze mening en ideeen meegenomen en zijn onze wensen elke keer gerespecteerd en waar nodig ook elke keer gewijzigd. We hebben veel materialen gehad om over na te denken en om uit te kiezen. Door eigen inbreng van ons en ook vanuit hen zijn we tot een zeer mooie en professionele logo gekomen.Dankjewel voor het mooie eindproduct en ervaring met jullie diensten.Groetjes,Richard & Aarti
Folder laten ontwerpen
EURObizz Academy
Folder laten ontwerpen
Petra Zomer
Fijn contact, wordt goed naar je geluisterd en heel belangrijk snel en mooi resultaat.
Folder laten ontwerpen
Ismayil 78
Folder laten ontwerpen
Asmara Smit
Folder laten ontwerpen
Margo Luurssen-Verbeek
Super tevreden. Er wordt begrepen wat je wilt uitbrengen. Een aanrader voor iedereen! En er wordt snel gehandeld wat voor een ondernemer heel erg prettig is.
Folder laten ontwerpen
Kadir Unal
Folder laten ontwerpen
Dylaan Broer
Folder laten ontwerpen
HARLEM0271
Folder laten ontwerpen
lex leenders
Dit is een echte aanrader!! Snel, duidelijk en geen onaangename verassingen aan het eind.Er wordt goed geluisterd wat de wensen zijn, en het resultaat is verbluffend!!
Folder laten ontwerpen
Kim
Snel geregeld, mooi logo. Vriendelijk contact. Ik ben blij! Aanrader
Folder laten ontwerpen
Frank Vogel
Mooie logo ontworpen , vriendelijk en snel geholpen.Er wordt gedaan wat gevraagd wordt.
Folder laten ontwerpen
Brigitte
Folder laten ontwerpen

Alle prijzen zijn exclusief btw

Folder laten maken prijzen

 

Een professionele folder laten ontwerpen

Wilt u een flyer, folder of brochure laten ontwerpen voor uw bedrijf? Dan bent u bij ons op de juiste plek.  Ons team van designers kan bouwen op jarenlange ervaring in het ontwerpen van promotionele producten voor bedrijven. Bovendien kunt u bij ons altijd rekenen op een snelle levering en betaalbare prijzen. Lees meer over de mogelijkheden en onze werkwijze of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom een folder laten ontwerpen?

Of u nu een uitverkoop, een evenement of de lancering van een nieuw product plant, het laten ontwerpen van een folder zal uw bedrijf helpen zichzelf te promoten bij een breder publiek. Folders zijn een effectieve manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen, dus kies een ontwerp dat uw belangrijke boodschap bevat. Zorg ervoor dat uw folder in het oog springende woorden en beelden bevat. De kop van een folder moet pakkend en kort zijn, zodat uw publiek wordt aangetrokken om deze te lezen.

In een folder kunt u veel informatie over uw bedrijf en producten of diensten kwijt. In het geval van een bedrijfsfolder kan deze dienen als informatie voor potentiële klanten of als naslagwerk voor bestaande klanten. Het is belangrijk dat de folder niet alleen informatief is, maar ook op een aantrekkelijke wijze is vormgegeven. De kleur, het lettertype, de afbeeldingen en positionering van de tekst zijn daarbij van doorslaggevend belang. Onze experts kunnen u hierbij helpen. U kunt in korte tijd een professionele folder laten ontwerpen die volledig aansluit bij het imago van uw bedrijf. Zo weet u zeker dat u een goede indruk achterlaat bij (potentiële) klanten.

Folder laten ontwerpen
Folder laten ontwerpen

Hoe gaat het in zijn werk?

Uw persoonlijke accountmanager en tevens vaste contactpersoon binnen ons bedrijf neemt na uw aanvraag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Uw wensen worden meegenomen in het ontwerp. Indien u nog niet goed weet wat u wilt, kan de accountmanager u een persoonlijk advies op maat geven. Nadat uw wensen in kaart zijn gebracht, gaat het ontwerpteam voor u aan de slag. U ontvangt al snel een eerste ontwerp en geeft ons feedback. Dit proces herhaalt zich totdat u tevreden bent over het eindresultaat. U ontvangt dan de folder die u kunt laten drukken of online kunt verzenden. De folder is altijd 100% uw eigendom, u kunt deze dus naar eigen inzicht gebruiken.

De voordelen van logo-latenontwerpen.nl

Wij bieden u een aantal garanties waardoor onze samenwerking met u altijd succesvol zal zijn. U las hierboven al over onze tevredenheidsgarantie: wij stoppen niet met ons werk voordat u volledig tevreden bent over het eindresultaat. Dat is voor veel mensen een prettig vooruitzicht. Bovendien worden onze ontwerpen altijd uw eigendom: nadat wij een product hebben afgeleverd bent u ons niets meer verplicht. Bovendien garanderen wij een snelle levertijd. Doordat de lijntjes binnen ons bedrijf kort zijn, kunnen wij snel en effectief aan uw opdracht werken. Tot slot zijn onze prijzen altijd betaalbaar. Of u nu een startende ondernemer bent of de eigenaar van een grote speler op de markt: onze producten passen altijd binnen uw budget.

Meer informatie over flyers, folders en brochures laten ontwerpen

Wilt u ook een folder laten ontwerpen voor uw bedrijf? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvende prijsopgave. Ook wanneer u meer informatie wilt over onze diensten of werkwijze, staan wij u graag te woord. Wij zijn tijdens openingstijden te bereiken op (0318) 78 72 88. Buiten kantoortijden kunt u altijd een bericht sturen naar info@logo-latenontwerpen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Folder laten ontwerpen

Van uitstel komt afstel

Een bedrijfslogo laten ontwerpen of een complete huisstijl? Laten we direct beginnen!